cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC LISTOPAD 2020

BERAN

Vášeň, sexualita, pudy, erotika, rychlé seznamování, rychle zapálený oheň, ale také rychle vyhořelý. Projeví se intenzivní zájem o cizinu, jejich témata, zájmy, informace a potřebu, aby se vše hýbalo rychleji, jak dosud ve smyslu „včera bylo pozdě“. Berani a Beranky budou cítit ve svých pocitech, myšlenkách i na těle destruktivní pocit, že je vše špatně, kdy budou pomalu, ale jistě ztrácet pevnou půdu pod nohama. Aby se zachránili, strhnou s sebou každého, kdo se zrovna ocitne v jejich blízkosti. Berani budou až do konce roku, zejména v listopadu, nedůtkliví, rozmrzelí, vzteklí, útoční, agresivní a násilní, nebezpeční nejen sami sobě, ale i svému okolí. Budou hodně prudcí, hádaví a neústupní. Mohou velmi rychle ztrácet počáteční náladu a nadšení s možností kriminálních deliktů a diktátorských vlivů s tématem násilí, obětí a útočného ega s patřičným narcismem.

 

BÝK

Býci a Býčice budou zažívat konflikt mezi svým vědomím a svědomím. Obtíže je tento měsíc bohužel neminou, stejně jako stres a napětí a to zejména vůči opačnému pohlaví, kdy budou nuceni čelit mnohým překážkám, zejména pak ve smyslu existence a finančního zajištění. Pohlídejte si své zdraví a nic nepodceňujte. Pohlídejte si své finance a zbytečně neutrácejte, neboť by vám časem tyto peníze chyběly jinde.

 

BLÍŽENCI

Tento měsíc se budete učit díky komunikaci a to slovu jak mluvenému, tak psanému. Je zde možnost spolupráce s druhými významnými a důležitými lidmi, kteří budou mít vliv na vaši budoucnost. Dávejte pozor na to, koho si pouštíte blíže k tělu a do svého soukromí, včetně života, ať nenarazíte. Budete příliš grandiózní, hádaví, hašteřiví, stále v obraně, podezřívaví a nevěřící. Neřešte, naopak důvěřujte své intuici! Vašemu duševnímu zdraví se tak výrazně uleví. Pozor si dávejte na manipulaci s nebezpečnými informacemi. Tématem a důležitými slovy pro vás bude špionáž, udavačství a špatné či zhoršené osobní vztahy.

 

RACI

Pro Ráčky bude tématem listopadových dnů hluboký citový vztah vůči blízkým, na kterých vám záleží. Je zde silným tématem rodina, vztahy, partnerství, bydlení a děti. Budete cítit obrovskou potřebu jistot v lásce a také materiální, finanční a pevné půdy pod nohama. Vaše city a emoce budou silnější, pevnější, trvalejší a hodnotnější s působením a vlivem dobrého jídla, pití a veškerých požitků, které uspokojí vaše libido.

 

LVI

Lvi samotní budou mít tendence se ukazovat v lepším světle, než v jakém jsou, ale také budou čelit konkurenčním bojům. Problémem bude sklon přehánět a nafukovat do těch největších rozměrů, jaké jsou možné a nemožné zároveň. Co vám řeknou Lvi ve vašem okolí, berte ostatní s velkou rezervou a nevěřte všemu, někde uprostřed se skrývá zlomek pravdy. Pozor na nevěry, sklony a potřebu se bavit v důsledku velkého strádání. Budete cítit neodolatelnou touhu po svobodě, volnosti, ale také prosazení svého názoru za každou cenu.

 

PANNY

Panenky si budou hledět svého, jako ostatně vždy. Jen občas nešikovně něco utrousí mezi zuby, což nebude pochopeno okolím, nicméně nemějte jim to za zlé, rozhodně to nemyslí tak zle, jak to možná může vyznít. Potřebují mluvit, komunikovat, rozebírat, analyzovat, řešit, pitvat a přijít všemu na kloub, což skvěle umí. Přenechte jim aktivitu a organizaci, mile vás překvapí, a hlavně vás nezklamou, vždy odvedou velmi kvalitní a precizní práci.

 

VÁHY

Budou se zlepšovat vztahy nejen partnerské, ale i rodinné, pracovní, kolegiální a sourozenecké. Svobodní se mohou těšit na nové seznámení, rozhádaní pak na uklidnění a nalezení společného slova a potřeby se domluvit. Je však třeba udělat něco, cokoliv, aby se věci a události začaly hýbat a posouvat konkrétním směrem. Přijde velká potřeba důležitosti partnerství, stejně jako vaše atraktivita pro opačné pohlaví. Ideální čas pro nákupy, oblečení, šperky, obrazy a umění obecně.

 

ŠTÍŘI

Destrukce a sebedestrukce mysli ve smyslu, že Štírům bude vše tak nějak nezvykle jedno. Dostanou se na jakési pomyslné dno, aby měli následně možnost se pevně odrazit, pokud se nebudou utápět ve své lítosti. Štíři pocítí krutost a zásahy osudu, kterým budou nuceni čelit a nebude to zrovna příjemné. Bude zkoušena jejich dávka trpělivosti, síly, tolerance, ale i vůle. Kdo se nevzdá a postaví se čelem, v dalším roce z toho vyzíská.

 

STŘELCI

Téma rodiny a blízkých s potřebou s nimi sdílet svůj volný čas a myšlenky bude po celý měsíc velmi silným tématem. Zajímat vás budou otázky mezi „nebem a zemí“, kdy už nyní chápete věci silně a vnímavě oproti druhým. Máte obrovský náskok, jen věci neuspěchejte, bylo by vám to na škodu, Vše má svůj důvod, ale i čas a ten hraje ve váš prospěch.

 

KOZOROŽCI

Pro Kozorohy znamená listopad omezení svých osobních zájmů a koníčků ve smyslu vyšších cílů, povinností a práce. Kdo je sám a seznámí se s někým, bude to dobrým základem pro dlouhodobý vztah. Rovněž je správný a ideální čas pro plánování dlouhodobých projektů.

 

VODNÁŘI

Potíže, strádání a starosti minulých měsíců budou pro vás již brzy minulostí. Vydržte ještě do konce roku, před Vánocemi se dočkáte velmi milých překvapení a zpráv, které vás velmi potěší. Začne se vám plnit to, po čem delší dobu toužíte. Někteří Vodnáři a Vodnářky se zamilují, dočkají se šťastné lásky, nových možností, příležitostí a rychle se do pohybu dávajících situací v jejich prospěch. Další rok budete mít příjemný, máte se právem na co těšit.

 

RYBY

Ryby čeká velmi příjemný měsíc, v podstatě vše, na co sáhnou, se jim podaří a vše jim bude vzkvétat pod rukama. Sny, intuice a vnuknutí budou natolik silná, že se z mnohých stanou proroci a cokoliv řeknou, bude silně nadčasové. Vše do sebe začne zapadat a mnozí odhalí záhady, tajemství a vyřeší nevyřešitelné. Přijde probuzení citů a splnění naděje u těch, co už nedoufali. Svobodným bude přát štěstí na nové, příjemné lásky a lidem ve vztahu se vše bude ubírat dlážděnou cestou, kdy vše, co dosud nešlo, kdy vše půjde „samo“ bez problémů ke spokojenosti Rybek a jejich rodinných příslušníků.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA