cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskopy pro jednotlivá znamení na měsíc září 2022

BERAN

Pozor si dávejte milí Berani na skryté nepřátele, zejména na ty lidi kolem sebe, do kterých byste to vůbec neřekli, ti, kteří jsou spíše mlčenlivější. V tomto případě platí ono známé: „tichá voda, břehy mele“. Tak dávejte pozor, aby Vám někdo skrze „brnkání“ na Vaše city neublížil. Vaše mysl bude impresivní a silně intuitivní zároveň, se zvýšeným zájmem o „věci tajemné“. Pozor však na fanatismus, nezapomínejte na správnou míru.

BÝK

Můžete získat prominentní postavení, po kterém delší dobu toužíte. Vzhůru k výšinám, nebesům, a hlavně odvážným krokům, abyste byli svým snům blíže. Kariéra však může zhoršit napětí na domácí půdě, proto nic nepřehánějte, s prací a povinnostmi už vůbec ne.

BLÍŽENCI

Nic neponechejte náhodě, vše předem důkladně zvažujte, než podniknete jakékoliv kroky, které budou mít dopad a vliv na delší prosperitu a Vaši budoucnost. Méně je někdy (vždy) více a „práce kvapná, málo platná“. Střídání nálad bude nyní více než aktuálním tématem v tomto měsíci. Vzpomínkami na dětství si můžete uvědomit a ujasnit nějaké závažné téma, které Vám dříve nadalo spát.

RACI

Nebojujte zbytečně s větrnými mlýny, kde zbytečně budete ztrácet energii nejen fyzickou, ale především tu emoční. Kroťte svoji impulsivnost, raději se běžte projít na procházku či ventilujte své vnitřní napětí do nějaké užitečné činnosti. Tolerujte více druhé a pozor si dávejte na možné zranění na obličeji.

LVI

Vaše výborné intelektuální schopnosti budou v tomto měsíci na vrcholu, kdy budete vynikat a překvapovat sebe i druhé svojí originalitou a skvělými nápady. Dokážete řešit téměř cokoliv, co v předešlých měsících stagnovalo, kdy budete ke všemu přistupovat velmi prakticky. Pozor však na oboustranné dodržování smluv, dokumentů a důležitých listin.

PANNY

Na domácí půdě se Vaše rodinné vztahy buď zlepší, nebo naopak výrazně zkomplikují. První ½ měsíce bude spíše napěťovější, kdy se později bude vše vyjasňovat a nabírat hladší průběh. Téma řešení majetkových a finančních záležitostí, správný odhad a dobrý základ od rodiči, to jsou témata pro Vás v měsíci září.  

VÁHY

Vaše aktivita a zájem se bude soustřeďovat na lásku a jiné radosti života, ať se jedná o Vás samotné, či někoho blízkého, dětí nevyjímaje. Bude se zvyšovat vaše oblíbenost, popularita a také štědrost, ať už Vás samotné vůči někomu jinému, č naopak, Vy sama k druhým, blízkým srdci blízkým.

ŠTÍŘI

Láska, vztahy a erotika bude vystřídána nejen tento měsíc, ale také v dalších, tj. do konce roku střídmostí, ochlazením, rezervovaností a jen chabým zájmem o jakékoliv dění v těchto záležitostech. Vaše radovánky, zájmy, témata a jiné radosti budou blokovány, což přinese obtíže v milostných záležitostech, což bude mít velmi blízko taktéž nedostatku příležitostí v lásce.

STŘELCI

Budete v dalších dnech a týdnech uplatňovat neobvyklé, originální, zajímavé a nov metody, zejména v oblasti pracovní, s potřebou experimentovat, zkoušet, zkoumat, otevírat nové možnosti, témata a nezávislostí. Dobrý čas máte pro obchody a akce spojené s elektronikou. Pozor na nervozitu, nudu, stereotyp a latenci.

KOZOROŽCI

Můžete očekávat silné a pevné spojení s partnery, avšak na nevědomé a podprahové úrovni. Dokážete v dalších dnech i týdnech skvěle odhadnout, chápat a realizovat potřeby druhých. Zároveň se nenechte ovlivnit špatnou náladou Vašeho protějšku.

VODNÁŘI

Můžete očekávat zesílený zájem o nové ideje, témata, vzdělání, filosofii, s potřenou jít až do morku kosti, jak v emocích, myšlenkách a ve všem, co budete dělat, podnikat či říkat. Aktivně budete vyhledávat nové přátele, nebo naopak oni Vás, s čímž bude spojeno častější skupinové setkávání, které bude časté a aktivní. Pozor na zneužití druhými, pro Vaši velkou dobrotivost a důvěřivost!  

RYBY

Zvýší se potřeba dosáhnout uznání a respektu na poli pracovním a kariérním, v čemž Vám hvězdy budou přát. Nebijte se jít za svými ambicemi, sny, tužbami a plány, hvězdy Vám přejí. V partnerství se bude jednat o větší citovou nezávislost, a to z Vaší strany, s potřebou se realizovat.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA