cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ÚNOR 2023

BERAN

Hvězdy Vám přejí v oblasti financí, kde máte velmi dobré vyhlídky, kdy veškeré transakce ať už minulé či současné přinesou hojné plody, zejména transakce ohledně nemovitostí. Dobrý vliv je zde též vůči celé Vaší rodině, kdy současně hvězdy Vám přejí vůči náklonnosti příbuzných, tedy je ideální čas trávit s nimi co nejvíce. Konstelace a vyhlídky na obloze jsou též dobré pro zlepšení zdraví, avšak i přesto se vyvarujte zbrklého chování a rychlosti, zejména na cestách, kdy je dobré ubrat nohu z plynu. pakliže chcete měnit práci, pak směle do toho, přijde motivace a následná spokojenost. 

BÝK

Štěstí a pohody se dočkáte na poli rodinném a vztahovém, tedy i pracovně a kariérně. Jedná se o ideální čas pro relaxaci, na dovolenou a zotavení sil. Věnujte zvýšenou pozornost své tělesné stránce, tedy somatické a nezapomínejte na moudrá slova Hippokratova: „je lepší dekagramy prevence, jak kilogramy léčby“. Nepřepínejte sví síly ani fyzické, emoční, ale ani psychické, naopak se snažte vše uvést do klidu a rovnováhy. Ohledně financí beze změn, transakce s nemovitostmi bude výhodná a přinese následné zisky.

 BLÍŽENCI

Myšlenkový chaos můžete očekávat po celý měsíc, je dobré vše vyventilovat a zmírnit tlak vnitřní i zevní pomocí cvičení, v posilovně či jiným druhým sportem, cokoliv ječ dobré. Navíc zde můžete očekávat velké fyzické výkony. Vhodný čas je pro všechny činnosti spojené s rodinou a vyříkání si věcí „z očí do očí“, kdy se díky tomu mnohé vyjasní a voda se vyčeří. Hvězdy Vám přejí v oblasti cestování, poznávání, učení, vzdělání, ale také novým nápadům a novým smlouvám.

 RAK

Budete se cítit více poddajní a oddaní zároveň. Zároveň také potřební aktivity něco řešit, dělat, hlavně nesedět nečinně a neangažovat se. Peníze a finance investuje s rozmyslem a vyhněte se větším výdajům a rizikovým investicím. Vůči svému příbuzenstvu budete cítit zábrany, napětí a zároveň sebelítost s pocitem nepochopení od druhých a potřebou se stahovat do ústranní. Uvolnění a klid najdete při cestování, běhu, jízdě na kole, lyžích, koloběžce či bruslích. Zvýšená pozornost a obezřetnost je dobrá při uzavírání obchodu a jiných, finančních transakcích, zejména pak v oblasti majetku a nemovitostí.

 LEV

Nečekané a překvapivé změny se dají očekávat po celý měsíc. Avšak lze předpokládat mnohá rizika, z toho důvodu je na místě opatrnost, a není dobré nic přehánět a to ve všech oblastech. Po stránce zdravotní se dá očekávat jisté zlepšení, avšak je dobré neusnout na vavřínech. Pokuste se řešit vše v kruhu rodinném, kde naleznete oporu, pomoc, ale také emoční, stehně jako potřebné zázemí. Měsíc je pro Vás vhodný pro cestování.

 PANNA

Překonáte emocionální, psychické stresy z minulého období. Budete se fyzicky cítit lépe, avšak je třeba přiložit ruku k „dílu“, ideálně cvičením a pohybovými aktivitami, nejlépe na čerstvém vzduchu. Můžete očekávat růst finanční, tedy příjmů, ale také výdajů, takže se vyvarujte větších finančních nákladů. Očekávat se dá i více práce a mnoho činností, které zaberou více volného času. Měsíc je vhodný pro cestování a vzdělávání.

 VÁHY

Budete se cítit po celý měsíc dobře, a to nejen vizuálně, ale i fyzicky. Finanční výnosy a zisky z minulého období si nyní můžete užívat se vším všudy. Po pracovní stránce se dá očekávat zrychlení a navýšení, avšak nic, co byste nezvládli. Mohou se objevit nové pracovní nabídky, které budou velmi zajímavé. Čeká Vás nutnost zásadního rozhodnutí, které budete nuceni učinit. Věnujte více času své rodině a Vašemu okolí, jak sobě, vyplatí se to po všech stránkách!

 ŠTÍR

Je dobré se vyhnout jakémukoliv riskování, ve všem, všude a vždy, a to po celý měsíc, zejména. Pokud byste přemýšleli o oživení čehokoliv starého, nefunkčního, pak je ideální čas. Zpočátku budou Vaše kroky pomalejší, liknavější, vše půjde pomaleji, jak byste chtěli, avšak těm, kdo vydrží počáteční nepříjemnosti, vydělá na tom a to pořádně. Je dobré, abyste se zaměřili na způsob Vašeho životního stylu a životosprávy, abyste později nemuseli řešit nepříjemné dopady v důsledky nedbalosti. Pohybové aktivity jsou též velmi důležité, zásadní, a to nejen tento měsíc. Potřebujete vedle sebe někoho blízkého, a to „jako sůl“. Vyhněte a vyvarujte se stresu, shonu, ale také impulsivnímu jednání, které by mohlo mít nežádoucí dopad na Vaši tělesnou stránku, tedy zdraví. Hvězdy Vám přejí v oblasti transakcí spojených s nemovitostmi, kdy se můžete dočkat závratných a příjemných zisků.

 STŘELCI 

Milí Střelci, je dobré, až nezbytné věnovat velkou pozornost svému zdraví. Proto se vyhněte veškerému stresu, napětí a taktéž všem okolnostem, kdy byste mohli cítit úzkost, strach, napětí, pesimismus a stresy. Zaměřte se v tomto měsíci na sebe, nikoliv na druhé. Co se týče finančních záležitostí, tam je dobré držet své emoce a potřeby na uzdě a příliš zbytečně neutrácet. Nezapomínejte na své sny, touhy, plny a motivaci, jděte se za nimi, avšak nezapomínejte, že „trpělivost růže přináší“. Obchodování s nemovitostmi může přinést skvělé plody a ukáže se nakonec jako velmi dobrý nápad a rozhodnutí. 

KOZOROH

Komunikace, mluva, slovo mluvené i psané, to je téma celého měsíce února. nezapomínejte, že: „méně je více“. Dělejte jen to, co je opravdu nezbytné a neodkladné, jinak raději nic nepřehánějte. Spíše se zaměřte na správný životní styl a dostatek odpočinku a relaxace. Též volnočasové aktivity a koníčky by měly dostat nyní u Vás zelenou. Dělejte a konejte to, co Vás těší a přináší Vám radost, nikoliv to, „co musíte“. Pokud nebudete muset, raději příliš necestujte. V případě, že budete muset se vydat na nějakou větší a delší cestu, pak je na místě opatrnost a zdrženlivost.  

VODNÁŘ

Můžete milí Vodnáři cítit po celý měsíc obrovsky silnou potřebu a touhu udělat něco impulsivního a výrazného. Zkrátka velká potřeba a touha něco (cokoliv) dělat bude velmi silná a výrazná. Počasí a magnetické vlny s Vámi budou velmi silně rezonovat. Vaše myšlenky, nápady, skvělá forma a mentální aktivita bude natolik impulsivní, že můžete cítit neodolatelnou potřebu něco udělat jinak, cokoliv, třeba přemístit nábytek, učinit změnu zevnějšku a vzhledu či obnovení šatníku či prostředků výpočetní a komunikační techniky. Rodina a blízcí příbuzní budou mít na Vás zásadní, kladný dopad a vliv. Právě v blízké rodině naleznete nevyčerpatelné a velmi cenné zdroje, impulsy a také odpovědi na Vaše otázky. 

RYBY

Rybičky se mohou těšit dobrému zdraví. Potíže by mohly nastat v případě, že byste utráceli větší množství peněz a financí, jak si můžete dovolit. Tedy opatrnost v extrémních nákupech a velkému utrácení je tento měsíc namístě. Budete patrně cítit velkou touhu a také potřebu tvrdě pracovat, s neodolatelným vlivem tvrdě pracovat a vydat ze sebe to nejlepší. Nebojujte s problémy a potížemi toho, co nemůžete změnit, ani ovlivnit. Chtěli byste všechny spasit a zachránit, ale nyní je čas a vhodná doba, věnovat se jen a pouze sobě, nikoliv druhým! Ohledně cestování nejsou zrovna nejlepší konstelace, tedy, pakliže nemusíte nikam jezdit za oceán a daleko, raději zůstaňte v tomto měsíci doma. Též obchodní transakce s nemovitostmi není ten nejlepší nápad.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA