cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA PROSINEC 2022

Beran

Nespěchejte tolik, a hlavně netlačte na pilu! Klid, relax, harmonie, nabírání sil bude v tomto měsíci hodně na místě, dalo by se říci nezbytné. Vztahy budou žhavé a zároveň náročné téma, stejně jako pocítíte duševní zmatek. Objeví se více povinností, potřeby jednat a dávat věci do pořádku, věci se budou spíše komplikovat, proto nezapomínejte, že méně je někdy (vždy) více. Vezměte si dovolenou a přeměňte svoji hyperaktivitu na mírnější energii a do něčeho užitečného. Od druhé poloviny měsíce je dobré se věnovat rodině a sváteční atmosféře.

 

Býk

V posledním měsíci tohoto roku se zamyslete nad tím, jak daleko jste se dostali od začátku, a to zejména na úrovni financí, majetku, práce a kariérního postupu. Mohou se objevit nečekané překvapení, které naruší Vaše plány. Nenechte se tím vyvést z míry a hospodařte s financemi. Raději příliš neriskujte. Zároveň se nebojte vystoupit ze své komfortní zóny. Osobní život proti pracovnímu bude v klidu a pohodě.

 

Blíženci

Chcete-li se pustit do větších plánů a záležitostí, pak se pokuste to stihnout v půlce měsíce, kdy půjde vše snadněji, samo a lépe. Ke konci měsíce a roku se může dostavit pesimismus, až frustrace. Je to doba, kdy je dobré zaměřit se na svůj vnitřní klid, abyste načerpali novou sílu, myšlenky a energii. Osobní vztahy budou velmi živé, pestré a emočně laděné. Vaše přirozená spontánnost bude poněkud mírněna, kdy se budete nuceni zabývat se maličkostmi a detaily, kterých si jindy nevšímáte.

 

Rak

Pečujte o své duševní zdraví, které se bude výrazně odrážet na zdraví fyzickém. Udělejte si čas na řádný a dlouhý odpočinek, relaxaci a poperte e se svými vnitřními city a emocemi, které mohou být v důsledku předešlého vyčerpání napnuté jako struna. To, po čem delší dobu toužíte, je na cestě, buďte trpěliví.Polovina měsíce bude hodně emotivní, je dobré se zaměřit na klid, meditaci a nohy v teple mít. Ke konci roku se budou aktivovat rodinná a společenská témata. Staří, dobří přátelé se mohou poněkud odklánět z Vašeho života, aby uvolnili ve finále, v dalším roce jiným a lepším, kteří je mají v budoucnu nahradit.

 

Leo

Přátelství, zábava a byznys budou poněkud slabší, jak v jiných, předešlých měsících. Můžete se cítit spíše méně příjemně, až sklesle, neklesejte však na mysli, další měsíc, v nové, roce si to vše vynahradíte. Zmírněte své akční nápady, zejména výdaje a zbytečné náklady. Také se snažte ušetřit své okolí svých výkyvů nálad, raději si běžte zaběhat, zacvičit či jinak zasportovat. Potkáte někoho, kdo Vám učiní radost a mile Vás překvapí, u nezadaných půjde o romantické setkání. Pracovně bude vše poněkud slabší, je čas na odpočinek, nic se nemá přehánět.

 

Panna

Zbytečně nic nezdržujte a příliš o ničem nepřemýšlejte, aby Vám neutekly příležitosti, které se mohou naskytnout. Vyzbrojte se trpělivostí, ale také odvahou, která se Vám v budoucnu vyplatí. V profesní oblasti Vás někdo může chtít ovlivňovat a tlačit tam, kam nechcete, nicméně průběh bude hladký. Další rok Vás čeká překvapení v oblasti financí. Nezadaní zažijí romantický směr, avšak je třeba velké trpělivosti. Finančně a pracovně Vám hvězdy přejí, můžete se těšit na zisky, výhru, zakázky a obchodní dovednosti. Čekají Vás fascinující změny v osobním životě, avšak v práci a kariéře změny odložte spíše na další rok.

 

Váhy

První týden bude liknavý a nevýrazný, poté se dá vše rychle a zdárně do pohybu, kdy Vy sami budete mít potřebu, a hlavně sílu být velmi produktivní. A to jak pracovně, tak v životě osobním, kdy se Vám bude otevírat mnoho nových možností, příležitostí a dveří dokořán. Chopte se toho, neboť hvězdy Vám budou krásně svítit na cestu. Vaše intuice bude na maximu a pomůže Vám se správně rozhodovat. Prosinec je pro Vás vynikající pro změnu zevnějšku a image.

 

Štír

Objeví se neodolatelná potřeba utrácet peníze za požitky života, které se bude velmi těžko odolávat. Také budete mít nutkavou potřebu obdarovat své blízké, známé, a hlavně své druhé polovičky, a to zejména v polovině měsíce. Poté se soustředíte spíše na sebe, zajděte si do wellness centra, do sauny či se naložte do vířivky, popř. do horké vany se závanem smyslných vůní, což Vám dodá mnoho sil emočních, psychických i fyzických. Tento měsíc Vám uteče velmi rychle, nudit se nebudete a bude optimistický. Jen v oblasti financí buďte raději opatrnější,

 

Střelec

Budete v tomto měsíci velmi akční, a to více, jak kdy jindy. Pocítíte touhu věnovat se svým oblíbeným koníčkům, a taktéž budete se cítit přitahováni milovanou osobou, která možná potřebuje více pozornosti než obvykle. Zůstaňte pozitivně naladěni, bude zde někdo, koho vytáhnete z problémů a průšvihu. Dejte druhou šanci někomu, kdo o to může požádat, bude to dobře pro obě strany. Pakliže byste řešili nemovitosti, pohlídejte si všechny dokumenty, listiny a smlouvy, abyste předešli skrytým vadám a záležitostem skrývajících se pod „maličkými písmeny“ mezi řádky. Naopak, pokud byste pronajímali nějakou nemovitost, pak Vám hvězdy budou přát. Taktéž je dobrý čas pro zahraniční záležitosti, ať už za prací či láskou.

 

Kozoroh

Budete maximálně houževnatí, více, jako kdy jindy. Nic však nepřehánějte a nezapomínejte, že práce a povinnosti nejsou všechno, že je dobré se spíše uvolnit a vrátit se k volnočasovým aktivitám, které jste v poslední době pověsili na hřebík. Vaše odhodlání bude taktéž na maximu, což podpoří schopnost dotáhnout zdárně vše do konce. Věnujte se nejen sobě, relaxaci a odpočinku, ale také svým blízkým, zejména v partnerství. Hvězdy Vám přejí v oblasti bydlení a stěhování. Vaše nápady budou velmi pestré, nebojte se dát volný průchod své fantazii a odvaze. Budete vstřícní, optimističtí a schopni rozpoznat jiné hodnoty, než na jaké jste byli dosud zvyklí. Jedná se o nejdůležitější a nejharmoničtější měsíc z celého roku.

 

Vodnář

Začátek měsíce bude spíše nudný, kdy se vše, před polovinou měsíce v lepší a krásné obrátí. To, co jste předtím odkládali, se začne dít a Vy se budete radovat a mít chuť opět žít. Můžete očekávat, že ke konci měsíce a roku se zvednete, získáte znovu sílu, odvahu a chuť v záležitostech milostných a romantických. Začnou se Vám plnit Vaše sny, touhy a plány. Ať už jste sami či ve vztahu, budete se cítit dobře naladěni a milování. Na silvestra, pokud někam půjdete zažijete něco velkého a silného! Čas přeje výletům, kde můžete potkat spřízněnou duši, v opačném případě budete trpět nedostatkem pozornosti v partnerství, který bude vyřešen začátkem roku 2023.

 

Ryby

Tento měsíc bude završením zdárného dokončení, toho, co se v předešlých měsících nehýbalo. Jedná se o velmi krásný a příjemný měsíc, dá se říci, nejkrásnější a nejpohodovější z celého měsíce. Romantika, harmonie, vztahy, umění, krása, půvab, nákupy, radosti, děti a podnikání bude vše sluncem zalité. Může se objevit pár nepatrných zádrhelů, ale všechny hravě a zdárně zvládnete. Konec roku zakončíte velmi šťastně, radostně a optimisticky. Kariérně je možné povýšení a postup, nebojte se ukázat vedení, co ve Vás je. Můžete si říci o přidání, které v roce 2023 vypadá velmi reálně. Další měsíce se ponesou též v duchu dobré nálady, kdy potkáte spřízněnu duši, díky čemuž mnohé pochopíte a vše bude jasnější a zřetelnější.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA