cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC LEDEN 2022

BERAN

Ukončete vše, co máte rozděláno a načato. Pakliže tak neučiníte právě v tomto měsíci, pak to neuděláte po celý tento rok. Budete si připadat, že jste na všechno sami, nebojte však, v březnu se Vám vše vynahradí.

 

BÝK

City a emoce nebudou v lednu zrovna Vaší silnou stránkou. Proto raději nechte věci volně plynout a nechtějte měnit, to, co nemůžete a není ve Vaší moci. Ti, kteří jsou single se mohou seznámit, neboť se Vám naskytnou velmi vhodné a milé příležitosti.

 

BLÍŽENCI

To, co můžete udělat, či delší dobu odkládáte, tak se právě v těchto dnech do toho pusťte, a to plnou vervou, vše bude zdárně a úspěšně dokončeno. Měsíc je vhodný pro zdárné vyřizování korespondence, dokumentů a písemností.

 

RACI

Vaše aktivita a touha po dobrodružství bude natolik silná, že uděláte něco, čím překvapíte nejen okolí, ale i sami sebe. Vhodný měsíc pro cesty, výlety a studia. Také básníky a umělce políbí Múza.

 

LVI

Důvěřujte, ale prověřujte. To je heslo, které bude pro Vás, milí Lvíčci nyní tématické a aktuální. Dařit se Vám bude nyní v práci, kariérních postupech, tedy, chcete-li si zažádat o povýšení, pak je právě nyní ten správný čas. Totéž platí o studijních předpokladech.

 

PANNY

Čeká Vás nejedno překvapení a nenadálé rozuzlení. To, co vypadalo tak černě a špatně, se v dobré obrátí. Dozvíte se milé panny, nějakou důležitou zprávu či informaci, která bude při Vás velmi zásadní. I když to nemusí zpočátku vypadat, bude to ve Váš prospěch.

 

VÁHY

Vás milé Váhy, čeká velmi příjemný a úspěšný měsíc. Vhodné pro rekonstrukce, opravy, výměnu nábytku, ale také pro pořízení si nové garderoby. Pokud přemýšlíte o sňatku, zásnubách či seznámení, pak směle do toho, hvězdy Vám budou přát.

 

ŠTÍŘI

Pro Vás nyní milí Štíři není zrovna nejlepší čas na nějaké zásadní kroky a velké činy, ale v dalších měsících se dočkáte. Nyní, pro tento měsíc se „hoďte“ do klidu, nohy do tepla a dobrý, lahodný mok k tomu. Nic neřešte, bude to lepší.

 

STŘELCI

Překvapení a rychlé změny na sebe nenechají dlouho čekat, zejména od 2/2 měsíce. Vše, co dosud stagnovalo, se dá velmi rychle do pohybu a nabere nečekaný spád. Bude to přímo smršť. Užijte se adrenalinové jízdy a jděte do všeho naplno.

 

KOZOROŽCI

Pakliže milí Kozorohové přemýšlíte o nové práci, podnikání či chcete přestoupit na jinou školu, pak jděte do toho! Právě nyní Vám hvězdy přejí ve všem, co podniknete, nebojte se neznámého, naopak, z toho velmi vyzískáte.

 

VODNÁŘI

Milí Vodnáři, není zrovna nejlepší čas pro Vaše investice, do čehokoliv, neboť byste o ně mohli přijít, kdy očekávané zisky a výnosy byste proplakali. Naopak, hvězdy Vám přejí v nových nápadech, inspiracích, změně zevnějšku, osobní přeměny a studijním předpokladům.

 

RYBY

Rybky, abyste neusnuly na vavřínech, bude Vás osud zkoušet, co ustojíte a nakolik jste zoceleny životem. Nenechte se nikým a ničím odradit od svých snů a plánů. Bude ve Vašem okolí někdo blízký, kdo bude potřebovat Vaši pomoc. Důvěřujte jen těm, které dobře znáte a mějte se na pozoru před falešnými sliby, dokumenty a písemnosti. Raději nic v tomto měsíci nepodepisujte, pokud nemusíte.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA