cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na září

BERAN

Prázdniny už sice končí, ale ohnivé Berany čeká ještě ohnivější měsíc. Žár slunce v jejich životě vystřídá žár spalující vášně. To je jistě skvělá zpráva pro svobodné a nezadané Berany, ovšem ti ostatní na sebe přece jen musí dát pozor. Září bude výbušné, hrozí konflikty, prozrazené nevěry a prudké střety. Především na pracovišti si dejte pozor, ať nepřekročíte hranice přátelství. Když už jsme u té práce – ta vám půjde od ruky, ne snad, že byste se v ní tolik bavili, spíš ji chcete mít rychle z krku. Tento měsíc se chcete a potřebujete především bavit.

BÝK
Pro zrozence ve znamení Býka přichystalo září spoustu událostí a změn, které především potěší. V létě jste navázali mnoho nových přátelství, dokonce lásek. V září si uděláte pořádek v tom, které kontakty jsou pro váš další život podstatné a stojí za to si je ponechat. Zdá se, že budete mít šťastnou ruku a vaše volba bude správná. Celý měsíc se nese ve znamení komunikace, korespondence a cestování. Ještě něco – jakási záležitost, po které jste kdysi velice toužili a už jste se vzdali naděje na úspěch, se vítězně vrací do vašeho života.

BLÍŽENCI
Pro zrozence ve znamení Blíženců bude měsíc září nenápadným, nepříliš důležitým, ale velmi milým měsícem. Nepočítejte s dramatickými změnami, vše plyne poklidně, pro vás možná až příliš poklidně, ale zase vás nečeká žádný stres ani dramata. Svou práce zvládáte skvěle, není proto nutné se na ni příliš soustředit. Pokud jste si doposud nevybrali dovolenou, je na ni ten správný čas, můžete odjet kamkoliv a nic vám neuteče. Dokonce si můžete dovolit trochu utrácet, projde vám to.

RAK
První polovina měsíce září může připadat Rakům trochu unylá či nezáživná, žádné velké změny ani dramatické události. Možná jste i trochu unavení, nebo se cítíte bez energie. To ale nabíráte sil na druhou polovinu měsíce, kdy se konečně pohnou věci, které se táhnou snad ještě z června. Zase naskočíte do rozjetého vlaku a zase vás život baví. Podobně jako znamení Blíženců, i vy můžete nalézt dávnou ztracenou nebo zapomenutou věc, či máte druhou šanci ve věci, kterou už jste měli chuť vzdávat. Tento měsíc se trochu nuťte do pohybu a sportování.

LEV
Společenští Lvi budou v září jako ve svém živlu. Celý měsíc se bude točit okolo seznamování, komunikování, schůzek, krátkých cest a společenských událostí. Především muži Lvi udělají na okolí mimořádný dojem a budou se těšit obdivu. Nezadané Lvice za nimi ale nezaostávají, těm se bude dařit především v lásce, kdy zvláště mírně zralé dámy zjistí, že jsou velmi přitažlivé pro mladší ročníky. Lvi obou pohlaví, kteří pracují v šéfovských pozicích, budou velice spokojeni s mladšími podřízenými, učitelé zase se svými žáky. A rodiče s dětmi.

PANNA
Konečně se znamení Panny dočkalo období, které jim opravdu a upřímně dělá radost. V září mohou uplatnit všechny svoje přednosti, na které jejich okolí občas kouká skrz prsty. Jenže právě nyní je potřeba systematický, přesný, pečlivý a inteligentní přístup, rozumové hledisko a pečlivá práce, která je Pannám zcela vlastní. Možná vás budou trochu rozčilovat či pohoršovat kolegové a rodinní příslušníci, kteří nejsou tak organizovaní, jako vy, ale pokud dojde ke sporu, rozhodně vítězíte. Nejste nyní možná úplně romantičtí, ale zato máte pravdu.

VÁHY
Zrozencům ve znamení Vah planety vzkazují, že v měsíci září jim dělá dobře a přináší zisk vše, co nějak souvisí s cizinou a obecně s dálkami. Ideální by tedy bylo do té ciziny alespoň na pár dní vycestovat. Jinak ale navazujte obchodní či přátelské vztahy s cizinci, učte se jazykům, nebo v zahraničí třeba nakupujte či investujte. Dokonce se může někdo, přicházející z velké dálky, stát vaším milostným partnerem. Možností a nabídek bude tento měsíc tolik, že se můžete cítit zahlceni a přetížení, přesto byste neměli před novinkami couvnout.

ŠTÍR
Zrozenci ve znamení Štíra prožijí po všech stránkách plodné září. Mnozí dokonce doslova, protože planety vzkazují velkou naději na založení rodiny i pro ty páry, kterým se plození potomka dlouhodobě bez zjevné příčiny nedaří. Jinak je tento měsíc vhodný pro významné kroky v rámci partnerství a rodiny, jako je uzavření sňatku, nákup rodinného domu, stěhování, koupě rodinného vozu, nebo dokonce domácího mazlíčka. Chronicky nemocným lidem se může výrazně zlepšit zdraví, především při autoimunitních onemocnění a také v oblasti psychiky.

STŘELEC
Září je pro Střelce mírně odpočinkovým měsícem v kategorii práce a studium. I když právě začíná škola, nenese se sebou nijak velké změny ani zátěže. Jasně vede oblast vztahů, lásky a partnerství. Co stagnovalo, rozjede se, co nefungovalo, zlepší se, co bylo zamlžené a nejasné, vysvětlí se. Možná budete muset projevit jistou statečnost, udělat první krok, nebo se dokonce omluvit, ale vyplatí se to. Budete se cítit mnohem lépe vy, i váš partner, který už nějakou dobu nerozumí tomu, co se ve vás děje. Vzduch se vyčistí a není k tomu potřeba žádná bouřka. ¨

KOZOROH
V měsíci září si na zrozence ve znamení Kozoroha počíhala paní Štěstěna a nehodlá je jen tak pustit z drápků. Především veškeré záležitosti okolo práce a peněz slibují mimořádně uspokojivý vývoj a výsledek. Tento měsíc je také zcela ideální pro ty, kteří se chtějí učit a vzdělávat, a to i mimo školní lavice. Pusťte se do studia cizích jazyků, hry na hudební nástroj, nebo začněte se společenským tancem. Kozorozi, kteří se účastní výběrových řízení, sportovních utkání, ale i různých soutěží, se můžou těšit na jistou výhru.

VODNÁŘ
Milí Vodnáři, nermuťte se nad tím, že se vám v prvních dnech měsíce září zavírají před očima dveře, za které jste si velmi přáli vstoupit. Vězte, že to pro vás nebylo to pravé a ani dost dobré. Neupadejte v zoufalství a nezanevřete na osud, on si pro vás totiž přichystal něco mnohem lepšího, a přinese to velmi, velmi brzo. A jen co to spatříte, budete vědět, jak moc vás má tam nahoře někdo rád. Jinak na sebe dávejte pozor především při sportu a volnočasových aktivitách, před zraněním varujeme především cyklisty. Tak si tu helmu raději vemte, docela vám sluší.

RYBY
I pohodové, klidné a někdy trošinku ospalé Ryby se v září pěkně rozhýbou a pobaví. Tento klidný a příjemný měsíc nijak nezraňuje jejich citlivost, nestresuje a neunavuje. Občas po vás někdo chce jasné stanovisko a rychlé rozhodnutí, ale zdá se, že vám to nijak nevadí. Velké změny nečekejte, zato se zapojte do společenského dění, už si přece zasloužíte trochu toho rozptýlení. Zjistíte, jak moc vás mají rádi i lidé, které jste nepovažovali za příliš důležité. Někdo vám dokonce projeví takovou důvěru, že vám svěří citlivé tajemství.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA