cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ČERVENEC 2024

BERAN

Milí Berani, celý půlrok, co je před vámi je nesmírně důležitý ve všem, co nyní podniknete a co ovlivní váš osud na dalších 18 let! Proto vše čiňte s rozvahou a ohledem na druhé! Hledejte a nalezněte místo, kam patříte, věnujte se své rodině, svým blízkým, zapusťte kořeny, zapomeňte na sebe, nejste středem vesmíru, jak si myslíte. Pokud byste hledali práci či i chtěli změnit, pak ještě raději posečkejte a zvažte všechna pro a proti. Objeví se ještě něco jiného, lepšího a výhodnějšího, buďte trpěliví. Získáte výhodnou nabídku, místo či postavení díky někomu jinému, pomocí doporučení.

 

BÝK

Býčci a Býčice, čeká vás příjemný měsíc. Zaměřte se na spolupráci s druhými, která bude velmi prosperující a oboustranně přínosná. Nebojte se vyjádřit směle své myšlenky, plány a uvidíte, že přijde nějaká příjemná náhoda. Objeví se nějaká příležitost, nabídka či výhodná koupě. V oblasti vztahů více komunikujte, mluvte, řešte a otevírejte se citově, vyplatí se to!

 

BLÍŽENCI

Tento měsíc pro vás bude ožehavé a důležité téma financí, majetku a obecně přehodnocení hodnotového měřítka a systému. Nebojte se více se ponořit do hloubky, obecně vám hvězdy přejí až do konce roku, avšak studujte, hledejte informace, a nebuďte povrchní. Čekají vás velké možnosti, ale je třeba zůstat stát nohami pevně na zemi! Ve vztahu mluvte, komunikujte a hlavně řešte!

 

RAK

Od druhé poloviny měsíce do vašeho znamení vstoupí Venuše, planeta lásky, harmonie, umění a lásky. Nastal čas pro otevření se komunikaci s okolím, s rodinou, je ideální doba pro urovnání narušených vztahů a přetrhaných vazeb. Nebuďte však vztahovační, není myšleno druhými vše tak, jak vnímáte a jak si myslíte. Ptejte se, zajímejte se, nebuďte pasívní. Zapojujte se více do akcí ve vašem okolí, zkuste si s druhými promluvit, hledejte cesty a východisko. Uvidíte sami, že mnoho věcí v tomto měsíci přehodnotíte, a zjistíte, jak jste se mýlili. Srdeční a vztahové záležitosti některým naruší sebevědomí, jiným zase naopak posílí. Nezadaní a svobodní mají velké šance na nový vztah, avšak je třeba se k tomu postavit trochu aktivněji, pak máte velké šance na perspektivní vztah.

 

LEV

Plodnost v obecné rovině přeje vašemu zrození, tedy plození a rození dětí. Tam, kde to dlouho nešlo a stagnovalo, se nyní otevírají nové možnosti a milé překvapení. Avšak zamyslete se, ohlédněte se za svojí minulostí, jak jste žili, co jste dělali pro druhé, a zkuste věci, lidi a situace přehodnotit. Oblast práce a kariéry bude pro vás silným a významným tématem, vyžadující mnoho píle, úsilí, soustředění, kdy po 2 letech máte velké možnosti splnit si své sny. Nebojte se naslouchat své intuici, zapomeňte na sebe, a zkuste přemýšlet jiným rozměrem, tak abyste učinili radost druhým, nikoliv sobě. Také zdravý životní styl a stravovací návyky bude vyžadovat velký restart, abyste se do budoucna vyvarovali zbytečným zdravotním potížím a problémům.

 

PANNA

Jste velmi inteligentní, logicky smýšlející, proto se nebojte projevit, zejména první 3 týdny, kdy se můžete těšit na nové možnosti, příležitosti, ale je třeba odvahy a síly, kterou v sobě skrytě máte, a to mnohem větší, než si myslíte. Vaše názory a postoje až do srpna bude planetárně posílena. Jděte si za svými sny, nedávejte druhým nevyžádané rady, a soustřeďte se na sebe, jen a pouze na sebe.  Nyní je vhodná doba pro spolupráci s druhými, pro týmový duch a investice do nemovitostí. Nezadaní se mohu těšit na nové partnerství, díky setkání ať už osobně nebo v on - line prostoru.

 

VÁHY

Diplomacie, síla slova a schopnost urovnat konflikty bude hlavním tématem nejenom července, ale dalších 3 měsíců. Máte skvělé možnosti vyniknout a uspět, a to díky svým ambicím. Nezapomeňte se ukázat, co ve vás je a dřímá, jaké máte vlohy, schopnosti a kvality. Nebojte se prodat, díky tomu se vám otevřou neomezené možnosti. Hvězdy a planety přejí také obchodním a úředním jednáním.

 

ŠTÍR

Setkávání, komunikace a celé léto je pro vás velmi poučné, kdy se máte naučit se ovládat a také potřebě někoho ovládat. Věnujte se druhým, hledejte nové možnosti, jiný úhel pohledu. Chcete-li něco změnit, pak se do toho pusťte v ½ měsíce, půjde totiž vše lehčeji a snadněji. Dobrý vliv máte pro cestování, osobní rozvoj a mezinárodní styky. Ideální jen čas pro vzdělání, zapsání se do kurzů, seminářů, či jen osobní rozvoj. Dozvíte se totiž zásadní a velmi důležité informace, které vás kvantovým skokem posunou rychle vpřed a výš!

 

STŘELEC

Radujte se, veselte se, užívejte si života plnými doušky, zejména první tři týdny. Poslední týden v červenci bude vhodný pro řešení pracovních záležitostí a otázek mezilidských vztahů obecně. Investujte, cestujte, sdílejte své radosti s druhými. Nezapomínejte však na organizaci, řád a systém. Do srpna se budou objevovat otázky a témata nevyřešených otázek z minulosti, otevřete se tomu a postavte se k tomu čelem, nikoliv zády!

 

KOZOROH

Červenec je ideální a správný čas pro budování, rozvoj kariéry, ale také učení se, sebe či druhých. Spolupracovníci a podřízení budou důležitým tématem, kdy se díky laskavosti, diplomacii a empatii zlepší veškeré vztahy a předešlé napětí. Váš byznys má tendenci a skvělé příležitosti k rozkvětu a růstu, ale je třeba udělat něco jinak, nebát se a být odvážní. Nezadaní mají skvělé možnosti a harmonický vliv planet k seznámení, a to díky a prostřednictvím přátel, setkání, oslav, večírků a jiných společenských akcí.

 

VODNÁŘ

Milí Vodnáři ať už chcete, nebo ne, budou se objevovat otázky na témata rodiny, bydlení, a to zejména poslední týden v červenci. Neuzavírejte se před ostatními, nebojte se nových zítřků, všechno zlé je k něčemu dobré, ale to poznáte a uvidíte za nějaký čas. V listopadu vás čekají velké věci, možnosti a příležitosti. Zamyslete se na minulým rokem, jak jste žili, jak jste se chovali k druhým, zda to, co se vám děje nyní není jen odrazem a dopadem toho, co jste vysílali. Nyní jste zkoušeni osudem, nakolik jste silní, aby vám později dala odměnu! Již první týden v měsíci se objeví nové nápady, buďte vnímaví a pozorní.

 

RYBY

Je možné a pravděpodobné, že se někdo jiný a cizí bude chtít vměšovat do vašich srdečních a osobních záležitostí. Nenechte nikoho narušit váš osobní prostor, čiňte a dělejte věci tak, jak to cítíte vy sami, nikoliv tak, jak by to chtěli druzí. Máte v sobě nespočet skrytých talentů, nebojte se riskovat, vyplatí se vám to. Planety a hvězdy přejí umění, k rekreacím, volnočasovým aktivitám a také rodině a dětem. Červenec je pro vás měsícem lásky, kdy nezadaní mají velké šance potkat kvalitní a perspektivní vztah.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA