cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ČERVENEC 2022

BERAN

Napětí stres, shon a velká nervozita čeká Berany, ale hlavně, a především všechny v jejich okolí. Proto je lepší se jim vyhnout na dálku, nechcete-li přijít o klid, nervy, v některých případech i zdraví, až život…

 

BÝK

Požitky, slast, kvalita, dobré jídlo a hlavně kvalita, to je téma pro Býky a Býčice.  Máte-li ve své blízkosti narozeného někoho v tomto znamení, pak zajděte do luxusních a značkových obchodů a přineste jim nějaký pořádný prezent. Budete druhou stranou náležitě a mile odměněni…

 

BLÍŽENCI

Méně je někdy, spíše často více. Toto je heslo, co platí pro Vás, milí Blíženci. V červenci je lepší nedělat a nepodnikat nic zásadního, neboť se zlou byste se mohli potázat. Užívejte si života, dělejte to, co Vás baví a láká. Hvězdy Vám přejí v oblasti vzdělávání, pokroku a vědě.

 

RACI

Milí Ráčci, čeká Vás nutnost řešení záležitostí ohledně žen ve Vaší rodině, ať už se jedná o dcery, sestry, matky, tchýně, snachy, sestřenice, tety či kmotřenky. Až tak moc se však raději neangažujte, aby Vás to zcela nepohltilo. Vyslechněte je, dejte dobrou radu, avšak nic víc. Méně je někdy více, nezapomínejte!

 

LVI

Lvi, ať už malí, či velcí, všechny Vás čeká velmi příjemný měsíc. Hvězdy a planety přejí Vaší hravosti, tvořivosti, rodině, dětem a všem druhům zábavy. Užívejte si léto plnými doušky, se vším, co k tomu patří!

 

PANNY

Milé Panny, bude k Vám proudit mnoho informací ze všech stran. Avšak i takové, bez kterých byste se klidně a raději obešli. Vyrazte do přírody, hodně prodýchávejte plíce, ideálně procházkami a toulkami přírodou, či na horách. Čerstvý vzduch, průvan v hlavě a pozitivní náladu, to je to, co nyní budete hodně potřebovat.

 

VÁHY

Červenec přeje Vašemu znamení ve vztazích obecně, zejména vztahových a novým láskám. Stejně tak se dá očekávat, že se zklidní a zvolní i napětí rodinné a taktéž v pracovní oblasti.

 

ŠTÍŘI

Práce, povinnosti, zabezpečení, potřeba jistoty a nadcházející pesimismus, byť nemusí být ničím konkrétním podložený, to jsou témata červencového měsíce pro Vás, milí Štíři. Nenechte se nikým a ničím rozhodit, ani si nechat zkazit náladu. Buďte však více vnímaví k myšlenkám, citům, emocím, a hlavně potřebám druhých, nikoliv svých!

 

STŘELCI

Váš optimismus je krásný a nakažlivý. Avšak milí Střelci, nezapomínejte: všeho s mírou a všeho do času! Nezapomínejte, že nic se nemá přehánět. Spíše se pokuste zaměřit se na konkrétní rovinu a zřetelné, jasné a praktické záležitosti. Měsíc červenec je pro Vás důležitý a inspirativní ve smyslu skutků a činů, nikoliv slov, snění a idejí


KOZOROŽCI

Červenec Vám milí Kozorožci může přinést nejedno překvapení, bohužel ne vždy však musí být příjemná. Nicméně nezapomínejte, že všechno zlé, je ve finále k něčemu dobré, byť to poznáte, pochopíte a uvidíte později, za pár měsíců, v některých případech i roků. Nenechte se zlomit, vše se děje z nějakého důvodu a osud má s každým z nás své plány, my pak volíme cestu a možnosti, jakou si sami vybereme.

 

 VODNÁŘI

Milí Vodnáři, změna je život! toto je Vaše celoživotní heslo, které je a bude přes celé léto velmi aktivní, skloňované ze všech možných i nemožných úhlů pohledu. Pokud máte v plánu udělat něco jinak, cokoliv změnit, zejména práci a vztah, pak směle do toho! Hvězdy Vám přejí k lepším zítřkům, avšak je třeba jít štěstí naproti tím, že Vy sami učiníte první krok…

 

 RYBY

Milé Rybky, Rybáci, leklé i divoké, máte svůj rok obecně, a to po celý rok 2022. Důležitý a výrazný bude zejména ke konci roku, a to v listopadu a prosinci, kdy se na Vás štěstí usměje, a to v celé své kráse a parádě. Nebojte se změn. Mohou Vás nyní a v dalších měsících čekat výdeje, a to chtěné i neplánované, aby později k Vám finance opět přišly, a to v hojné míře! Je však třeba výdaje, aby byl příjem jak praví zákon karmy.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA