cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA KVĚTEN 2022


BERAN

Předešlé neúspěchy a napětí, které Berani v minulém čase zažívali, jsou nyní na ústupu. A to dokonce na další, následné měsíce, a to až do listopadu letošního roku a stejně tak i po celý rok 2023. Začátkem května se raději pokuste krotit svůj nedočkavý temperament a také to nepřehánějte s alkoholem. Nezapomínejte, že „méně je někdy (často) více“.

 

BÝK

Chcete-li udělat něco co již delší dobu plánujete a sbírali jste k tomu dlouho odvahu, pak vězte, že právě nyní je jen správný čas, zejména první 3 týdny, kdy budete sami překvapeni milí Býčci, jak se věci rychle hýbou, dávají do pohybu, mají rychlý, a hlavně efektivní spád.

 

BLÍŽENCI

Nápadů a nových zájmů, těch bude nyní pro vás milí Blíženci doslova a do písmene plná přehršle. Máte skvělý čas pro studia, dát do pořádku staré, nevyřízené záležitosti na úrovni rodinných vazeb a taktéž si udělejte pořádek v papírech. Najdete něco, na co jste zapomněli, co vás příjemně překvapí a napadne Vás něco „velkého“.

  

RACI

Možná si všímáte sami na sobě, či Vám to okolí naznačuje, že jste nyní poněkud jiní ve vašem vnímání, jednání a celkovém chování, jako dosud. Pokud možno, zbavte se veškerých závislostí, co máte, nebo je alespoň eliminujte na minimum. Stejně tak, věnujte se co nejvíce své rodině, svému protějšku a zapomeňte na nějaké harakiri. Později byste mohli litovat svých velkých „očí“ a potřeby svobody, uvolnění, odpoutání a nezávislosti. Neřešte nyní a v průběhu dalšího ¾ roku nic s matkou, manželkou, milenkou, dcerami a važte si toho, co máte, což byste za nějaký čas brzy poznali.

 

LVI

Máte rádi „big“, ve všem, všude a vždy. Jste rádi středem pozornosti, avšak ne každý bude v květnu zvědavý na vaše velké množství slov, která budou pěknější, jak samotná realita. Raději, jak sliby a hezká slova, se postavte hrdinsky k činům. Uděláte radost nejen svému okolí, ale zejména své rodině a v budoucnu se vám to v dobrém vrátí a to násobně.

 

PANNY

Panenky a panáčci, vydržte, tento rok se patrně nenudíte, kdy se stále něco děje a dít bude. Nic však není tak horké, jak vypadá a díky vaší nezdolné vůli, trpělivosti a vnitřní síle zvládnete nakonec vše, i to, co se nyní zdá nemožné. Kolem léta se vše začne hýbat lepším směrem. V květnu je vhodný čas pro začátek dlouhodobých projektů, avšak pomaličku, polehoučku, nic neuspěchejte.

 

VÁHY

Květen vám milé Váhy dopřeje hojnost v oblasti vztahů, ale také na půdě umění, módy, obchodu a podnikání. Počínající vztahy, které se nehýbaly, se nyní dají do pohybu, a to se vším všudy, co k tomu patří. Pozor však na přílišné „tlačení na pilu“, kdy zde pro vás platí doslovně: „dvakrát měř, jednou řež“. Vše má a potřebuje svůj čas, nelze na nikoho tlačit, nic uspěchat. Láska a vztahy se mají vyvíjet, je lepší nechat vše volně plynout, než aby se oheň rychle vzplanul, hrozí totiž, že stejně rychle může vyhořet.

 

ŠTÍŘI

Štíři, Štíři a zase Štíří. Toto bude slyšte všude, kde jen uši nejen vás, ale i jiných dosáhnou. Budete nyní hodně v ústech jiných, kdy budou probírat a rozebírat právě vás, váš život, vaše jednání, ale i vaše zdraví. Nedávejte jim žádné příčiny k tomu, aby o vás mluvili špatně, kuli pikle a báli se vás. Nyní je to hodně o vás, jak se budete chovat v měsíci květnu, co zasadíte, to do konce roku budete také sbírat. Tak pozor, ať to nejsou bodláky. Zvýšenou péči je dobré věnovat prevenci a zdraví.

 

STŘELCI

Pro vás milí Střelci má květen nejedno milé překvapení. Buďte i nadále takoví, jací jste, se svojí přirozeností a nechtějte měnit ani sebe, ani druhé. Láska, vztahy a erotika bude u vás nyní růst a do na všech úrovních. Skvělá doba pro sportovní činnosti, volnočasové aktivity a studia, neboť právě zde vám hvězd přejí a svítí na cestu.

 

KOZOROŽCI

Milí Kozorohové, jste velmi pečliví, starostliví, pracovití, zodpovědní a loajální. Dost však bylo toho, co přinášelo užitek, prospěch a výhody jiným! Nyní je čas a potřeba se zaměřit na sebe, jen na své koníčky, zájmy a radosti. Pro příliš mnoho povinností můžete ztratit někoho, kdo vás stále ještě má rád, avšak je otázka času, jak dlouho jim vydrží zatím ještě velká trpělivost. Nic nemusíte, naopak, je nyní vhodný čas na to, abyste konečně začali žít, nikoliv přežívat. Hvězdy vám budou přát, avšak jen tehdy, pokud něco změníte a uděláte jinak, jak dosud.

  

VODNÁŘI

Čekají vás příjemné, vítané a milé změny. To, co dosud nevypadlo, se začne v dobré a lepší obracet. Šťastná „náhoda“ vás může posunout o několik skoků dál a výš, kdy se začnete z něčeho velmi radovat. Hvězdy vám přejí ve splnění vašich snů, přání, idejí a plánů. Nechte věcem volný průběh, tak, jak je pro vás přirozené a věřte v lepší zítřky. Namísto toho, abyste pomáhali druhým nezapomínejte také na sebe.

 

RYBY

Rybky tento rok zažívají po několika letech opravdu šťastné, harmonické a prosperující období, a to ve všech směrech, tématech i oblastech života, od vztahů po práci konče. Na co šáhnete, všemu se bude dařit a do z hlediska dlouhodobé perspektivy. Nebojte se dát průchod svým citům, odvaze, a hlavně svým snům a přáním. Zlatá rybka nyní připlouvá, aby vám splnila nejen tři přání, ale vše, co jen chcete. Sami jistě cítíte, že vaše odvaha je nyní větší, jako kdy předtím. Neváhejte i s většími plán, uchopte příležitost „za pačesy“, jděte do velkých plánů a dělejte vše, co vás baví a co vás těší. Tento rok je o vás. Co nyní započnete, dalších 12 let se vám bude dařit.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA