cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA KVĚTEN 2021

BERANI, vyvarujte se tvrdohlavosti, vám tak vlastní. Tentokrát by vám mohla uškodit při možném konfliktu. Díky své neústupnosti byste mohli prohrát.  Pozor na hlavu, ať jsou to pochmurné myšlenky, migrény, či úrazy hlavy. A co je velice důležité, dodržujte pitný režim a jezte pravidelně vyváženou stravu.

BÝCI zaznamenají úspěch v práci a díky tomu pocítí i závist kolegů. Ale neberte to nijak vážně, nenechte se vykolejit jejich narážkami, ono je to přejde. Náchylnější k nemocem bude krk a hrtan. Každý den si procvičte krční páteř, kloktejte nebo převalujte v ústech lžíci olivového oleje.

BLÍŽENCI začnou objevovat dosud nepoznané aktivity, zájmy a koníčky. Některý koníček je tolik popadne, že v něm budou excelovat.  Budete se cítit v dobré kondici, ale mohou se občas objevit bolesti hlavy, zimomřivost a budete náchylní na nachlazení. Preventivně si dopřávejte horkou koupel, ale i procházky na čerstvém vzduchu, vždy podle situace.

RACI, dávejte pozor, abyste nepřehlédli něco důležitého ve vašem pracovním diáři, zvláště, co se týče uzávěrek. Svou roztěkaností a následnou zapomnětlivostí byste si mohli zadělat na problém v zaměstnání. Po stránce zdravotní byste měli být v pořádku. Je důležité, abyste si rozumně rozvrhli svůj harmonogram a nezapomněli do něho kromě práce zařadit sport, koníčky a odpočinek.

LVI, pokud se budete cítit nezvykle unavení, bude vás něco bolet a nebudete zkrátka ve své kůži, tak to určitě nepodceňujte a honem k lékaři! Zdraví máte jen jedno. Plni vitamínů snadněji zvládnete případné útoky nachlazení a chřipek. Koncem května začne vaše aktivita vzrůstat a vaše kondice se vrátí do normálu.


PANNY by se měly zaměřit na partnerské vztahy. Pokud je nějaké téma, které dosud přehlížely i přesto, že je trápí, tak je právě vhodná doba vyřešit je navždy. Nebojte se otevřenosti a upřímnosti.  Mohou se vyskytnout problémy zažívání a krevního oběhu. Je proto vhodné věnovat volný čas nějaké pohybové aktivitě a upravit si jídelníček. Pokud si nebudete vědět rady, vyhledejte výživového poradce

VÁHY zažijí v zaměstnání nepříjemné změny, ale nijak zvlášť se jich to konkrétně nedotkne, spíše se budou dít změny všeobecné v rámci celého podniku. Zdravotně vám nic vážného nehrozí, jen je třeba zařadit do denního plánu nějakou formu nebo druh cvičení, který by vám pomohl vyvážit fyzický a duševní stav. Vhodná je např. jóga, která vás naučí, jak dostat tělo, duši a mysl do rovnováhy.

ŠTÍRY čeká flirt, z nenadání jim vstoupí do života člověk, který pořádně zamává s jejich životem. Zadaní POZOR! Vám by mohl zamávat s vaším současným vztahem a to by mohl být průšvih. Jestliže se rozhodnete jet na dovolenou, květen je ideální, v tomto období budete schopni načerpat nejvíce energie a urovnat si myšlenky.


STŘELCI, pokud jste nezadaní, může vám vstoupit do života partner či partnerka. Na rozdíl od ŠTÍRŮ však nepůjde jen o flirt, nýbrž o lásku, už dlouho jste nebyli tak zamilovaní. Co se zdraví týká, příliš se zaměřujete na nepodstatné rýmy, nebo sem tam nějaké to píchnutí. Na místo toho byste si měli chránit své srdce a zbytečně se nestresovat malichernostmi.


KOZOROHŮM přinese květen úspěchy v zaměstnání, podaří se jim vše, na co sáhnou, mohli by konečně realizovat své dlouho zamýšlené plány a projekty. Vše vám půjde od ruky, zadaří se ve všech oblastech, ale nepokazte si to. Zachovejte si svou důstojnost a zdravý rozum.


VODNÁŘI, vy si jděte rovnou vsadit. Jdou k vám větší peníze. Můžete dostat i dobře placenou pracovní nabídku. Nepromarněte to. Udělejte si inventuru v okruhu svých přátel a vyřaďte ty, které tam už dávno nepatří. Uvidíte, že se vám bez nich bude lépe žít a uděláte tak prostor pro nové a lepší.


RYBY, okolnosti vás přimějí k tomu, abyste se projevily. Nebojte se říci svůj názor, i když se to ostatním nemusí líbit. Uvědomíte si svou osobnost, naučíte se říkat „NE“ a svému životu dáte nový směr. Než se ale vše pohne tím správným směrem, musíte si trochu počkat. Pokud budete soudní a spravedliví, máte vyhráno.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA