cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC KVĚTEN 2023

Beran 

Na své si přijdou ti, kdo budou akční, ambiciózní, zaměření na nové zítřky, kariéru, investice, ale i jídlo a vše spojené s potravinami, hoteliérstvím, dovozem potravin a jiných produktů zemědělství. Je dobrý a vhodný čas zaměřit se na své finance. Budete svěřit, díky tomu se vám hodně podaří, hnáni tvrdou sílou a prací, která se vám později vyplatí. Objeví se možnost, jak vydělat peníze a možnosti, jak k dobrým ziskům přijít. Vyhněte se však své typické umíněnosti, bezhlavému, prudkému jednání a tvrdohlavosti ve smyslu zaměření jen a pouze na sebe. Potíže, problémy a nepříjemnosti řešte, neodkládejte. 

Býk 

Vaším znamením bude procházet od 20.4. Slunce, a to až do 21.5., než se přesune do dalšího znamení, tentokráte do Blíženců. Do té doby budete pod slunečním vlivem, který vám do života vnese nový vítr do plachet, aktivitu, energii, teplo a příjemné dny. po celý měsíc vám hvězdy přejí pracovně a kariérně, proto se soustřeďte na své kariérní cíle. Chopte se příležitostí, které se vám naskytnou, jež vám zároveň umožní předvést svůj skvělý talent a dovednosti, což vám přinese pozdější nárůst vašich financí. Využijte těchto vlivů a předveďte druhým, co v sově máte, nebojte se ukázat své skryté vlohy a talenty. Pozor si dávejte na potíže v komunikaci, nezapomínejte, že méně je někdy (vždy) více. 

Blíženci 

Po celý měsíc vám hvězdy přejí v oblasti lásky a tvořivosti, co se týče políbení od Múzy, vynikající inspirací. Zaměřte na budování své reputace, kdy můžete zjistit, že vaše tvrdá práce se vyplácí, protože se vám dostane uznání a příležitost k postupu. Taktéž je skvělý čas k tomu, abyste popřemýšleli o investování do svého vzdělání nebo dovedností, jakožto podporu pro svůj profesní růst. Vyhněte se však úvěrům, braní si půjček a také půjčování peněz někomu jinému. Ve vztazích pozor na majetnictví a touze ovládat druhé, a to oboustranně!

Rak

Vaše aktivita a veškeré dovednosti se budou v tomto měsíci pohybovat a ukazovat především na domácí půdě, ve svých domovech, kde budete velmi činorodí, ať už doma, ve svých příbytcích, či okolo domu, na zahradě, na poli či na chatce. Sociální sítě vám přinesou nové příležitosti. Může se objevit šance spolupracovat s podobně smýšlejícími lidmi, stejně naladěnými a smýšlejícími, jako vy, což ve finále povede k úspěchu ve vaší kariéře. Vhodný čas je pro investice a nové projekty, předem dobře naplánovaných, kde můžete očekávat finanční růst, hojnost a prosperitu. Celý měsíc vám přeje v oblasti lásky, vztahů a plození dětí.

Lev

Můžete se dočkat uznání za vaši předešlou, usilovnou tvrdou práci a dřinu, kdy vaše úsilí a snaha bude odměněna od nařízených a vedoucích pozic. Můžete se dočkat povýšení, zlepšení pracovní pozice, či finanční odměny. Nezapomínejte však na opatrnost a nezbytný takt, který vám poněkud chybí, a to vůči druhým. Zejména vaši blízcí od vás potřebují slova vlídná a něžná, nikoliv kritická. Pozor si také dávejte na svoji povýšenost vůči druhým, nemusela by se vám později vyplatit! Ohledně financí raději držte krok zpět, kdy vás naopak mohou překvapit nečekané výdaje. Ti, co nejsou ve vztahu se dočkají příležitostí k růstu nového vtahu.

Panna

Celý měsíc vám bude provázet dobrá nálada, optimismus a větší jistoty v lepší zítřky, jak dosud. Stejně tak nové naděje, vyhlídky a nové příležitosti na sebe nenechají dlouho čekat. Hvězdy přejí aktivitám, spojených se zahájením nových projektů, obchodů a podnikatelských záměrů. Co se týče studií, sebevzdělávání, kurzům a školením, v tomto ohledu jděte do všeho naplno. V oblasti lásky a vztahů se nebojte být více otevření, ale i vstřícní! odvažte se, nebojte se a budete velmi mile překvapeni, jak se vše snadno a jednoduše dá v dobrém slova smyslu do pohybu.

Váhy

Můžete cítit po celý měsíc zvýšenou touhu po sebeprezentaci, touze uspět a ukázat druhým, co ve vás je a dřímá. Avšak, pozor, nic se nemá přehánět! Také vnitřní, neodolatelná touha mít pod kontrolou své investice, finance a úspory bude velmi silná. Doba je vhodná spíše na klid, rozvahu a plány, jak na investice. Velký zájem a hnací touha bude skrze okultní vědy, které vás budou velmi lákat, zajímat a budou k vám chodit skrze různé, nečekané příležitosti a vy odkryjete mnohá tajemství a záhady. Objevíte pomocí mnohých okolností a „zvláštních náhod“ hluboký vhled mezi „nebe a zemi“, kdy se začnete na mnohé lidi, věci, události a momenty dívat zcela jinak, jak dosud, kdy zjistíte, že nic není tak, jak jste so dosud mysleli a jak vám bylo zvenčí předkládáno. Budete zároveň zkoušeni osudem, jak jste silní, jak dokážete čelit potížím, problémům a nepříjemnostem života, čímž se nenechte odradit a zaskočit! Nezapomínejte na nutnost otevřenosti a upřímnosti vůči své drahé polovičce.

Štír

Vztahy, vztahy a zase vztahy, to je téma, které budete milí Štíři řešit, a to ve zvýšené míře, jak kdy jindy. Vašo pozornost si budou žádat obecně vztahy, také pracovní, kariérní, společenské, ale i mezinárodní. Je dobré nebránit se spolupráci s okolím, s kolegy a neprosazovat jen za každou cenu své názory, postoje a praktiky. I přesto, že to myslíte dobře, nakonec by se totiž mohlo otočit a obrátit proto vám! Více vám prospěje z hlediska delšího výhledu týmová spolupráce, jak „hra na vlastním písku“. pokud byste chtěli investovat, pak vše řádně zvažte a poraďte se raději s nějakým odborníkem, tedy finančním poradcem či někým kdo se v tomto oboru pohybu a opravdu tomu rozumí, díky své práci a zkušenostem, nejen tím, co říkají média.

Střelec

Zřejmě budete mít mnoho práce, činností a aktivit, kdy nebudete vědět, co dříve. Stejně tak se na vás budou hrnout povinnosti, úkoly a nutnosti řešení dalších záležitostí, a to za druhé a pro druhé. Budete nadšeni pomáhat ochotně druhým, což je v pořádku, avšak do určité míry! Nezapomínejte, že dobré dávat, ale také uměti brát, aby pomyslné misky vah byly vždy vyrovnané! Co se týče finančních výdajů a investic, tak raději zvažujte, zda je to skutečně nutné a potřebné! Může se objevit nabídka práce či příležitost si polepšit, v tomto případě se může jednat o lepší zítřky, či spíše následné roky, pakliže jich využijete. Na osobní rovině pozor na hádky, napětí a konflikty které budou vyvolávat druzí vůči vaší osobě. Nenechte se vyprovokovat, nikam tlačit a veškeré nedorozumění řešte v klidu, bez emocí, a to upřímným dialogem a domluvou. Hodně vám pomůže příroda k dobití baterek, zejména procházky a hory.

Kozoroh

Práce, byznys, podnikání, zaměstnání, kariéra, politika, ale i povinnosti, to jsou témata a oblasti, které vás budou vtahovat více, jak byste chtěli. naopak vztahy, láska, romantika a něžnosti nejsou zrovna to, čemu by u vás tento měsíc hvězdy přály. Pokud jste sami, beze vztahu, může se objevit někdo, kdo vás nenechá chladnými a lhostejnými. dejte však všemu čas, který ukáže, nakolik je tento vztah kvalitní. Vaše talenty, vlohy, vrozené dispozice naopak budou podpořeny kladně a harmonicky, kdy si vás všimne někdo důležitý a vlivný. Co se týče peněz a financí, může přijít nečekaný finanční bonus, náplast či příležitost, kterak k penězům lehce a rychle přijít. 

Vodnář

Můžete se dočkat nových příležitostí ohledně práce, kariéry a podnikání. Vaše kariéra může tento měsíc nabrat vzrušující, nový a velmi prosperující směr, s vynikajícími vyhlídkami. Hvězdy vám budou prát v navazování nových známostí, k novým příležitostem, možnostem a také v sobě objevíte skryté talenty! Pokud byste se chtěli pustit do byznys podnikání či do obchodů, pak máte opět přízeň hvězd. V osobním životě můžete vést se svými blízkými, včetně svých protějšků důležité a dlouhé hovory o budoucnosti. Mohou být napěťové, obtížné, až nepříjemné, nicméně ve finále povedou k pozitivním změnám a taktéž k hlubšímu, vzájemnému porozumění.

Ryby

Zatímco minulý rok milé Rybky, vám šlo všechno snadno a samo, nyní už budete muset více zabrat. Můžete cítit vnitřní nejistotu, v některých případech až neklid, avšak nebijte, nakonec vše zdárně a dobře všechno dopadne, byť to tak nyní nemusí vypadat. Zejména oblast kariéry se může zdát obtížná, vy sami nejste jisti tím, co vlastně chcete. Nepropadejte smutku, pesimismu, a hlavně žádné frustraci, nic není tak horké a špatné, jak se jeví a zdá. Chce to jen čas, klid, víru a potřebnou naději. Postupně, sice pomalu, ale jistě a dlouhodobě vše nabere pro změnu rychlý, úspěšný a trvalý spád, vedoucí k lepším a dlouhodobým úspěchům. je dobré zaměřit se na dlouhodobé investice, kdy vaše vnitřní nutkání vás bude podvědomě nabádat a vést k aktivním krokům.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA