cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ČERVEN 2023

Beran 

Milí Berani, tento měsíc je to hodně o vašem sebezapření. Je dobré zaměřit se na svůj osobní růst, seberozvoj a vzdělání, kde vám v této oblasti budou hvězdy po celý měsíc přát. Vztahy budou též silným a výrazným tématem, kdy se zvýší komunikace, potřeba řešit a vyřešit. Můžete a budete se tak jasněji a konkrétněji vyjadřovat vůči svému okolí, což povede k vyřešení toho, co dosud stagnovalo a také k novým spojením. Co se týče podnikání, tam raději uberte, alespoň pro tento měsíc. Využijte tento čas k posílení svých vazeb s rodinnými příslušníky. Silné výboje hvězd a planet vás mohou zanechat vyčerpanými, nezapomeňte, že nic se nemá přehánět!

 Býk 

Milí Býci, hvězdy vám přejí spíš v práci, kariéře a vzdělání, jak v oblasti lásky a vztahů. Neřešte, to nehroťte to, dejte si pauzu. Zaměřte se na profesní růst, uchopte nové příležitosti a nebojte se nových výzev, které vám přijdou do cesty! Podnikatelé a byznysmeni budou chtít oživit svoji firmu, budete mít možnosti a také zároveň a k tomu budete moci oživit svůj okruh práce, podnikání a rozvoje. Tento měsíc vám přinese nápor nových vln energie a síly. Je to čas růstu, sebereflexe a předefinování svých cílů. Můžete se dočkat odměny, růstu a uznání, nebojte se proto ukázat, co ve vás je a dřímá.

 

 Blíženci

 

Blíženci, stále vás něco zajímá, po celý život a tento měsíc bude toto téma výrazně zvýšeno, neboť červen je pro vás měsícem růstu, co se týče nových informací, vzdělání a rozvoje. Jestliže chcete změnit práci, pak vězte, že je ideální čas, proto udělejte první krok, aby se věci daly do pohybu. Mohou se objevit neočekávané výdaje, nebojte se jich, později se vám vše vrátí i s úroky. Pomoci se můžete dočkat skrze příbuzné, známé a činnosti přinášející radost, odpočinek, růst a relaxaci, proto se aktivně věnujte volnočasovým aktivitám, které vás budou výrazně, energeticky nabíjet. Pakliže jste sami, bez vztahu, nebojte se prozkoumat okolí a zaměřte se na nové, možné vztahy…

 

Rak

Láska, romantika, vášeň, vztahy, pokrok, růst a harmonie, to jsou témata, která pro vás budou v červnu aktuální. Dočkáte se odměny za vaše předešlé měsíční a roční snažení, a to v podobě nových příležitostí a růstu ve všech oblastech. Vaše nápady, představivost a odvaha dostanou zelenou. Budete více odvážní, impulsivní a akčnější, jak kdy jindy předtím. Nezapomínejte na volný čas, své okolí, dostatečný relax, odpočinek, a hlavně trávit čas se svými nejbližšími. měsíc je dobrý k podpoře a nápravě narušených či zpřetrhaných rodinných vazeb.

Lev

Milí Lvi a Lvice, ucítíte obrovský příval energie, potřebu se najít, hledat nové možnosti, výzvy a ukázat druhým své vlohy, talenty, schopnosti a přednosti. Avšak, nezapomínejte, že všeho s mírou, nepřehánějte proto, trocha pokory je na místě! Využijte přízně hvězd, avšak berte střídmě, nezapomínejte na druhé, aby byl pomyslný jazýček na vahách stále vyrovnaný. Budete ambiciózní, ale dejte prostot i druhým, včetně financí, lásky, možností a slov. V opačném případě se můžete dočkat vztahových napětí, neshod a napětí v rodinných vazbách.

Panna

Panenky a Panáčci, přemýšlejte nyní dvakrát, než uděláte nějaké konkrétní a drastické kroky. Je to pro vás přirozené, avšak v tomto měsíci budete zkoušeni, nakolik toto téma zvládnete „ukočírovat“. Díky svému úsilí a snaze se dočkáte v dalších měsících odměny, růstu a nových příležitostí. V oblasti práce, kariéry a podnikání se objeví nové příležitosti pro profesní růst. Věnujte zvýšenou pozornost veškerým detailům, které se kolem vás budou objevovat a dít, zejména v oblasti financí a majetku. Dočkat se můžete možností a příležitostí ohledně cestování a vzdělání.

Váhy

Tento měsíc máte přízeň hvězd v oblasti vztahů, nových lásek a kariérních vyhlídek. dočkat se můžete i povýšení, odměn a kladných ohlasů, u těch, kdo jste se v předešlém období snažili a vynaložili úsilí a aktivitu. Je vhodný čas a doba na plány do budoucna, zejména ty dlouhodobé. Nebojte se požádat o pomoc, radu či podnět odborníky, abyste tak mohli vytěžit vše pro sebe na maximum. Červen vám přeje v oblasti kultury, umění, společenských setkání, akcí, večírků a zasnoubení. Věnujte zvýšenou pozornost své intuici, svým instinktům, nikoliv rozumu. Hvězdy přejí novým romantickým spojení.

Štír

Milí Štíři, tento měsíc je lepší příliš věci neuspěchat, soustředit se na plány do budoucna a raději neřešit stávající. Někdy, vlastně vždy je lepší „méně, jak více“. Postupujte vpřed pomalu, pomaleji, ale zato jistěji. Věnujte zvýšenou pozornost financím, správě vašeho majetku a pokuste se odolat pokušení utrácet. Vaše osobní tužby budou nyní velmi silné, spíše se však soustřeďte ne tak na sebe, jako na urovnání vztahů s druhými. Budou se vám objevovat a dít „zvláštní“ věci, kdy se vám budou otevírat témata „mezi nebem a zemí“. Vaše rady budou pro druhé tzv. „k nezaplacení“.  

Střelec

Tento měsíc, milí Střelci je upřímně raději nic moc nedělat, respektive nic nového nezačínat a nepodnikat. Hvězdy vám budou přát v oblasti kariéry, podnikání, finančních možností a růstu informačního pole. Budete se ocitat často v centru pozornosti, veškerého dění, ale i nutnosti řešit povinnosti. Pakliže byste chtěli cestovat, ponechte to raději na další měsíce, kdy půjde vše mnohem snadněji a lépe. Budete vést mnoho dlouhých, nekonečných hovorů se sebou (vnitřně), ale i se svým okolím.

Kozoroh

Kozorohové, vaše podstata a síla je vydržet všechno, co by jiní nedali. Všechno má však své hranice a vy nemusíte dělat to, co nemusíte jen proto, že se „to má“. Dělejte to, co sami chcete, jak to cítíte a ne proto, aby byl klid, košér a vše podle pravidel. Nebojte se udělat něco jinak, jak jste zvyklí, jak vám to vyhovuje a jak máte naučeno. Nezapomínejte, že „změna je život“. Zůstaňte sví, ale jinak. Věnujte se více koníčkům, volnočasovým aktivitám, a hlavně, a především sami sobě.

Vodnář

Vodnáři, nápady, nové, zajímavé, t vše bude velmi přínosné pro vás i okolí. Týmová práce, spolupráce, vztahy, lásky, cestování, změny a vše jinak, to vám v dalších měsících přinese nový vítr do plachet. Vaše kreativita, intuice a genialita přinese radost a úspěchy nejen vám samotným, ale i vašim blízkým. Společenské setkání, večírky, koncerty, muzika, tanečky, to jsou témata, která vás osvěží. Můžete se těšit na intelektuální růst, nadčasové nápady, nové zítřky a mnohostrannost s velkou pestrostí.

Ryby

Po úspěšném roce přichází malý útlum, avšak jen těm, kdož v předešlém období nepochopili. Červen vám milé Rybky přinese mnoho nápadů, kreativity, možnost a schopnost vyniknout všude tam, kde je třeba intuice, kterou vynikáte a od narození disponujete, ale také tam, kde je třeba představivost, jasnozřivost a velká obrazotvornost. Nezapomeňte však, že je třeba se snést zpět na zem a stát nohama pevně na zemi. Odpočinek, příroda, teplá voda, slunce, čerstvý vzduch jsou vhodné pro dobití vašich baterek při přetížení, únavě a přepracovanosti.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA