cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC DUBEN 2022

BERAN 

Berani mají nyní svůj měsíc, avšak pozor, klid, pohoda a harmonie by Vám nyní jen prospěla. Nerozčilujte se, neobviňujte druhé, nebojujte s okolím a spíše se zamyslete, zda není chybička také trochu na Vaší straně. Pozor si dávejte na prudké pohyby, oheň, žíraviny a rychlou jízdu.

 

BÝK 

Vaše potřebné jistoty se nyní mohu rozplynout jako domeček z karet. Není a nemusí být vše, tak, jak byste chtěli a přáli si. Nečekané situace a momenty Vás mohou zaskočit a překvapit. Je to jen zkouška vaší vůle a vnitřní síly, proto se nenechte nikým a ničím vykolejit. Jděte výzvám, novému, neověřenému a akčnímu vstříc, časem z toho vyzískáte, je však třeba odvahy a potřeby trochu zariskovat, zejména ohledně financí a majetkových poměrů.

 

BLÍŽENCI 

Vše nové, zajímavé, neznámé a neznámé je nyní Vám ku prospěchu. Jděte vstříc novým zítřkům, dodejte so odvahy, sepisujte, pište, čtěte, cestujte a vzdělávejte se. To, co se v tomto měsíci naučíte, za nějaký čas budete potřebovat a budete z toho těžit.

 

RACI 

Pro Vás milí Raci bude duben velmi příjemným, akčním a spokojeným měsícem. Jděte směle do toho, co delší čas odkládáte. Stavte, opravujte, stěhujte, inovujte a rekonstruujte. Máte nyní podporu a přízeň hvězd. Také skvělé konstelace pro založení rodiny a stěhování.

 

LVI 

Cestování, zábavy, děti, divadlo, výchova, drama a tvořivost má u Vás nyní po celý měsíc zelenou. Ideální čas pro výlety, seznamování, podnikání, úspěchy, byznys, ale také výhry. Nezadaní mají velké šance pro seznámení se, avšak je třeba vyrazit mezi lidi, a máte půl úspěchu „v kapse“.

 

 

PANNY 

Milé Panny, doba odpočinku a seberozvoje nyní graduje. Učte se, nikam nespěchejte, nechte věci, lidi, problémy a starosti volně plynout. Méně je někdy (často) více, nic se nemá přehánět. Nečekejte na druhé, až si všimnou Vašich předností a kvalit, ukažte jim je, nebojte se, máte více vloh, schopností a síly, jak si věříte. Dokážete vše, jen si více věřte, máte na to, máte na všechno!

 

VÁHY 

Vztahy, které nemají pevné základy mají tendence v dubnu spíše jíti ke dnu a z kopce. Avšak jen z toho důvodu, abyste si v dalších měsících či létech naopak pomohli k lepšímu. Aby mohlo přijít nové, lepší a příjemné, je třeba staré pustit. Problémy se staršími lidmi nebudou výjimečné, proto neprovokujte své šéfy, babičky, staříky a důchodce. Nemuselo by se Vám to vyplatit. Naopak skrze mladé a mladší ročníky se můžete dočkat milého překvapení.

 

ŠTÍŘI 

Máte nyní ideální čas a doba pro hojení, regeneraci, meditace, lázně, očisty ducha i somatického těla a schopnosti jít do hloubky ve vše, cokoliv podniknete. Chcete-li studovat, jděte do toho, hvězdy Vám přejí, zejména co se týče humanitních oborů a sociálních sfér, včetně politického odvětví.

 

STŘELCI 

Čeká Vás velmi příjemný měsíc, plný příjemných chvilek, setkávání s druhými, uskutečnění svých snů. Plánujte, přehánějte a nafukujte, nyní je to namístě. Chcete-li udělat změnu ve svém životě, či ve svých domovech, jděte do toho. Stejně tak Vám hvězdy přejí při nákupu a prodeji nemovitostí. Také seznámení a pěkné, šťastné setkání se zajímavými lidmi nebude výjimečné.

 

KOZOROŽCI 

Milí Kozorožci, ještě bohužel nezbývá nic jiného, jak vydržet. Ještě nějakou chvíli, než se ve Vašem životě vše zklidní a vyřeší. Sice to nebude hned, ale v budoucnu budete mít pokoj na dlouho dobu, vyplatí se proto trpělivosti, která růže nakonec přinese. Neřešte druhé, soustřeďte se na sebe, věnujte se svým koníčkům, zájmům a nedávejte nevyžádané rady. Nemusí dopadnout na úrodnou půdu, a naopak se to může otočit proti Vám.

 

VODNÁŘI 

Milí Vodnáři, není zrovna nejlepší čas na změny, raději počkejte na další měsíc, než budete dělat nějaké velké a zásadní změny. Nyní není vhodná doba na nějaké velké „harakiri“. Vhodný a dobrý čas je pro zapisování í svých skvělých plánů, jejichž realizaci nechte na později. Vyrazte do přírody, za svými volnočasovými aktivitami a nezapomínejte na dostatek odpočinku a relaxace.

 

RYBY 

Rybky máte vynikající nejen tento měsíc, ale celý tento rok. Dařit se Vám bude ve všem, na co šáhnete, a to ve všech oblastech, od podnikání, stěhování, prodeji, koupě, kariérně, vztahově a vědomostně. Cokoliv učiníte, se Vám dříve či později v dobrém a lepším vrátí.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA