cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP NA ŘÍJEN PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

Beran

Berani, Beranky a Beraňata, nedá se nic dělat, ale bohužel vaše znamení je na tom nyní „nejhůře“, co se týče postavení hvězd a to až do konce roku. Po tuto dobu budete měřit své síly, stejně jako je mobilizovat ze skrytých zásob a zdrojů. Jednat se bude o řešení financí, majetku, svého působení ve společnosti, a pracovních a kariérních postupů ve smyslu vybudování si další či stávající pozice.

Býk

Býci a Býčice, budete mít tento měsíc více slov, než činů, což je u vás spíše výjimkou. V těchto říjnových dnech se vám však nebude chtít dělat skoro, nebo lépe řečeno vlastně vůbec nic. Bude zde tématem lenošení, užívání si požitků života a to všude, kde to jen bude možné. Vhodný měsíc je pro nákup a prodej nemovitostí, šperků, zlata, obrazů a umění obecně.

Blíženci

Blíženci, vy se poperete se vším a s každým, a to v dobrém slova smyslu. Vůbec nic vás nepřekvapí a pro změnu vy samotní překvapíte často druhé a to svojí nadčasovostí a svými výbornými nápady. Ukážete druhým směr, cestu a předávat budete velmi rychle a efektivně šířící se nové, nepoznané informace a zdroje.

Raci

Ráčci a Račice, budete hodně přemýšliví/é a stále zasnění/é. Ve vašich hlavách se ve dne i v noci budou honit myšlenky, co, jak, kdy a proč. Je zde fáze vyčkávání, příprav, což silně ovlivní a nastartuje další měsíce a další roky. Veškeré kroky, které učiníte, budou důležité. Proto zvažujte řádně a hlavně se nebojte. Můžete jen vyzískat, ovšem za cenu, že uděláte něco jinak. Chce to jen učinit jakýkoliv krok, impuls a změnu.

Lvi

Lvi, kteří jste narození v období od 23.7. do 30.7., budete nuceni čelit osudovým zkouškám, které vás mohou potkat. Záleží potom na vás, jak se ke všemu postavíte a jak vše ustojíte. Vy, kteří máte svědomí čisté, nemusíte se ničeho obávat. Ovšem ti, kteří škodili druhým, nebyli upřímní, lhali, či se obohacovali na úkor druhých, pro změnu poznají varování osudu. Ostatní Lvi budou v klidu, spokojenosti, v zázemí rodiny řešit záležitosti za druhé. Říjen přeje umění a tvořivosti, takže milí Lvíčci, tvořte a vytvářejte, bude vám to do budoucna k velkému užitku.

Panny

Panenky a Panáčci se dočkají svých šťastných dnů, avšak v říjnu to ještě bohužel nebude. Budete čelit lžím, iluzím, klamům od druhých. Buďte na pozoru před těmi, kteří se budou tvářit jako přátelé a jak stojí při vás. Nevěřte každému. Tento měsíc je pro vás typický rčením: „důvěřuj, ale prověřuj“! Berte tento měsíc jako prozření, uspořádání a čistku. Sami dobře poznáte, koho ve svém životě chcete dál a koho naopak už ne.

Váhy

U mnohých Vah, zejména u těch, které jsou narozené v období od 3.10. do 23.10., hrozí, že se budou potýkat s kritikou druhých, avšak jen proto, aby posléze pochopili, že jim okolí zrcadlí jejich vlastní chyby, chování, reakce a problémy. Váhy budou v říjnu netrpělivé, možná se projeví i sobeckost, budou chtít všechno hned, ale milé Váhy, vydržte, neboť: „kdo si počká, ten se dočká“!

Štíři

Znamení Štírů, Štírek a Štířat je napěťové nejen tento měsíc, ale po celý rok.  Měsíc říjen a listopad však vše bude gradovat. Štíři, kteří jsou narození v období od 2.11 do 21.11., to pocítí nejvíce. Přijdou zkoušky a prověrky ze všech stran a hned tak se to nezastaví. Vyřešíte práci, přijdou na řadu vztahy, vyřešíte vztahy, přijdou na řadu peníze atd. Zkuste být více empatičtí, nechtějte nikoho ovládat a uvidíte, že vše půjde lépe a snadněji.

Střelci

Střelci, budete v klidu, pohodě a spokojenosti, zejména pak vy, narození v době od 23.11. do 12.12. Budete se dobře bavit, nic vám nezkazí náladu a zcela přirozeně a velmi elegantně se prosadíte a uspějete všude, kam přijdete a kde se objevíte. Máte ideální šanci pro nové možnosti a dost možná i výhry všeho druhu (nemusí být vždy materiální). Dařit se vám bude ve studiu a štěstěna se na vás bude usmívat, i když to tak zpočátku nemusí vypadat.

Kozorožci

Blýská se vám po téměř třech letech na podstatně lepší časy a lepší vyhlídky. Sice v říjnu pocítíte jen náznaky a první vlaštovky, ovšem ke konci roku a po Novém roce se máte právem na co těšit! Všechno zlé bude pro vás minulostí. V říjnu sic budete muset mnohé překousnout, přeplánovat, změnit a striktně vyžadovat, ale každopádně to vše bude k vašemu prospěchu a zisku.

Vodnáři

Vodnáři a Vodnářky, máte to podobně jako předešlé znamení Kozorožců. V říjnu se dočkáte nepatrných, malých a zdánlivě nevýznamných náznaků zlepšení, ale abyste neusnuli na vavřínech, ovoce a skutečnou a bohatou sklizeň budete sbírat až na jaře dalšího roku. Překvapit vás může mnoho změn. Věci se dají rychle do pohybu a v podstatě nemá cenu nic moc plánovat, neboť vše bude stejně nakonec jinak. Nechte tedy věcem volný průběh a nebojte se, jaro to jistí!

Ryby

Zrozenci ve znamení Ryb, začátek, respektive polovina měsíce října bude náročnější, nicméně potom se vše otočí a budete mile překvapeni, jak nakonec zdárně vše dopadlo a „samo“ se vyřešilo. Zpočátku budou lidé, věci, okolí i události tvrdší, než jak byste chtěli a přáli si, avšak vyplatí se vydržet, ke konci roku se budete naopak těšit, radovat a slavit.



 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA