cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA LEDEN 2021

 BERAN

Po prvním týdnu v lednu přijde po delší době úleva, kdy Berani ucítí, jak jim spadl kámen ze srdce a bude to pořádná rána. Přijde zlepšení všeho, ve všech oblastech a volné nadechnutí. Vztahy, které nefungovaly, se dají do pořádku a mnoho se vyřeší „samo“.

 BÝK

Ideály, sny a plány nepůjdou tak, jak by si Býci přáli, nicméně vše se začne pomalu, ale jistě lepšit, zejména po stránce finanční a pracovní. Měsíc přeje navazování nových známostí, erotice a sexualitě.

 BLÍŽENCI

Blíženci budou brát v lednu nezvykle vše vážně, více, než by chtěli. Sami sebe přistihnete, že potřebujete mít pevnou půdu pod nohama, s potřebou vědět a znát, co a jak bude v měsících příštích. Hvězdy vám přejí v dlouhodobých plánech, komunikaci a nákupech, zejména výpočetní techniky a mobilů.

 RACI

Rodina, děti a potřeba se o někoho starat bude silným tématem lednového měsíce. Raci, nepřehánějte to, méně je někdy více. Nedávejte nevyžádané rady, nakonec se otočí proti vám samotným. Raději se zaměřte na své sny, ideály, plány a věnujte se jen a pouze sami sobě.

 LVI

Lvi, Lvice a Lvíčata čeká příjemný měsíc, a to ve všech směrech. Silným tématem budou děti, práce, kariéra, práce, podnikání a tvořivost, která bude velmi silně podpořena za účasti dobrých konstelací hvězd a planet. Vhodná doba je pro založení rodiny nebo firmy.

 PANNY

Měsíc jako každý jiný, žádné výrazné změny k lepšímu, ale ani ne k horšímu. Dobré konstelace pro práci kolem rodiny, domova, zahrady a příprav pracovního rázu, včetně škol, kurzů, seminářů, sebevzdělání a osobního rozvoje.

 VÁHY

Pozor na téma zahraničních lásek, ať posléze nezapláčete nad konečným výdělkem. Také v případě, že vám bude slibovat někdo něco velmi úžasného a skvělého, mějte se na pozoru! Ve skutečnost může být vše zcela jinak, než jak je prezentováno. 

 ŠTÍŘI

Po nových, veselých a pohodových začátcích přijde spíše napětí, pesimismus a smutek na duši. Potřeba bilancování toho, co bylo a bude, je silným tématem lednového měsíce. Budete nuceni změnit svůj žebříček hodnot, nebojte se změn ve smyslu být chvíli sami, odluka a samota vám prospěje.

STŘELCI

Pozor si dávejte na finance, než něco koupíte, raději zvažujte, či to opravdu a skutečně potřebujete. Později by vám právě tyto peníze mohly chybět jinde. Jestliže plánujete dovolenu či hory, raději to nechte na další měsíc.

 KOZOROŽCI

Čeká vás výrazné zlepšení vitality, včetně zdraví, jako takového. To, co vypadalo tak špatně, se najednou v dobré obrátí a samo postupně vymizí a vše se začne ubírat tím lepším, harmonickým směrem k lepším zítřkům.

VODNÁŘI

Vodnáři zajásají, jedná se o přelomový a zlomový měsíc. Těm Vodnářům, kterým se dařilo a vše šlo snadno, nyní nepůjde tak hladce, jak byli zvyklí v předešlých měsících. Naopak Vodnáři, kteří zažívali potíže, problémy a nepříjemné minulé měsíce, ty čekají šťastné a pozitivní změny v měsících dalších.  

 RYBY

Ryby se dočkají svých snů, nadějí a plánů, po kterých jejich duše v minulých letech toužila. Později se začne vše hýbat „samo“ příznivě a rychle, směrem k lepšímu. Zatím se mohou  starat o někoho jiného, což jim zabere čas a bohužel i energii, ale vydržte, bude lépe, je to jen přechodné.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA