cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC BŘEZEN 2023

BERAN

Zatímco jste se, milí Berani v poslední době měli tendenci spíše být v ústraní a nemuselo jít po celý rok vše až tak snadno, tak se se Vám blýská na lepší časy! A to po celý rok 2023. právě jste dokončili nutný, povinný proces zrání, růstu a nastal čas přijmout nové výzvy a postavit se ke všemu činy, jak jste zvyklý a jak je vám vlastní a přirozené. Nejen březen, ale i další měsíce vám přejí a podporují oblast financí, podnikání, obchodu a majetku obecně. Přišel čas na změny, avšak je třeba převzít kontrolu nad svými emocemi, emočními prudkými výkyvy vůči druhým a začít být více empatičtější a naslouchající také potřebám jiných, nejen svým! Vypusťte nahromaděnou páru jednou pro vždy a dejte šanci nejen sobě, ale i svému okolí a druhým lidem kolem vás.

BÝK

Vaše přátelství bude v březnu zažívat zkoušky a nemusí to vypadat zrovna růžově. vydržte, konce měsíce se začnou věci vyjasňovat, a i vy se budete cítit lépe a lehčeji. Už nikdy nebude nic jako dřív, je třeba se s tím smířit, jinak nenajdete klid, ani pohodu. pakliže se vám to podaří, najdete velký odrazový můstek k novým a lepším zítřkům ????. Nezapomínejte na to, dělat radost také jiným, nejen sami sobě, udělejte si malý „průvan“ v peněžence a někoho, na kom vám záleží obdarujte, byť jen něčím malým a drobným.

BLÍŽENCI

Čeká vás měsíc velkých změn, velkých a rychlých obratů, mnoho pohybů, nových informací a výzev. Nedovolte, aby vás někdo rozhodil a znejisti v tom, co skutečně chcete. jděte si za svými sny, tužbami a plány, ignorujte negativní a pesimistické názory druhých. Dejte na své vnitřní pocity, nalaďte se na to, co vám říká vaše nitro, hlas vašeho srdce, vaše intuice, nikoliv rozum, hlava a rácio. Můžete se těšit na pěkné a příjemné finanční překvapení nebo spojení, které vše změní k lepšímu. Vy sami se budete cítit velmi inspirovaní a napumpovaní nezkrotnou energií.

 

RAK

Čekají vás velké změny a obrat k lepšímu, zejména co se vztahů týče. Nechtějte být všude, každého spasit a zachránit, nakonec se vše otočí ve finále proti vám, byť do myslíte dobře. Nezapomínejte, že méně je někdy (pokaždé) více! Budou vás lákat otázky filosofické, s potřebou přijít věcem na kloub. Hvězdy přejí vašemu odpočinku a dovolené, tedy pokud je to možné, někam vyrazte, neboť to bude pro vaše tělo, zdraví, mysl emoce a psychiku přímo balzám! Vaše předešlá tvrdá práce, dřina, sebe zaříkání se vám vyplatí a přinese kýžené ovoce a bohaté plody. Už ke konci měsíce se vám začnou plnit vaše touhy a cíle.

 

LEV

Empatie, empatie a zase empatie, to je téma, které je dobré, zejména tento měsíc podporovat a najít v sobě. Veškeré nesobecké činy, skutky, jednání, myšlenky a chování, které budete praktikovat se promění v plody a ovoce, pakliže ovšem na tom hodně zapracujte. Můžete se těšit na transformaci ve svém životě, ať už chcete či nikoliv. Najděte svoji vnitřní sílu, která ve vás dřímá, avšak nic nepřehánějte. Pamatujte na patřičné hranice, které budou velmi klíčové, abyste nalezli sami sebe, avšak do hloubky, do morku kosti, nikoliv podle zevnějšku. Pokud budete pomáhat druhým, budete se cítit inspirováni k tomu, abyste si užili pozdějších radovánek, vášní a radostí života. Březen je pro vás skvělý pro cestování, který vám obnoví energii a přivede vás k super pozitivní náladě. Koncem měsíce můžete potkat někoho, kdo znovu otevře vaše staré rány. Nestresujte se však, neboť vše se děje z nějakého důvodu. Zaměřte se především na své emoce, které je dobré spíše krotit, stejně jako potřebu dramatu a přehánění.

PANNA

Březen je pro vás milé Panny a Panáčci dobrý pro lásky, ať už staré, či nové. Dovolte si na čas zpomalit, vypnout hlavu, mysl a zapomenout na povinnosti. Vše se poté rozběhne a vy můžete zažít romantiku ve všech podobách. Hvězdy přejí uzdravení těla, chycení nového dechu, polibkům, erotice a novým výzvám, které je dobré přijmout. Můžete mít neodolatelnou potřebu cestovat, opustit své domovy, jděte do toho! Poselstvím pro vás tento měsíc je sejít ze své vlastní cesty. Je zřejmé, že chcete vše uspěchat a udělat po svém, jak se má a jak je to správné, avšak, pokud vylezete ze své ulity, bubliny a rutiny, pak z toho jen vyzískáte, a to ve velkém!

VÁHY

Milé Váhy, nepřemýšlejte dlouho, aby vám neutekly příležitosti, které přichází jen jedenkrát za život, neboť březen je přesně o tomto! Můžete se cítit sami, odstrčení, nepochopení, byť jste ve vztahu. patrně budete cítit díru ve svém životě a budete přemýšlet, jak ji zaplnit.  Objeví se něco nebo někdo, kdo změní váš život. Avšak pozor na psychické, mentální a emoční bloky, které vás nepustí dál. Dařit se bude obchodním dovednostem, nebojte se nového, udělejte něco, cokoliv jinak, jak jste zvyklí! tyto každodenní i malé změny totiž budou nakonec velké a pomohou vám k lepším zítřkům. 

ŠTÍR

Milí Štíři, radost, zábava, užívání si života plnými doušky, to je březen, téma pro vás. Je třeba a dobré se chovat přirozeně, a být mezi těmi správnými lidmi. Dělejte vše, co opravdu milujete, abyste cítili závan a příliv světla, energie a radosti. Nezadaní se mohou zamilovat a zažít romantiku a vášeň, avšak pozor na manipulaci, ať už ze strany vaší či vašeho protějšku. Hvězdy přejí nalezení trvalé lásky a dlouhodobým vztahům, včetně těch pracovních a jinak šťastných spojeních. V druhé polovině měsíce budete mít touhu roztáhnout křídla a „letět“, osvobodit se od všech konvencí, svázanosti a minulosti. Pokud byste se chtěli stěhovat, máte též přízeň hvězd a planet.

STŘELCI

Patrně v poslední době cítíte tlak na vás, ze všech stran, kdy váš vnitřní barometr dosáhl vrcholu. Vaše okolí, rodina, známí a příbuzní budou potřebovat vaši pomoc, radu a podporu, což hodně pocítíte zejména emocionálně. Soustřeďte se na sebe, namísto na práci a povinnosti, na co, co je pro vás nejdůležitější.  Potřebujete a budete hledat nějaké „vodítko“, proto poslouchejte a naslouchejte okolí, kde zachytíte něco velmi, velmi důležitého pro váš další osud. Zaměřte se na nové, zajímavé a nové věci, které vám přinesou později mnoho radosti. Zapomeňte však na ironické poznámky, jízlivost a cynismus vůči druhým, pokud nechcete, aby se vám to vrátilo později i s úroky. Užívejte si radosti, buďte optimističtí a upřímní nejen k druhým, ale především sami k sobě! 

KOZOROH

Výzvy, cíle, velké přesvědčení a hodnoty, to jsou klíčová slova pro březnový měsíc. Věřte, mějte víru a nezapomínejte, že ta „ta dokáže i hory přenášet“. Možná sami sebe v poslední době nepoznáváte a přemýšlíte, kam se vytratil skutečný život, radosti za rouškou povinností. Je dobré si popovídat s někým, s kým máte mnohé nevyjasněné, konstelace hvězd vám přejí k dobrým a kladným výsledkům. Popovídejte si s přáteli, známými, kolegy a také sami se sebou“. Ptejte se sami sebe, kam se vytratila vaše radost, proč už si nenajdete čas na přátele, proč s druhými nehovoříte, proč se uzavíráte, zda jste stále ještě spojeni se světem, či jste se zcela izolovali? Jsou možné změny v rodině, ve vztahu se staršími, avšak je třeba přijmout něco, čemu se delší dobu bráníte a co odmítáte. Paradoxně budete ve finále za to velmi rádi.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, pomoc druhým je sice fajn, avšak pokud někomu podáte prst, nenechte si utrhnout celou ruku! Nezapomínejte pro druhé sami na sebe, na své zájmy, koníčky, sny, touhy a plány. Starejte se sami o sebe, hýčkejte se, pečujte o sebe, a to po všech stránkách. Budete cítit od prvního týdne velkou potřebu věnovat pozornost své rodině či aktuálnímu bydlení, s potřebou najít patřičnou stabilitu. V průběhu měsíce budete cítit neodolatelnou potřebu učinit nějaké změny a vylepšit něco, cokoliv, směle do toho, máte přízeň hvězd!

RYBY

Rybičky a Rybáci, tématem březnových dnů je pro vás láska, romantika a velká nápaditost, kterou budete oplývat. Věnujte se svému nitru, svému vnitřnímu hlasu, tomu, co chcete vy samotní, nikoliv ti druzí! Určete a stanovte se nyní hranice a nemějte očekávání od druhých, ušetříte si tak následné zklamání. Můžete se dočkat velkého průlomu ve svém životě, je však třeba se soustředit na své vlastní hodnoty a zapracovat na své zdravé asertivitě! Hvězdy přejí uzdravení duše, mysli, těla a spojení se svým vnitřním dítětem…


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA