cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA DUBEN 2021

BERAN

Tématem těchto dnů bude rodina, rodiče, děti, ale i ty starší. Milí Berani, budete řešit vztahy vám blízké, sourozence a lidi kolem sebe. Může se objevit nedorozumění, konflikty a hádky. Dávejte si pozor na to, co a jak komu říkáte a řádně si rozmyslete vše dříve, než cokoliv podniknete.

BÝK

Tématem dubnových dnů pro vás, milí Býci, budou vztahy v rodině, které se až tak přímo nebudou týkat vás, ale někoho ve vašem blízkém okolí. Svobodní a nezadaní Býci a Býčice, máte podporu hvězd ohledně vztahů a navazování nových známostí. Něžná romantika, bouřlivé vztahy a sexuální bujení bude silnější, než abyste je chtěli či mohli ovlivnit.

BLÍŽENCI

Blíženci, vy se nudit zcela jistě nebudete. Mnoho slov vyřčených a napsaných písmenek bude tolik, že nebudete vědět, kam dříve. Hvězdy vám přejí při podpisech nových smluv, v hojnosti nových výzev, nápadů a činů. Duben bude pro vás proměnlivý, pocítíte jeho vrtochy a rychle se měnící nálady.

RAK

Tajemství a skryté, alternativní a okultní vlivy na vás budou, milí Raci, velmi intenzivně působit. Dejte na svoji intuici, která bude nadmíru silná. Bude vám přicházet mnoho vnuknutí, vizí a neobyčejná vnímavost vůči všem a všemu. Šestý smyls bude u vás na vrcholu. Můžete mít živé, dokonce až prorocké sny. Nepodceňujte je. Někdo za vámi přijde pro radu, která mu hodně pomůže.

LEV

Lvi, Lvíčata a Lvice, vy se budete zajímat především o děti, a to jak přímo o své vlastní, tak o témata týkající se dětí všeobecně. A to sice v důsledku nějakých příkazů a nařízení, které se vás či někoho blízkého budou úzce dotýkat. Vaše suverenita bude velmi silná, nebojte se prorazit a vydobýt si to, co vám právem a po zásluze náleží a přísluší. Zkuste si vsadit nebo si kupte los, malé štěstí by vás mohlo potkat.

PANNA

Témata dubnových dnů většiny zrozenců ve znamení Panny se budou nějakým způsobem dotýkat zdraví a léčebných procesů. Můžete se buď starat o někoho blízkého, či přijde nutnost řešit otázky zdravého životního stylu. Druzí vás budou žádat nejen o radu, ale přímo o pomoc. Vaše pracovitost, píle a úsilí dosáhne maxima.

VÁHY

Milé Váhy, bubnový měsíc vám přinese touhu po něčem novém, zajímavém a neotřelém. Budete cítit velkou vnitřní sílu a potřebu dávat někomu blízkému najevo svoji radost a touhu po životě. Hvězdy přejí nákupům v rámci obnovení šatníku, ale bude vhodné koupit něco nového i do bytu, domu a zahrady. Pokud podnikáte, můžete navázat nové dobré vztahy s obchodními partnery. Nebojte se investovat, vše se vám vrátí se ziskem zpět.

ŠTÍR

Peníze, finance a majetek bude tématem pro vás, milí Štíři. Hvězdy vám budou přát při prodeji a koupi nemovitostí. Pokud prodáváte, nebojte se cenu vyšponovat nahoru, máte velké šance a předpoklady k úspěšnému zisku. Pokud budete kupovat, pak naopak koupíte velmi výhodně a dobře. Ve vašem životě se ukončí něco, co jste dosud neměli uzavřené. Naopak se začnou otevírat dveře pro jiné možnosti, jak tomu bylo v předešlých měsících.

STŘELEC

Milí Střelci, raději se příliš neoddávejte svým citům a emocím. Budete náladoví a přecitlivělí, patrně v důsledku vaší upřímnosti, byť dobře míněné. Znáte ono známé "pro dobrotu na žebrotu". Může se vám naskytnout výhodný obchod či něco, z čeho budete mít v budoucnu prospěch a užitek. Nezapomínejte na sport a zdravý životní styl.

KOZOROH

Kozorozi a Kozorožky, můžete se dočkat příjemných a opravdu dobrých změn, a to v důsledku usilovné práce a předešlého úsilí, které jste v minulých letech vynaložili zejména na poli pracovním, při budování kariéry a také v oblasti politické sféry.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, nenechte se odradit počátečními komplikacemi a nezdary. Nakonec se vše v dobré a lepší obrátí. Začnete zase žít a bavit se, samozřejmě v rámci možností, kterých v současné době sice moc není, ale…Budete pociťovat radost z nějaké činnosti, ze setkání s přáteli, kamarády a svými láskami.

RYBY

Ryby, ať už rybky leklé, tak i štiky a žraloci budou mít mnoho nových a skvělých nápadů. Budete mít tolik inspirace, že nebudete vědět, co dřív. Inspirujte druhé, pomáhejte, dávejte jim své cenné rady, které budou k nezaplacení a uvidíte, že se vám to nějakým způsobem vrátí odjinud, a to v dobrém slova smyslu. Mohli byste se aktivněji setkávat s druhými. Vy, kteří jste sami, máte dobrý předpoklad pro seznámení a novou lásku.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA