cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ČERVEN 2024

Beran.

Milí Berani, aktivita, sport, činnost ve všem možném i nemožném vám nedá spát. Přesto všechno nezapomínejte na dostatek odpočinku a relaxace. Pozor si dávejte na přehřátí a to nejen slunce, ale také tělesné. Stejně tak pozor na hořlaviny, žíraviny a manipulaci s ohněm. Je lepší „hodit“ nohy do klidu a zachovat chladnou hlavu a to doslova a do písmene. Vaše nápady rozsvítí vaši mysl a také všech okolo vás, nebojte se nových aktivit. 

Býk.

Kreativita bude u vás, milí Býčci na maximu, můžete se těšit na kouzelné příjmy a také vaši nesmírnou vynalézavost. Možná není špatné investovat a to nejen do sebe, ale také do investičních fondů, do nákupů, nemovitostí, do zlata, do módy či umění. Později máte a dočkáte se jistých a bohatých zisků. Dá se očekávat nějaká nová smlouva, nebojte se zariskovat, vyplatí se vám to. Můžete se těšit na nové zážitky a nečekané, milé překvapení v oblasti vztahové… 

Blíženci.

Krásný měsíc vás čeká ve všech sférách a oblastech života. V podstatě vše, na co šáhnete, se vám podaří a jen „pokvete“. Zapište si všechny své nápady do kalendáře a zapracujte na svém růstu, jak finančně, tak pracovně, ale i v mezích osobní roviny. Nenechte se nikým a ničím rozptylovat, buďte otevřeni změnám a buďte vděčni a spokojeni za „málo“. Nebojte se být sami k sobě upřímní. 

Rak.

Vaše nevědomá touha proniknout do samého morku kosti je na místě. Věnujte se více svým snům, tužbám a cílům. Budete nutkáni přemýšlet filosoficky a psychologicky, kdy budete chápat věci mezi „nebem a zemí“. Zřejmě si uvědomíte, že jste v poslední době nečinili a nepraktikovali to, co byste rádi. Soustřeďte se na své předky, rodovou linii a na své rodiče. Upevňujte tyto vazby a vztahy, zejména jsou-li narušené. Zapracujte na zlepšení a navrhněte smíření. I když nepocítíte hned plody úspěchu, časem se dostaví…vydržte. 

Lev.

Váš diář bude tento a další měsíc hodně naplněn, ve smyslu samých schůzek, setkání s přáteli, známými či kulturními zážitky. Váš partner či partnerka vás může romanticky překvapit ve smyslu hluboké introspekce a ostrovtipu. Doba je vhodná pro terapeutické sezení, zamést strachy do kouta, lépe ven z okna. Věřte sami sobě, udělejte si radost sami, pakliže nemáte ve svém okolí nikoho, kdo by vám ji učinil. 

Panna.

Nebojte se požádat o zvýšení platu či kariérní povýšení. Jděte se uvolnit a rozptýlit do přírody, mezi lidi, stimulujte všechny své smysly, buďte vstřícní výzvám a všemu, co život přináší. Vaše vztahy dostanou jiný rozměr a dostanou se na vyšší úroveň. Hvězdy přejí seznamování se, dělejte to, co považujete za správné, aniž byste o tom přemýšleli rozumem. 

Váhy.

Milé Váhy, nastal čas pro filosofické vhledy, úvahy a dlouhé rozpravy nad sklenkou vína. Budete si libovat a vychutnávat všechny možné debaty, kdy nejen díky tomu budete cítit úlevu, odcházející úzkost a pesimismus, které vás dosud tížily a brzdily. Ohledně práce, kariéry, byznysu a podnikání se blýská na lepší časy, jen je třeba, abyste se do toho pořádně „obuly“ a šli svému štěstí vstříc, neb samo vám do klína nespadne. Vzrušení, radost, nové vztahy, milenci, zábava a užívání si života v tomto měsíci bude na maximu. Nebojte se odpočívat v bazénu, či jinde u vody či v parku, v lese, v přírodě, kde vás budou napadat velmi originální a zajímavé nápady. 

Štír.

Změna je život, toto téma budete cítit silněji, jak kdy předtím. Potřebujete se osvobodit od všeho, co vás svazuje, co vás skličuje, spoutává, i přesto, že to funguje, ale pouze ze setrvačnosti. Mnoho nových pohledů na svět, lidi, události a život změní váš dosavadní přístup. Budete růst, a to na všech úrovních. V oblasti partnerství a vztahů se dá očekávat napětí, krize, které bude nabírat na síle. Velká vášeň, silné touhy a chtíč po novém, nepoznaném bude silnější jako vy. Zbavte se všech úzkostí, oddejte se oddychu, relaxaci, ale také bylinkám, přírodě a hlavně nezapomínejte na „čistou hlavu“….

Střelec.

V ½ měsíce vás bude provázet veřejné mínění a bude vám hodně záležet na názorech druhých, což vás může poněkud svazovat. Objeví se mnoho šancí a příležitostí ke změnám, na všech úrovních, a to jak v rovině myšlenkové, emoční, psychické, tak i fyzické. Pozor na marnivost, která vás bude lákat mnohými nástrahami, vábení smyslů, krásy, erotiky a jiskření po nových zážitcích a změně. Pozor však na to, zvažte pořádně vše, než učiníte drsné a rázné kroky.   

Kozoroh.

Vhodný čas je pro upevnění zdraví, prevenci a také zlepšení stávajících zdravotních neduhů. Ze všeho nejvíc je třeba zastavit se, zpomalit, odpočívat a nebrat vše tak vážně. Pokud je to možné, snažte se tento měsíc zaměřit svou energii na kreativní projekty spíše než na podřadné úkoly, protože nejproduktivnější budete, když se budete vyjadřovat. Vztahy a osobní problémy řešte s chladnou hlavou, nic neuspěchejte a v klidu si vyslechněte ostatní, okolí, druhé a ještě jednou zvažte své kroky, které byste rádi učinili. 

Vodnář.

Vaše kreativita bude na vrcholu, kdy zažijete mnoho inspirace, dá se říci, že vás „osvítí duch svatý“, a to ve smyslu zcela jedinečné výjimečnosti, výstřednosti a aktivity pro nové zájmy, koníčky, plánování a rozvoj nových obchodů a podnikání. Budete možná stát před hranicemi a vytýčenými mezemi, které tak nemáte rádi, kdy budete nuceni okolnostmi sklopit hlavu a poněkud se „hodit do klidu“. Avšak, nebojte, váš čas přijde, už brzy. Dají se očekávat duchovní, esotericko – okultní vlohy, zesílené intuitivní vnímání, zesílená citlivost, ale také jemnocitnost. Vše kolem vás bude zahaleno rouškou tajemství, magie, vše dostane zcela jiný rozměr a můžete se těšit na mnohé, zajímavé a nezvyklé zážitky. 

Ryby.

Psychologie, filosofie a zvýšená inspirace ze světa mimosmyslových vnímání vás zavede do jiných momentů, vnímání a zvláštních pocitů, které jste dosud neznali. Dbejte na klid, pohodu, neřešte to, co nemůžete ani změnit, ani ovlivnit a jen vás zbytečně vyčerpává. Také někteří toxičtí lidé ve vašem okolí budou nyní silnými energetickými upíry. Nedejte jim sebemenší příležitost, neboť druzí si k nám dovolí pouze to, co jim dovolíme my sami! Jinými slovy, pokud nebudete mít zbytečný strach a obavy, pak se nemáte čeho bát. Hlavně nezapomínejte na pozitivní a optimistickou mysl, protože: „ve zdravém těle je i zdravý duch“.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA