cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC DUBEN 2022

BERAN

Vztahy a zase vztahy, téma, které budete milí berani neustále řešit ve smyslu: „když už, tak už“, hlavně žádné troškaření. Dostanete skvělý nápad, jak k penězům a financím přijít, zejména zpočátku měsíce, kolem 8. dne, a koncem měsíce, 29. dne   budete vnímat intuitivně věci mezi „nebem a zemí“. Konkurence, soutěžení, vzájemné konflikty a potřeba urvat si co nejvíce pro sebe bude zesílena, avšak nezapomínejte: „všeho s mírou!“. Získáte přízeň druhých, uspějete ve všem, do čeho se pustíte, i když to nemusí být hned, nicméně do konce roku 2023 se dočkáte hojné odměny a bohaté sklizně. Pozor si dávejte na starší lidi, zejména od 23. dne.

BÝK

Po prvním týdnu si najdete čas pro přátele a své koníčky. Budou pro vás důležití a dočkáte se jejich pomoci a podpory. V ½ měsíce se dočkáte uspokojení v oblasti práce a kariéry. Koncem měsíce se můžete těšit na obrovský příliv energie, a to na všech úrovních. Pozor na komplikace s ženami, jejich klamy a intriky, které na vás budou zkoušet. Budete nuceni platit „karmické účty“, což se projeví nepříjemnostmi a komplikace, jinak dobře naplánovaných událostí a počinů. Mohou se objevit neočekávané platby a nečekané výdaje. V oblasti vztahů netlačte na pilu, spíše „zařaďte zpátečku“, všechno má svůj čas, ale také důvod!

BLÍŽENCI

Rodina a práce, práce a rodina, toto téma se bude celý měsíc střídat a vy je budete skloňovat ve všech možných i nemožných pádech. Začátkem měsíce se můžete dočkat nějaké příjemné či důležité zprávy a nějaké výhodné nabídky. Koncem měsíce budete vše vidět v jasném světle. Dočkáte se zisků, byť ne úplně hned, avšak je třeba trošičku zariskovat. Pokud byste chtěli měnit práci, pak je pro vás vhodný a ideální čas kolem 15. dne. Zahraničí či cizina zde mohou sehrát velmi významnou a důležitou roli. Získáte výhody, pomoc, podporu id někoho vlivného, významného či dobře situovaného.

RAK

Velmi silně promlouvající intuice ve smyslu jasnozřivosti, až prorockých předpovědí bude silným tématem těchto dubnových dnů.  Od 6. dne bude vše nabírat na intenzitě, kolem 10. dne proběhne malá změna a po 19. dni se odehrají ty nejdůležitější záležitosti. Čeká vás finanční blaženost, avšak jen ty, co do něčeho investovali, nebáli se a nyní budou sklízet úrodu. Hvězdné konstelace přejí studiu, vzdělání, školení, cestám a plánování. Někdo z vaší rodiny vám pomůže vyřešit záležitosti, které se dějí mezi vámi a vaším protějškem. Každou „výhodnou“ nabídku, kterou vám bude někdo prezentovat, ověřte ze všech stran a úhlů, proto veškeré kroky, které hodláte a budete podnikat, opravdu řádně promyslete a zvažte.

LEV

Měsíc a hvězdy vám přejí v cestování, podpoří vaše záliby, koníčky a volnočasové aktivity, proto si kupte permanentku do divadla či na cvičení. Po 20. dni si dávejte pozor na hádky a urputnost, kterou budete mít tendenci prosazovat více, jak je zdrávo, proto se vyhněte přílišné sebedůvěře. Kolem 25. dne dostanete nějaký skvělý nápad ohledně investic, podnikání a seberealizace. Dny jsou vhodné pro urovnání rodinných poměrů, pro výlety s dětmi, hraní společenských her a návštěvě kulturních zařízení a zábavných akcí.

PANNA

Hned zpočátku měsíce, v prvním týdnu je dobré si se svojí drahou polovičkou (otcem, či šéfem) vyjasnit, co, jak, proč a kdy, zkrátka si vše říci jasně a na rovinu, předem, abyste předešli vzájemným následným, zbytečným problémům, nedorozuměním a potížím, v důsledku špatné komunikace. Kolem 8. dne vám vaši přátelé poskytnou nějaký velmi dobrý tip, který vás bude inspirovat a posune mílovými kroky vpřed. Později, 23.den se dočkáte zajímavé, přínosné a příjemné konverzace. Závažnější kroky a činy raději zvažte, a to hned několikrát, než se pustíte do větších, důležitých a trvalejších akcí.

VÁHY

Začnu se vám plnit sny z předešlých měsíců a roků, a zároveň dostanete skvělý nápad či tip na nové, závratné činy, které ovlivní pozitivně vaši další budoucnost. V období 7. - 11. dne vás přátelé a rodina budou k něčemu motivovat, tlačit či naopak vymlouvat. Řádně zvažte všechna stanoviska, všechny kroky, možnosti a dejte na svoji intuici, díky které z toho později mnohé vytěžíte. Můžete v tento čas uvažovat o nějaké cestě, ať už fyzicky, či myšlenkově, rozhodně jděte směle za svými sny. Dobrým odreagováním a načerpáním sil pro vás bude jóga, kalanetika, sauna, termálky či důraz na své dýchání. Je dobré nastavit nyní režim „autopilota“, nic nepřehánět, být spíše v pohotovosti, a šetřit se, neboť vaše tělo bude stagnovat, pakliže mu nedopřejete dostatek relaxace, odpočinku a možnosti nabrat nové síly.

ŠTÍR

Je dobré zajít si se svými kamarády a dobrými známými na klidné posezení, poklábosení či rozebrání věcí na klidné, odlehlé místo. Díky tomu dostanete odpovědi a cenné rady, které už dlouho hledáte. Kolem 20. dne se vyvarujte toho, abyste se nehádali s druhými, zejména pak se svými nadřízenými, úředníky, státníky a lidi zastupující úřední moc a veřejnou správu. Mohly by vám totiž zůstat oči pro pláč a svých činů byste později litovali. Některé problémy, vlastně většinu vyřešíte spíše tužkou, perem, slovem psaným, tedy SMS, e-maily či jinými písemnostmi. Všechny nepříjemnosti nakonec zdárně a překvapivě dobře dopadnou, avšak díky prevenci si ušetříte mnohé nepříjemnosti a zbytečné hádky s druhými, které vás později budou mrzet.

STŘELCI

Budete mít po celý nutkavou potřebu všechny kolem sebe zachraňovat, chtít spasit, ale také dávat nevyžádané rady. Pozor však na to, byť to myslíte dobře a máte ty nejlepší úmysly, později se dočkáte reakce opačné, která bude mířena proti vám a vy si jen postesknete: „za dobrotu, na žebrotu“. Je důležité se nyní zaměřit na sebe, nikoliv na druhé, zejména začátkem měsíce budete mít nejednu příležitost ukázat druhým a svému okolí vaše vlohy, talenty a schopnosti, kterými oplýváte. Domácí a rodinné záležitosti se budou obracet „nohami nahoru“, vaše pohodlí a klid bude narušeno někým či něčím z vašeho okolí. Nebojte se však, nakonec se vše vysvětlí a zdárně dopadne. Pozor jen na to, aby se vám záležitosti, slova, myšlenky a jednání nevymkly z rukou.

KOZOROH

Začátkem měsíce, kolem 5.dne se odehraje ve vašem životě něco důležitého. Může se jednat zpočátku o něco, co nebude vypadat nikterak zajímavě, ani významně, avšak pokud budete umět číst mezi řádky, všimnete si toho a v budoucnu to bude „velké“. Budete velmi kreativní, nápadití, tvořiví a překvapivě jemní. Důležitým a klíčovým momentem bude komunikace, slova, nápady a získané informace. V polovině měsíce dejte na svoji intuici, nepodvolte se druhým, aby vás srazili ke dnu či na zem. Pokud byste chtěli měnit práci, pak máte za zády podporu a přízeň hvězd. Budete se starat o rodinné záležitosti, finanční prospěch, dům, bydlení a zajištění na budoucí roky. Buďte zodpovědní, féroví a loajální, avšak zároveň najděte své hranice!

VODNÁŘ

Láska, vztahy, požitky a příjemné melodie, to jsou dubnová témata pro vás, milé Váhy. Pokud chcete podnikat nějaké kroky, důležité momenty či zásadní rozhodnutí, pak to učiňte v ½ měsíce, neboť později půjde vše více „ztuha“. Poslední 3 dny měsíce bude velmi siná a výrazná vaše intuice, proto naslouchejte důkladně hlasu a volání svého srdce, své intuice. Pakliže se vám to podaří, pak zachytíme velmi důležitou informaci „shora“, která bude mít velký a zásadní vliv nejen na vás, ale na širokou veřejnost a druhé lidi (mnoho lidí). Pozor však dávejte na jednání se staršími lidmi, můžete narazit, pakliže se necháte ovlivnit rozumem. Zachytíte však nějaké varovné signály, kdy budete „vědět“, že to je ono. Nenechte se vyprovokovat k hněvu, vzteku a možnému násilí a zbytečným problémům, které z toho budou plynout. Pokud byste řešili úřední záležitosti či soudní spory, dočkáte se úlevy. Obezřetelnost je dobrá (nutná) při výdajích a finančních otázkách.

RYBY

Budete se průběžně, po celý měsíc dozvídat velmi důležité a zásadní informace, které se budou týkat nejen vás a vašich blízkých, ale také cizích a neznámých lidí, které máte nějakým způsobem k nim dostat. Od nějakého důležitého člena rodiny přijde též důležitá zpráva, avšak nečekejte na činy, slova a konání druhých, vezměte sami vše do vlastních rukou. Může se objevit zajímavá a dobrá nabídka na práci či příležitost ke změně, což bude mít v budoucnu dobrý a kladný vliv na vaše finance. Stejně tak obchodní příležitosti na sebe nenechají dlouho čekat, využijte šance a chyťte pomyslně onu příležitost pevně „za pačesy“. Pozor si dávejte na potraviny a to, co jíte a pijete!


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA