cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC LEDEN 2023


BERAN

Po 12 letech se se dočkáte svého štěstí, a to ve všech oblastech, a to nejen v tomto měsíci, ale po celý rok 2023, včetně zvýšení fyzické síly. Najdete zpět ztracené sebevědomí, naskytne se mnoho nového, výnosného a zajímavého, až vzrušujícího a velmi lákavého. v ½ měsíce je ideální čas na nové věci a uskutečnění velkých plánů. Nahromaděné emoce se uvolní a Vy rozšíříte okruh svých známých. Budete velmi kreativní, také však výřeční. Pozor si dávejte na přílišnou zbrklost a horlivost, nic se nemá přehánět. Dopřejte si potřebnou pauzu a nejeďte na doraz svých sil. Leden je vhodný pro investice, nákupy, prodeje, obchodní záležitosti, využití výzev, vypořádání transakcí či opravy pozemkové a stavební dokumentace. Dočkat se můžete úspěchu v konkurenčních bojích.

 

BÝK

Pro Vás, milí Býci bude důležité období kolem a od 11. a 14. ledna, kde se mohou objevit nějaké výzvy, nové možnosti a příležitosti. využijte je, jen z toho vyzískáte, byť to zpočátku bude vypadat nejistě, až bláznivě. Připravte se změny, nové nápady, objevy a přijměte jiné, nové myšlenky. Kolem 8. ledna jsou dobré konstelace pro tanečky, pohybové aktivity, ale také pro sdílení a družení se.


BLÍŽENCI

Kolem 26. ledna můžete očekávat kouzlo překvapení a zúčtování, pro někoho příjemně, pro jiné nemile, každý dle předešlých zásluh. Nezadaní a svobodní máte velké šance pro nové vztahy, seznámení se a užívání si života se vším všudy. Stejně tak po celý měsíc budete vynikat novými nápady, podporu můžete nalézt u svých kolegů a spolupracovníků či nadřízených. Buďte více zdvořilí, ale i pokorní, pomůže to zlepšit veškeré vztahy, včetně rodinných.

 

RACI

Ve dne 18. ledna budou důležitým tématem ve Vašem životě nutnost řešit vztahy, pozor na manipulaci, ať na Vás nikdo nic nezkouší a nikam Vás netlačí do kouta. Ale pozor, stejně tak Vy sami se vyvarujte toho, abyste druhé nechtěli ovládat, neboť by se Vám to vrátilo jako bumerang. Hvězdy Vám přejí pro hry a radovánky s dětmi, výlety, dobrodružství a péči o sebe, takže si dopřejte vířivku, saunu či masáž. Hýčkejte se, mějte se rádi a nezapomínejte sami na sebe, pro péči o druhé.  

 

LVI

Vaše vztahy budou po celý měsíc zkoušeny a mohou „dostávat na frak“. Bude Vás to nutit věci a své postoje přehodnotit, převzít zodpovědnost za své činy a jednání. Jste připraveni pro nové věci, byť si to nemyslíte. V lednu Vám hvězdy budou přát v oblasti zlepšení zdraví a uzdravení se. Budete schopni efektivně a prakticky řešit problémy, ale také organizovat svůj čas. Je dobré se vyhnout leteckým cestám a větším dálkám. Naopak koupě nemovitostí je ok. Také setkávání se s přáteli, oslavy, večírky a nákupy, velké nákupy.

 

PANNY

Milé Panny a Panáčci, ½ měsíce může být poněkud náročná, kdy nepůjde vše ta hladce, jak byste chtěli a jak by bylo příjemné. Avšak, nenechte se odradit počátečními trablemi a překážky. Méně je někdy (vždy) více a kvalita je lepší, jak kvantita! Okolnosti, situace a lidi kolem Vás budou nabírat poněkud strmý postoj, vše se zpomalí, zastaví a půjde ztuha. A to proto, aby v dalších měsících se vše opět rozjedlo, o to více a rychleji. Zvyšte svoji pozornost na detaily, zaměřte se na především na to, co chcete vy, nikoliv ti druzí a nezapomeňte si dělat malé, drobné radosti. Naopak, v oblasti finanční Vám hvězdy přejí, zde můžete očekávat zisky, sice ne hned, ale časem a poměrně úspěšné. Vyvarujte se stresu, vypněte a zajděte si na procházku. Pokud uvažuje o rozchodu, pak je ta nejvhodnější doba, abyste se v životě posunuli dál a lépe.

 

VÁHY

Začátkem ledna, kolem 6.1 můžete být poněkud nervózní, roztržití, podráždění, ale i lítostiví, plačtiví a vztahovační. Uvědomte si, že vše je jinak, nikoliv tak, jak si myslíte. Dejte na své dojmy, na svoji intuici, nikoliv na to, co říkají druzí. Jděte za svými ambicemi, máte šanci na kariérní a pracovní postupy. Nebojte se zažádat si o zvýšení platu či si říci o lepší pracovní podmínky. Pozor na konflikty se staršími osobami, a to jak v práci, tak na domácí půdě. Majetek, finance a záležitosti bank, dědického řízení či soudních procesů může být spíše krkolomné, buďte v této oblasti nadmíru obezřetní, opatrní a stabilní.

 

ŠTÍŘI

18. ledna bude ideální doba a čas pro rozvoj i seberozvoj, tedy vrhněte se do všeho, co máte v plánu, co chcete, po čem toužíte a udělejte si radost! Vhodný a ideální čas je na změnu myšlení, přehodnocení Vašich postojů a velké, životní změny, ve smyslu: všechno úplně jinak. Setkávání se, družení, výlety a radosti je to, co nyní nabere rychlý spád. Po stránce finanční se Vám bude dařit, doba je vhodná na investice a nákupy drahých věcí. Pozor však na potíže v rodinných vazbách (tchán).

 

STŘELCI

Zábava, radost, optimismus, žít, jak se má, hudba, zpěv, tanec, pohyb, sport, cestování, víra v sebe a hluboká filosofie, to jsou témata tohoto měsíce. Hvězdy přejí množení se všeho, proto pozor na to, pakliže zrovna netoužíte po dítěti, abyste nebyli „překvapeni“. Leden je pro Vás vhodný pro všechno kreativní, jděte do všeho, po čem toužíte, budoucí úspěchy máte „zaručeny“, je třeba chtít, věřit a hlavně jednat, neboť bez práce nejsou koláče. Pozor však na unáhlená rozhodnutí, zejména na poli finančním. Nebojte se o své děti, jejich budoucnost, motivujte je, ukažte jim to, co máte v sobě, jděte jim příkladem a buďte jim motivací lepších zítřků a nakažlivého optimismu.

 

KOZOROŽCI

Vaše identita bude nyní stát tematicky na 1.místě, kdy se zároveň zvýší Vaše potřeba lásky a náklonnosti. Budete nezvykle „naměkko“, nezvykle citliví až přecitlivělí. Vaše rodina a příbuzenstvo Vás moc nepodpoří, spíše naopak, mohou Vám „házet klacky pod nohy“. Nenechte se tím odradit, ani zaskočit, ale ani vymluvit své plány. Pokud máte v plánu investice, pak je to správné rozhodnutí, které Vám časem přinese pěkné zisky.

 

VODNÁŘI

Kolem 20. ledna začne ve vašem životě rychlá jízda, kdy do této doby se vše spíše potáhne a povleče, avšak čekají Vás krásné dny, měsíce a roky, a to v dobrém slova smyslu. Vše nabere na síle, ale pozor, jak to špatné a nežádoucí, tak to dobré a skvělé. Záleží na Vašich myšlenkách a postojích, co si sami „přitáhnete“. Ke konci měsíce se budete cítit energičtí, abyste se postavili novým výzvám, které později přijdou. Peníze nyní neřešte, přijde doba, kdy se vše zlepší, ale také moc a příliš zbytečně neutrácejte. Mohou se objevit potíže se zdravím rodičů či potíže s investici, majetkem a financemi. Nicméně už pouhá Vaše přítomnost ji dokáže výrazně pomoci a ulevit, proto je nezapomeňte co nejvíc navštěvovat. Vaše rady jsou k nezaplacení, pokud se jimi budou drzí řídit, nemohou udělat chybu! Vyhněte a vyvarujte se úzkosti a stresu, neřešte to, co změnit nemůžete. Promluvte si se svým partnerem (partnerkou) a řešte, mluvte, diskutujte a najdete řešení, které delší dobu hledáte.

RYBY

Vaše sny a touhy se začínají plnit, zejména ty, které se daly do pohybu v tomto roce. Velmi silně na Vaše okolí a harmonicky bude působit Vaše vnitřní a silné osobní kouzlo, Váš půvab a Vaše charisma. Leden přeje láskám, romantice, zamilovanosti a osobním úspěchům. Můžete zažít úspěchy, zisky a velké štěstí v práci, stejně tak jako mnohá ocenění a uznání. Hvězdy přejí krátkým cestám, jízdám, ale i vzdělání. Plánujte, nebojte se, jděte si za svými tužbami a nedejte na strachy druhých, které Vás může omezovat a brzdit. V rámci rodiny a příbuzenstva přijde zlepšení vztahů. Svobodní a nezadaní mohou dokonce uvázat uzel. Rodinné akce a akce vás udrží v dobré náladě.

  

Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA