cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ŘÍJEN 2021

Jaký bude říjen? O emocích, vztazích a plánech do budoucna. Přinese nám nové změny, pakliže však pro to něco uděláme a to cokoliv. Ať už se jedná o konkrétní kroky, myšlenkový posun či nové nápady, kterými budeme hýřit a překypovat.

Letošní říjen je ideální čas pro změny, pozorování stávajícího a ujasnění si plánů do budoucna, abychom věděli, jakou a kterou cestou se vydat k následným, možným úspěchům. Je na každém z nás, jak vše uchopíme a jak se zachováme.

Berte vážně své potřeby a citové vnímání, jak věci, lidi, události a vše kolem sebe cítíte. Podle toho se zachovejte a hlavně jednejte! Zčiňte patřičné kroky ke změně, pokud uděláte cokoliv, osud Vám pomůže, ale je třeba jednat a chopit se příležitostí, nikoliv čekat, že se samo něco vyřeší, či že někdo za Vás něco udělá.

Říjen je ideálním měsícem pro všech no aktivní, nezávislost nutnost stát si za svými názory, nejen slovy, ale aktivními činy. Poté se můžeme dočkat nových, lepších zítřků!

Nebojte se mluvit ve svém okolí o tom, jak se cítíte, co Vás trápí, co prožíváte, co a kdo Vám vadí, co Vás bolí, co Vám chybí či naopak přebývá?! Jinak se nepohnete z místa, je třeba věci, lidi, události a aktuální dění nazvat těmi správnými jmény, nebát se je pojmenovat. Uvidíte posléze, jak moc se Vám uleví a kámen, který Vám spadne ze srdce bude slyšet až na druhý konec republiky.

Vzdělávejte se, učte se, udělejte si pořádek v papírech, ve vztazích, ve svém životě, a hlavně v uspořádání svých myšlenek. Adaptujete se, buďte flexibilní, nebojte se nových změn. Čiňte konkrétní kroky, jednejte, změňte to, co Vás trápí, sužuje a omezuje. Řekněte nyní rázné: „a dost“!

 

Vztahy budou řešit v tomto měsíci především Býci, Raci, Lvi, Váhy, Štíři, Vodnáři a Ryby.

 

Emoční stabilitu budou hledat Kozorohové, Štíři a Střelci, kteří zjistí, že život není jen o zábavě, ale také o povinnostech a hloubce, porozumění, lásce, nikoliv povrchnosti a hodnocení podle toho, jak kdo vypadá či co má a vlastní. Mnohé pochopíte a přehodnotíte své dosavadní smýšlení.

  

A jaký bude měsíc říjen pro jednotlivé znamení, to se dočtete v následných řádcích:


BERAN

Berani budou nezvykle klidní a velmi emotivní, se snahou hledat rovnováhu, klid a harmonii. Mohou se objevit nové známosti, u nezadaných, ale také u těch, kterým vztah prochází napětím. Pozor si dávejte na citové vydírání, abyste to nečinili druhým, hnáni potřebnou ukázat těm druhým, kdo zde vládne.  Pozor na nabubřelé ego, ať nenarazíte, později byste litovali.

 

BÝK

Říjen je vhodným měsícem pro cokoliv, co se týká dětí a podnikání. To je pro Vás tématem tohoto měsíce. Tedy investuje, chcete-li, budete mít dobré možnosti, příležitosti a v budoucnu z toho vytěžíte na maximum. Pozor na přátele, kteří Vás budou chtít někam nasměrovat, dejte na svoji intuici, na rady druhých, byť dobře míněné.

 

BLÍŽENCI

Práce, výměna informací, cesty, smlouvy a telefonování, to bude nyní u Vás velmi aktuální. Pokud byste chtěli či museli podepisovat nějaké důležité smlouvy, dokumenty či jiné papíry, pak s tím rozhodně počkejte až do 2/2 měsíc, můžete tak předejít zbytečným potížím, nepříjemnostem a komplikacím.

 

RACI

Ti, kdo se dosud cítili osamělí, mají velké šance se nyní seznámit s někým velmi zajímavým. Je však potřeba pro to něco udělat a nesedět pouze doma. Vyrazte mezi přátele, běžte na oslavu, párty, mezi lidi, kde máte velký předpoklad, že se seznámíte, a to v dobrém slova smyslu.

 

LVI

Domov, zázemí a rodiče, to je tématem měsíce října pro Vás, milí Lvi. Nezapomínejte pro své zájmy a časovou vytíženost na druhé, na ty nejbližší. Až budete mít čas, nebo si vzpomenete, nemusí mít druhá strana zájem a může být také „pozdě“. Do života Vám nyní budou vcházet zvláštní události, kdy budete vnímat vše velmi intenzivně, naslouchejte své intuici, ta Vás nikdy nezklame. Dělejte a čiňte vše tak, jak cítíte, nikoliv tak, jak praví rozum a rácio.

 

PANNY

Finance, peníze, byznys, podnikání, práce a kariéra bude tématem říjnových dnů pro Vás, milé Panny. Máte možnost v budoucnu své finance navýšit a násobit, avšak je třeba dobrých investic, které se Vám v budoucnu navrátí, a to hned několikanásobně. Chce to však velkou trpělivost, která se Vám velmi vyplatí.

 

VÁHY

Vztahy, vztahy a zase vztahy. Jako by nebylo málo, to, co jste dosud zažívali. Stále dokola se budete motat v bludném kruhu, pakliže neuděláte zásadní změnu, a to dokonce radikální říz toho, co nefunguje, stagnuje a přináší Vám smutek a napětí. Nebojte se změn, budou k lepšímu, ale je třeba rázně skoncovat se starým, udělat právě v těchto dnech tlustou čáru, ideálně v1/2 měsíce.

 

ŠTÍŘI

Štíři, Štíři, Vám není třeba říkat nic, Vy sami víte a tušíte. Dokážete skvěle poradit druhým, motivovat je a navádět na správnou cestu. Proč toto neučiníte sami vůči sobě a stále se plácáte v tom, co Vás trápí a sužuje? Víte moc dobře, co je správné, cítíte to, ale zároveň se emočně obáváte budoucnosti. Nemusíte, pokud právě nyní uděláte změny, a to ve svém myšlení, jednání vůči druhým, a hlavně ve svém životě. Ovlivní Vás někdo výrazně starší, a to nečekaně, kdy Vám ve správnou chvíli něco „dojde“.

 

STŘELCI

Zábava, život a optimismus, to je tématem říjnových dnů pro Vás milí Střelci. Věnujte se sami sobě, svým koníčkům, tomu, co cítíte a nebojte se jít za svými plány a ideály. Investujte, nebojte se, nastal ten správný čas ukázat druhým, co ve Vás dřímá. Můžete z toho jen vyzískat, i když to nebude hned, nicméně „trpělivost růže přináší“ a věřte, že budu nejen nádherně vypadat, vonět, ale bude to krása, nevítaná a vesmírná.

 

KOZOROŽCI

Váš pesimismus a pocit odpovědnosti nabírá na obrátkách, stejně jako se zkracují dny a blíží se podzim. Neřešte neřešitelné, nedělejte, co nemusíte, uvolněte se a uvidíte, jak Vám bude lépe. Věnujte se sami sobě, svým koníčkům, zájmům, rodičům a dětem, kteří Vás velmi, velmi potřebují, byť o tom nemluví. Nemusíte být nikomu vděčni, říkejte častěji ne, nebojte se toho, věnujte se jen a jen sami sobě.

 

VODNÁŘI

Vztahy, lásky a lidé, kteří Vám v tomto, minulé či budoucím čase budou přicházet do života, budou mít pevné základy a bude se tvořit Vaše velmi slibná kariéra, štěstí a radost, které se dočkáte a máte v osudu. Celý rok 20022 bude pro Vás velmi příjemný, a to ve všech směrech a otázkách života, ať už se to týká osobní roviny, kariérní, finanční, založení rodiny, stěhování či úspěchů v nebývalé míře. Vodnáři, máte se právem na co těšit, brzy se dočkáte, vydržte.

 

RYBY

Rybám se bude otevírat velmi výrazně, silněji, jak jindy vnímání mezi „nebem a zemí“, kdy uslyšíte doslova „trávu růst“. Buďte vnímaví a vnímavé na své pocity, budou Vám ukazovat tu správnou cestu. Stejně tak Vás budou vyhledávat ostatní a žádat Vás o rady. Je to ideální a vhodný čas na studia, samo vzdělávání se a činnost v oblasti duchovní, esoterické, tajemné a okultní.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA