cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ČERVEN 2022

BERAN

Emoční vítr bude tématem, červnového měsíce, proto milí Berani raději držte své city, a hlavně slova raději na uzdě! Předejdete tak dalším nesrovnalostem a nepříjemnostem. U žen, zejména zralých se mohou objevit nutnost nějakého nepříjemného řešení, kdy se objeví nezpracovaná témata z předešlých 8 let. Ti, kdož jste věci neřešili, budete nyní nuceni díky dalším událostmi udělat jednou provždy přítrž všemu a dořešit už to, co jste tak dlouho oddalovali.

 

BÝK

Láska, požitky, příjemné překvapení, včetně založení rodiny, zásnub, namlouvání a možných sňatků, ale i rozvodů u nefunkčních vztahů budete milí Býci silně vnímat, a to v každodenních okolnostech, které se na Vás pohrnou ze všech stran. Ti, co jste sami, je předpoklad nového seznámení, nezapomeňte však někam vyrazit či tomu alespoň trochu napomoci.

 

BLÍŽENCI

První týden v červnu bude poněkud náročný, poté, až do konce měsíce se vše obrátí v lepší a příjemnější dny. Proto, je-li to možné ponechte řešení neodkladných záležitostí raději na potom. Zejména první dny se raději vyhněte vyřizování zásadních záležitostí, předejdete tak možným a dalším nepříjemnostem.

 

RACI

Naslouchejte hlasu svého srdce a ženám ve Vašem okolí, kde najdete rady k nezaplacení. Pomoci Vám s nějakou záležitostí, co řešíte či řešit budete může nějaká starší osoba, mužského rodu. Pozor si dávejte na nereálné sny, raději se sneste z pomyslného obláčku na zem a postavte se na ni pevnýma nohama. Nyní, v dalších dnech budete tvořit svoji budoucnost a další prosperitu Vašeho života, proto nic nepodceňujte, a hlavně věřte v lepší zítřky!

 

LVI

Splnění snů a vašich dlouhodobých představ je nyní velmi reálné. Je však třeba už přestat pouze o všem mluvit a přiložit ruku k dílu, aby se mohly Vaše sny stát skutečností a realitou. Zorganizujte něco velkolepého, pozvěte přátele a uvidíte, že se vše bude dávat „samo“ do pohybu.

 

PANNY

Pro Vás bude milé Panny bez větších změn, tedy ani lepšímu, ale také ani ne k horšímu. Nezapomínejte na klid, odpočinek a relaxaci, ať to přehánění později neodstůněte. Avšak dejte si pozor na „sladké“, úlisné a falešné osoby ve Vašem okolí, kteří k Vám nejsou upřímní a kují vůči vám pikle. Není dobré, abyste nyní investovali kamkoliv peníze, stejně tak není pro Vás dobrý čas pro půjčky či hypotéky.

 

VÁHY

Milé Váhy, červen je pro Vás ideální pro změnu šatníku a garderoby, kdy dobře, levně a kvalitně nakoupíte, ke své velké spokojenosti. Hvězdy Vám přejí pro uplatnění vaší tvořivosti a vše, co se týká umění. Dobré a vhodné červnové dny jsou pro návštěvy kulturních a společenských akcí, od výstav začínaje a po koncerty konče.  

 

ŠTÍŘI

Červnové dny milí Štíři je pro Vás velmi vhodný a nejlepší pro studia, ať už se jedná o pracovní či samo vzdělávání. Hvězdy Vám přejí v oblasti cestování, poznávání nových krajů, kultur, ale i nových lidí. Nezadaní by mohli potkat spřízněnou dušičku, se kterou si budou rozumět a povedou dlouhé, předlouhé hovory a diskuze.

 

STŘELCI

Kariéra, byznys a podnikání jsou tématy, kde Vám milí Střelci hvězdy budou přát. Pakliže byste chtěli rozjet nějaký velký projekt či máte byznys plán, pak se do toho pusťte, neboť se dočkáte velkých úspěchů na tomto poli.

 

KOZOROŽCI

Nebijte se změn, udělejte něco ve svém životě jinak a budete příjemně překvapeni. Ideálně zásadní, životní změny, zejména toho, co již není funkční a jede spíše se setrvačnosti. Napadne Vás nějaká zajímavá myšlenka, která bude mít zásadní obrat ve Vašem životě, ale je třeba udělat první krok ke změnám, aby přišly a mohly začít na Vás působit.  

 

VODNÁŘI

Milé a překvapivé události vystřídají předešlé nepříjemnosti, milí Vodnáři. Zažijete nějaké dobrodružství, ze kterého budete čerpat ještě dlouho do budoucna i co se týče dalších roků. Budete mít skvělý nápad, s někým zajímavým se potkáte a dozvíte se nějakou informaci, která bude mít pro Vás velký význam ve smyslu odrazového můstku a následném kvantovém skoku k Vaší vysněné budoucnosti.

 

RYBY

Práce, povinnosti, starosti a změny, související s mnohým vyřizováním. To jsou témata, které Vás milé Rybky v červnu čekají. Zvládnete vše velmi hravě, byť to tak zpočátku nemusí vypadat a Vy můžete prvních 14 dní propadat panice. Vydržte, zatněte zuby a uvidíte, že následný úspěch, a to dlouhodobý se brzy, dostaví. Zejména ke konci roku Vás čeká nejedno milé překvapení, kdy se budete těšit se budete těšit a radovat dalších 12 let Vašeho života.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA