cena hovoru je 50 Kč za minutu

Jak pracovat s čísly - 6

Narodili jste se 6, 15, 24 dne v měsíci, v dubnu nebo je vaše životní číslo šest? Pak je to čtení právě pro vás.

Čísla, která jsou všude kolem nás, mají na nás velký vliv a dopad, a to mnohdy větší, než se na první pohled zdá. Již od narození nás provází coby naše porodní váha, délka, rodné číslo, známky ve škole, platové ohodnocení, máme čísla bankovních účtů, piny, SPZ, čísla telefonní, ulic, bydliště apod. V datu narození je zaznamenáno naprosto vše od minulých životů, co si neseme s sebou, kam směrujeme, jaká je naše životní cesta včetně konce života. Každé číslo je pod vibrací určitého, konkrétního čísla. Začněme prvním číslem dle pořadí a to jedničkou.

Číslo šest je šesté v pořadí číselné abecedy, je to číslo krásy. Klíčovým slovem je zde: harmonie, dokonalost, soulad, citová vyrovnanost, smysl pro zodpovědnost a tematicky se jedná o vztahy a lásku. Šestka symbolizuje smysl pro zodpovědnost a oddanost. Číslo 6 je symbolem řádu, uzavřenosti, ucelenosti a dokonalosti. Lidé šestky nemají rádi lež, přetvářku a protiví se jim vše ošklivé. Těžko snáší duševní utrpení, mají tendence podléhat duševnímu vypětí a mají sklony dramatizovat své city. Jedná se o číslo ženské, sudé a pasívní. Je to číslo, které slouží, protože miluje. Z tohoto důvodu je symbolem lásky, harmonie a idealismu. Dává svým nositelům lásku k rodině, domovu a dobře vyvinutý smysl pro odpovědnost.

Šestky v povaze lidí probouzí sklony k idealismu, mírumilovnost, přátelskost, láskyplnost, přátelskost a soucitnost. Lidé pod vibracemi čísla šest jsou ochotni pomáhat druhým, mají smysl pomáhat druhým, smysl pro řád a zodpovědnost. Jsou čestní, spolehliví, solidní a pracovití. Tito lidé jsou si vědomi svého přitažlivého magnetismu, zejména pro druhé pohlaví, jsou jemní, mají mladiství vzhled, měkký hlas a vytříbený vkus.

Symbolický význam: grafickou podobou šestky je šestiúhelník (hexagon), vzniklý propojením dvou rovnoramenných trojúhelníků (materiální a duchovní), kdy je jeden obrácen hrotem dolů a druhý nahoru. Trojúhelník směřující vzhůru je mužský, ohnivý, vzdušný, duchovní a tvořivý. Trojúhelník směřující dolů je naopak ženský, vodní, zemský, materiální a destruktivní. Spojení obou trojúhelníků tak představuje polaritu, obojakost a spojení mužského a ženského principu. Tento geometrický útvar využívá mnoho náboženství a filosofií, zejména hebrejská tradice. Šesticípá hvězda v magii slouží jako pomocný prostředek v záležitostech lásky.

Astrologický význam. Číslu šest vládne Venuše, planeta, která je spojována s láskou, krásou a sexualitou. Šestka je také symbolem harmonie, vyváženosti, dokonalosti, zdraví a stability. Je číslem intuice a šestého smyslu. Pro spojení se sexualitou je také pokládána za číslo ďábla (číslo 66, také karta XI - Ďábel, Mág - kouzelník), tedy pokušení. Číslo 666 vyjadřuje znamení Antikrista, přesto je v mnoha západních kulturách pokládána za šťastné číslo, slibující naplnění tužeb, přání a spokojenosti.

 

A když Vám v datu narození toto číslo chybí, jak jej doplnit? Nejednoduší je napsat si číslo šest na papír, ideálně na tvrdší papír a nosit v peněžence, kterou máte většinou stále u sebe, popřípadě na tělo (ruka, loket, rameno, stehno). Šestka neboli Venuše je spojena se zemským i vzdušným živlem, který dobře harmonizuje s barvami země, tedy hnědá a zelené a podobné odstíny. Proto je dobré v těchto barvách zapalovat svíce. Taktéž použijte tyto chybějící barvy do svého šatníku, stejně tak ve formě doplňků (náušnice, šátky, šály, bižuterie). Další možností, jak podpořit a doplnit chybějící šestku je pořídit si drahokamy a kameny jako je opál, achát, diamant, bílý safír, čirý turmalín, křišťál.

Věštírna Květy Fialové




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA