cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC LISTOPAD 2022

BERAN

Nebojte se vyjádřit svůj názor, avšak také je důležité mít na paměti diplomacii a ohleduplnost, která Vám v tomto měsíci přinese „velké věci“. Pokud se soustředíte na to, co bylo a není dořešeno, pak se vše v dobré a lepší obrátí. Buďte více laskavější k druhým, více času věnujte dětem, rodině a svým blízkým, které jste dosud zanedbávali, zejména matky své potomky! Ve druhé polovině měsíce budete řešit záležitosti milostné, v první polovině spíše tato témata raději nechte být.

 

BÝK

Tématem tohoto měsíce pro Vás milí Býci bude ve stylu erotickém, sexuálním, přinášející všechny možné i nemožné požitky života. Prvních 10 dní bude vše spíše dramatické, kdy později se vše bude ubírat klidnějším a pohodovějším směrem. Téma romantiky, lásky, smyslnosti, hojnosti, krásy a lásky budete nyní zkoušeni ze všech možných i nemožných směrů. Dopřejte si všeho, co Vás baví, láká a po čem toužíte, hvězdy Vám nyní budou přát, kdy vše bude velmi jiskrné.

 

 BLÍŽENCI

Měsíc listopad pro Vás bude spíše transformačního rázu a směru, zejména v oblasti rodiny a příbuzenstva. Můžete se spolehnout na své přátele, blízké, ale i své drahé polovičky, které Vám budou něčím nápomocny a nasměrují Vás tím správným směrem. Je čas na změny, které budou ve výsledku pozitivní, je třeba učinit první, ten správný a odvážný krok.

 

RACI

První 3 týdny budou spíše napěťovější, kdy koncem listopadu, až do konce roku se bude blýskat na lepší zítřky a časy. Je ideální čas pro vzdělání, filosofické úvahy a plánování dlouhodobých cílů, které budou posléze úspěšné. Nemějte od druhých očekávání, ušetříte si tak následného zklamání. Máte se naučit vše vyřešit sami, kdy některé okolnosti k tomu budou napomáhat, byť nemusí být zrovna příjemné. Máte však skvělou podporu v rodině a ve všech blízkých kolem sebe, včetně kariérního růstu.

 

 LVI

Neočekávejte, že budou všichni dělat právě to, co Vy chcete, požadujete a někdy si i vynucujete.  Zpomalte, zklidněte mysl, emoce a sami sebe, naložte se do horké koupele a spíše raději nic důležitého a zásadního neřešte. Starejte se o sebe, nikoliv o druhé, zejména ti, kdož jste chronicky nemocní. Vaše tělo potřebuje klid a pohodu, načerpat síly a regenerovat se, více jak kdy jindy! Dobré vlivy hvězd Vám přejí v oblasti kosmetiky, módy a vizáže, takže je správná doba na změnu image.

 

PANNY

Určitá nervozita Vás milé Panny bude provázet, více, jak bude příjemné. Vy sami budete cítit někde uvnitř, jiní i zvenčí nutnou a potřebnou dávku rebélie, nutnosti udělat něco jinak, nově, lépe, nově a hlavně jinak! Erotické a sexuální pokušení, hrátky, u některých i potřeby experimentování a hledání neznámého může být silným tématem. Pakliže k těmto směrům inklinujte, pak Vám hvězdy budou přát. Někdo Vás překvapí, nebo naopak Vy sami sebe, kdy uděláte něco bláznivého a zároveň velmi, velmi osvobozujícího.

 

 VÁHY

Dopřejte si čas sami pro sebe, neřešte druhé a dopřejte si odpočinek, relax a samotu. Potřebujete si nyní dát vše do pořádku, zvážit, co bylo, je a bude, avšak tím způsobem, že nedáte na druhé, ale Vy sami udáte tempo a směr Vašeho života. Najdete a objevíte v sobě velké vlohy a talenty, které tam delší dobu dřímaly, avšak je třeba si dopřát čas jen a jen pro sebe. Hodně čtěte, studujte a zajímejte se, neboť díky tomu objevíte nějakou velmi zásadní a důležitou informaci, která bude mít zásadní vliv na Váš další růst a vývoj.

 

 ŠTÍŘI

Vaše nervy mohou být v poslední době „pocuchané“, kdy do konce roku to upřímně o moc lepší nebude. Proto je lepší nohy, ruce, hlavu a tělo v klidu a teple mít. Nenadávejte svým blízkým, nedávejte vinu druhým, soustřeďte se na sebe, jděte do hloubky, do morku kostí, jak je Vám vlastní, avšak tím, že si zametete před svým vlastním prahem. Budete ve finále mile překvapeni dalším, zdárným vývojem. Je dobré se věnovat kreativním projektům, které po novém roce naberou rychlý spád.

 

STŘELCI

První polovinu měsíce je lepší dělat méně, jak více, upřímně raději vůbec nic! Počáteční chaos a napětí by Vám nepřinesl klid a pohodu, spíše by zbytečně zhoršilo už tak chaos ve Vašem životě. Mnohá dramata mohou vést k vyvrcholení, aby se ve druhé polovině měsíce vše vyřešilo. Hvězdy přejí oslavám, přátelským párty, umění a psychologii. Je dobré si ke konci měsíce vyříkat s druhými vše pěkně „z očí, do očí“, uleví se oběma stranám.

 

KOZOROŽCI

 Potěšení a zábava bude v tomto měsíci gradovat, jak jako nikdy předtím. Užívejte si života, se vším, co přináší a co k tomu patří! Hvězdy přejí navazování kontaktů, nových známostí, vylepšení bydlení a uklidnění hádek. Ideální je pro Vás dovolená, nejlépe na horách a na čerstvém vzduchu!

 

VODNÁŘI

Nebeské události přejí všemu novému, lepšímu, zajímavému a experimentálnímu. Pokud pracujete ve vědě a technice, můžete se těšit na velké objevy a myšlenky. Počáteční hašteření bude vystřídáno klidem, pohodou a uvolněností. Ideální doba plnit si své sny, touhy a přání, k čemuž Vám někdo nečekaně napomůže.

 

RYBY

Nebojte se mluvit, rozebírat, analyzovat, pitvat a řešit, to a vše, co se dosud nechalo ladem. Hvězdy přejí všem, kdož se dají do pohybu, začnou řešit a dají impuls novým a lepším zítřkům, avšak nezapomínejte: „bez práce, nejsou koláče“. Vaše moudrost a skvělá intuice bude nyní probuzena na maximum, a to až do konce roku, kdy se Vám podaří něco „velkého“, a to v dobrém v tom nejlepším slova smyslu. Je však třeba nečekat a jít svému štěstí vstříc.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA