cena hovoru je 50 Kč za minutu

Jak pracovat s čísly - 5

Narodili jste se 5, 14, 23 dne v měsíci, v dubnu nebo je vaše životní číslo pět? Pak je toto čtění právě pro vás.

Čísla, která jsou všude kolem mají na nás velký vliv a dopad a to mnohdy větší, než se na první pohled zdá. Již od narození nás provází coby naše porodní váha, délka, rodné číslo, známky ve škole, platové ohodnocení, máme čísla bankovních účtů, piny, SPZ, čísla telefonní, ulic, bydliště, apod. V datu narození je zaznamenáno naprosto vše od minulých životů, co si neseme sebou, kam směrujeme, jaká je naše životní cesta včetně konce života. Každé číslo je pod vibrací určitého, konkrétního čísla. Začněme prvním číslem dle pořadí a to jedničkou.

Číslo pět je páté v pořadí číselné abecedy, je to číslo nezávislosti, svobody, dobrodružství, inspirace a tvůrčích nápadů. Klíčovými slovy pro pětku je všestrannost, optimismus, expanze, růst a cesta vpřed a vzhůru. Pětka je symbolem života, představuje pohyb, činorodost a hlavně svobodu. Pětka je spontánní, vznětlivá, impulsivní, milující svobodu. Je dynamická a rozhodná s mnohostrannou a složitou povahou. Je to číslo vůdcovské a bojovné.

Symbolem pro číslo pět je pětiúhelník a pentagram. Lidé pod tímto vlivem mají zájem o duchovno, filosofii, vzdělání a cestování. Také aktivitu, energii, činorodost, pohyblivost, mnohostrannost, odvahu, otevřenost a komunikaci. Mají silné emoce a vrozený šarm a magnetismus. Milují celým svým srdcem a vše dělají na plno. Jsou inteligentní, rádi se předvádějí a jsou přesvědčeni o svých neomylných schopnostech.

Pětky jsou v dobré kondici, ale mají sklon k přepínání sil, proto by neměly zapomínat na dostatek odpočinku. Mají mnoho plánů a tvůrčí schopnosti. Tarotová karta s číslem 5 přináleží karta s názvem VELEKNĚZ (Papež), což je archetyp učitele a rádce. Astrologicky je tato karta totožná s Merkurem, Sluncem ve Střelci a Býkem. Tato karta je označována jako ochranná, je to karta duchovní, symbolizující neviditelnou ruku, která je nám podávána „shora“.

PĚTKA je pod nadvládou planety Jupiter, šťastné hvězdy. Jedná se velikostně o největší planetu sluneční soustavy. A od toho se také odvíjí její vliv a působnost, neboť představuje expanzi, růst a prosperitu ve všech oblastech, ať už se jedná o úroveň duchovní, duševní či hmotnou, fyzickou. V místě, kde stojí v horoskopu přináší růst, štěstí, prosperitu, moudrost, kde se cítíme nejlépe, kde máme sklon se neustále rozvíjet, rozpínat a jít dál, není-li poškozen dalšími planetami. V opačném případě se jedná o výstřednost, nezodpovědnost, ztrátu víry, pýchu, sobectví, namyšlenost, předsudky, nestraveslnost a marnotratnost. Jupiter obíhá kolem Slunce po téměř kruhové dráze a oběhne Slunce za 12 let (přesně 11, 86 let).

A když vám v datu narození toto číslo chybí, jak jej doplnit? Nejjednoduší je napsat si pětku na papír, ideálně na tvrdší papír a nosit v peněžence, kterou máte většinou stále u sebe, popřípadě na tělo (ruka, loket, rameno, stehno). Pětka neboli Jupiter je spojena s ohnivým živlem, který dobře harmonizuje s barvou fialovou, červenou, rubínovou a žlutou. Proto je dobré v těchto barvách zapalovat svíce. Taktéž použijte tyto chybějící barvy do svého šatníku, stejně tak ve formě doplňků (naušnice, šátky, šály, bižuterie). Další možností, jak podpořit a doplnit chybějící trojku je akvamarín, platina a stříbro.

Pětka se rovná páté čakře (ČAKRA KRČNÍ - VIŠUDDHI), která má barvu světle až stříbrně modrou a nachází se na na úrovni krku, na úrovni mezi krční jamkou a ohryzkem. Prezentuje naši komunikaci a vyvíjí se a formuje v období 29 - 35 roku života, kdy druhý cyklus přichází v době 78 – 84 roku. Na těle ovládá štítnou žlázu, hrtan, hltan, mandle, čelist, šíji.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA