cena hovoru je 50 Kč za minutu

Jak pracovat s čísly a využít jejich energií - 4

Narodili jste se 4, 13, 22 dne v měsíci, v dubnu nebo je Vaše životní číslo čtyřka? Pak je to čtění právě pro vás.  

Čísla, která jsou všude kolem nás mají na nás velký vliv a dopad, a to mnohdy větší, jak se na první pohled zdá. Již od narození nás provází coby naše porodní váha, délka, rodné číslo, známky ve škole, platové ohodnocení, máme čísla bankovních účtů, piny, SPZ, čísla telefonní, ulic, bydliště apod. V datu narození je zaznamenáno naprosto vše od minulých životů, co si neseme sebou kam směrujeme, jaká je naše životní cesta včetně konce života. Každé číslo je pod vibrací určitého, konkrétního čísla. Začněme prvním číslem dle pořadí a to jedničkou.

Číslo čtyři je čtvrté v pořadí číselné abecedy, je to číslo materiální, praktické, dokonalé, číslo stability. Toto číslo je klíčem k pomalému, ale jistému růstu. Čtyřka je spojena s organizačními vlohy, pevnou vůlí a logickým úsudkem. Čtyřka přináší do povahy klid, vyrovnanost, sebekázeň, svědomitost, manuální zručnost a pragmatické myšlení se schopností stát nohama na zemi. Nese s sebou vliv předešlých čísel jedničky, dvojky a trojky.

Čtyřka je číslem všeho, máme 4 světové strany, 4 živly, 4 temperamenty, základní 4 etapy života, 4 světové strany a čtverec je základem čtyř stěn a také pyramid. Energie tohoto čísla souvisí s levou hemisférou, tedy tou mužskou, myslící, praktickou a přemýšlecí. Čtverka představuje inteligenci, moc, odvahu, řád a strukturu. Lidé pod tímto vlivem jsou praktičtí a poctiví, a totéž očekávají od druhých. Mají dobrou vytrvalost, odhodlání a schopnost překonávat překážky. Před problémy neutíkají, ale naopak je řeší. Čtverka vyvolává snahu po dokonalosti, někdy až puntičkářství. Čtyřka je v povaze člověka strohá, chladná, neprojevuje svoje city, soustředí se spíše na to, aby byly znatelné výsledky její práce.

Číslo čtyři vypovídá o rodině, základech a kořenech, odkud pocházíme a kam jdeme. Tarotová karta s číslem 4 přináleží karta s názvem CÍSAŘ, což je archetyp otce. V Číně je toto číslo považováno za nešťastné, spojeno se smrtí, smutkem, strádáním a ztrátami.

Povaha lidí pod vlivem čtverky je realistická, potřebuje mít jasno v tom, co a jak dělá. Tito lidé jsou orientováni spíše na práci, kariéru a povinnosti.

ČTYŘKA je nadvládou planety Merkur. Tato planeta je velikostně malá, kamenná, nicméně vliv na naše životy má velký a silný. Protože je tak blízko Slunci, jeho rychlost je mnohem rychlejší jak vzdálenější jiné planety. Doba, kterou oběhne kolem Slunce je 88 dní a obíhá rychlostí okolo 48 km za sekundu. Znamením projde cca za 30 dní. Vzhledem k tomu, že stojí tak blízko Slunci, nemá téměř žádnou atmosféru, protože jeho gravitace je příliš slabá. Stejně jako Venuše, vychází před Sluncem nebo až po něm. Merkur, který vychází dříve, jak Slunce se nazývá Prométheus (v horoskopu inspirace, jasné myšlenky, volnost, nesvázanost) a Merkur vycházející až po Slunci se jmenuje Epimétheus (konzervativní pohled na svět, svázanost myšlenek).

A když Vám v datu narození toto číslo chybí, jak jej doplnit? Nejjednoduší je napsat si čtyřku na papír, ideálně na tvrdší papír a nosit v peněžence, kterou máte většinou stále u sebe, popřípadě na tělo (ruka, loket, rameno, stehno). Čtyřka neboli Merkur je spojen se vzdušným živlem, který má barvu modrou, proto je dobré v těchto barvách zapalalovat svíce. Taktéž použijte tyto chybějící barvy do svého šatníku, stejně tak ve formě doplňků (naušnice, šátky, šály, bižuterie). Další možností, jak podpořit a doplnit chybějící trojku je drahokam smaragd, křemen a safír.

Čtyřka se rovná třetí čakře (ČAKRA SRDEČNÍ - Anahata), která je zelená a nachází se na na úrovni středové části hrudníku, na úrovni srdce. Prezentuje city a srdeční záležitosti, schopnost se domluvit, vyjádřit, schopnost si přiznat mnohé věci a právo svobodné volby. Na těle ovládá srdce, brzlík, cévní systém, nervové pochody v těle, hrudník.

Věštírna Květy Fialové


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA