cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ZÁŘÍ 2021

BERAN

Berani budou přehnaně optimističtí, avšak více, než je zdrávo. Sliby a chyby, takto by se dal charakterizovat měsíc září pro Berany. Avšak sliby budou pocházet z jejich úst, mnoho slov, žádné činy, se sklonem vše dramatizovat, přehánět a nafukovat. Vy, kdo máte Berany ve svém okolí či jako šéfy, nedrážděte je, se zlou byste pochodili. Raději od nich dál, co nejvíce to půjde. Vy, kdož jste narozeni jako Berani, pak vždy přemýšlejte, než něco řeknete a uděláte, ať toho později nelitujete!

 

BÝK

Svobodní, nezadaní a ti, kdož mají problémy ve vztazích, můžete se těšit na zlepšení.  Potkáte novou lásku, která bude mít pevné základy a dobré předpoklady na kvalitní vztah. Září je vhodné pro dlouhodobé plány, podnikatelské projekty, započetí staveb, nemovitostí a také nákupu a prodeje realit, včetně pozemků.

 

BLÍŽENCI

Nervozita, napětí a zmatky, bohužel milí Blíženci, toto je téma září a jeho vlivu na vás. Nikam nespěchejte, vše čiňte s rozvahou, neboť nervozita bude častější, jak byste sami chtěli a přáli si. Odhoďte minulost, udělejte tlustou čáru. Rada pro Vás: namísto dlouhých hovorů o ničem, jděte do hloubky a více řešte sebe, jak druhé. Hlídejte si peníze, příliš zbytečně neutrácejte. Pozor na kvalitu potravin a zažívacího ústrojí.  Vhodný měsíc pro studia, cestování a velkého úklidu.

 

RACI

Rakům se splní všechny sny, po kterých delší dobu touží, budou mít velmi příjemný měsíc. Můžete se těšit na nejedno milé překvapení. Přát Vám bude v lásce, ve vztazích a nezadaní se mohu těšit na setkání s vhodným protějškem, s potenciálem dobrých dispozic do budoucna.

 

LVI

Konflikt mezi vědomím a nevědomím, obtíže na citové úrovni, stres a potíže se ženami, to jsou témata, na které si milí Lvi dávejte dostatečný pozor. Vaše přílišná touha po svobodě a nezávislosti se může otočit nakonec proti Vám. Co vyšlete, to dostanete násobně zpět. Pozor na intriky, lži, výbušné chování a nadřazenost. Ať si zbytečně nezničíte sami to, co jste tak dlouho budovali!

 

PANNY

Milé Panny, věnujte se jen a pouze svým záležitostem, neřešte druhé. Vaše nápady, pracovitost a akčnost bude velmi silná, avšak přesto všechno nezapomínejte na dostatek odpočinku. Vyslechněte si v klidu druhé, nekomentujte a nechte být, ono si vše nakonec sedne a kalné vody se pročistí.

 

VÁHY

Můžete pociťovat zvýšenou touhu po nezávislosti, svobodě a touze žít podle svých představ. Místy budete milé Váhy výbušné, se sklony k útočnosti a slovnímu napadání, raději pečlivě zvažte, než něco řeknete, později by se otočili proti Vám. Zažívat budete mnoho vzrušení, a to v dobrém slova smyslu s milým překvapením a příjemným rozuzlením.

 

ŠTÍŘI

Sexualita, erotika a smyslnost u Vás v září pojede na plné obrátky! Milí Štíři, nic se však nemá přehánět. Pozor si dávejte na nevázané vztahy a chraňte se, a to po všech směrech. Budete pro všechno hodně nadšení, spontánní a akční, avšak pozor, abyste s druhými příliš nemanipulovali! Dejte více prostoru svému okolí, nechtějte jen ovládat!

 

STŘELCI

Ne vše bude v září podle Vašich představ, nenechte se tím znechutit a neztrácejte na víře. V říjnu si to vynahradíte. Pozor na nečekané výdaje, které by mohly přijít, tedy zbytečně neutrácejte, zejména ne za to, co až tak moc nepotřebujete. Oči by chtěly, ale praktická rovina bude zcela jinde. Pozor si dávejte v zahraničí, zejména na své věci, peníze a majetek.

 

KOZOROŽCI

Milí Kozorohové, odpočívejte, co to jen půjde. Moc to neumíte, ale pokuste se, nemá se nic přehánět a s prací už vůbec ne! dbejte důsledně na prevenci, jak v potravinách, zdravém životním stylu, ale i na úrovni tělesné. Dávejte si zábaly a mazání na bolavá místa na těle, pakliže máte, budou Vám v září dobře a silně působit, nejen preventivně, ale i léčebně!

 

VODNÁŘI

Nečekaně se mohou objevit peníze, odkud je nečekáte. Milé a příjemné překvapení, zejména na probuzení citů, emocí a nových lásek. Bude se Vám silně rozvíjet vaše intuice a uslyšíte i trávu růst. Vaše rady budou k nezaplacení, pro své okolí budete nepostradatelní a budou Vás hojně vyhledávat. Nebojte se však častěji říkat ne, myslete především na sebe, jak na druhé.

 

RYBY

Rybičky se mohou dočkat nečekaných výdajů, se kterými nepočítaly, a to ve smyslu, když už, tak už. Budete mít výdaje, ale posléze, později nečekaně přijdou peníze odjinud, a to ve smyslu příjemného překvapení. Nevěřte druhým, jen sami sobě, a hlavně své intuici. Někdo je k Vám ve vašem okolí neupřímný a falešný. Dávejte si pozor zejména na ty, co jsou k Vám úlisní a sladcí.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA