cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na říjen

BERAN
Říjen po vás chce jasná stanoviska, jednoznačné odpovědi, stručnou, přímou řeč. Což pro vás obvykle není zrovna velký problém, teď se ale budete muset opravdu zamyslet nad tím, na jakou stranu chcete patřit a ke komu se přiklonit. Jste nuceni k tomu, ponořit se do sebe hlouběji než kdy jindy a vyjasnit si, co chcete a k čemu se přikláníte. Možná vás k tomu donutí rázná diskuse s partnerem, možná rozhovor s nadřízeným, nebo rodičem. Takhle jasnost se ale vyplatí, přestanete mrhat časem na nereálné projekty.

BÝK
Tenhle měsíc je pro vás jasně rozdělený na tři fáze. V té první máte chuť a potřebu stáhnout se do soukromí, do sebe, rozmýšlet a být sami. Potřebujete znovu naleznout půdu pod nohama, nabrat dech a zklidnit ho. Prostě se zorientovat. Jasně ucítíte, kdy vás život zve znovu do hry, ten impuls bude nepřehlédnutelný a vy vyrazíte vpřed. Možná tak rychle, že doženete a předeženete všechny, kteří vás od odpočinkové fáze odrazovali.  Víte co, dělejte to prostě tak, jak to cítíte. Za rady poděkujte a nevyžádané vraťte.

BLÍŽENCI
Přesně jednu polovinu měsíce října budete mít pocit, že si na vás planety snad zasedly. Nic se nehýbe z místa a vy máte dojem, že věci se už nikdy nedají do pohybu. Jako by vůbec nezáleželo na tom, co sami chcete, jako by o vás někdo rozhodoval. Nenechte se vyprovokovat k emocím, svůj cíl mějte na paměti a vyčkávejte. V polovině měsíce planety mávnou startovním praporkem a vy jste zase na trati. A najednou se mraky trhají a za nimi je úplně modré nebe. Zjistíte, že jste se tím „nicneděláním“ vyhnuli možné pohromě.

RAK
Na vaši mírumilovnou povahu má tento měsíc poněkud bojovnou energii. Už v září jste vzali věci pevně do svých rukou a ani teď vaše energie odhodlání neuvadá. A dobře děláte. Váš cíl je pro vás natolik hodnotný a cenný, že se ani překážkami, ani časem nenecháte odrazovat. Je dobré vědět, že kolem vás je až překvapivé množství lidí, kteří vám pomohou vytčeného cíle dosáhnut. Budete mile překvapeni, o koho se jedná. Rozhodně je neodmítejte, a pokud pomoc přijmete, neváhejte ji oplatit.

LEV
Snažíte se zdánlivě zachovávat klid, ve skutečnosti ale své záležitosti tlačíte silou se železným odhodláním.  Pro tentokrát to ale není ta správná strategie. I když jste o správnosti svého vidění přesvědčeni, zkuste pro jednou poodstoupit stranou a připustit, že věci mají i jiná řešení než ta vaše. Nemusíte se obávat ztráty autority, naopak, vaše okolí už nějaký čas postrádá jistou míru lidskosti, kterou nevidí v komunikaci s vámi. Když se otevřete naslouchání lidem, může k vám začít hovořit i intuice a věřte, že vám má co říci.

PANNA
Energie, kterými jste se zabývali minulý měsíc ještě přetrvávají. Jste pobízeni k tomu, abyste svému životu dali strukturu a řád, ale možná jiný, než jste si původně mysleli. Pokud tak neučiníte rádi, nebo alespoň dobrovolně, budete k tomu okolnostmi dotlačeni. Planety po vás chtějí, abyste do svého rozvrhu zakomponovali více času pro sebe, své blízké, ale také prostor na radost a aktivní odpočinek. Nutí vás k tomu, abyste svůj život nevnímali jen jako snůšku povinností a tvrdé práce, ale jako prostor k radosti a vděku.

VÁHY
Není čas na to, být váhavým střelcem, teď už ne! Příležitosti, které vám nabídne měsíc říjen, se kupí jedna na druhou a rozhodně na vás nepočkají, některé se už nikdy nemusí opakovat. Pusťte se ze řetězu a kývněte na něco, k čemu jste už dávno měli chuť, ale nikoliv odvahu. Bude to chtít rychle se rozhodnout, tápat ale nebudete, vždyť vy víte, co chcete. Klidně si toho naberte víc, ono se to za chodu vytříbí tak nějak samo. Skočte po své příležitosti střemhlav.

ŠTÍR
Otevřeli jste dveře svého srdce a teď máte pocit, že nikdo nevstoupil dovnitř?  To byla jenom testovací fáze. Jestli se nenecháte odradit, jestli nezahořknete, jestli neucítíte touhu po pomstě. Věci se nedějí tak rychle, jak byste si přáli, ale dějí se tím správným tempem, nebojte se. Snažte se hodit smutek za hlavu a nevšímat si toho, že něco zatím „není“. V říjnu vám napoví živý sen, že věci se stanou tak, jak jste si vysnili. A možná že ještě mnohem lépe. Očekávejte znamenité zprávy ve správný čas a na správném místě.

STŘELEC
Čiň ostatním jen tak, jak chceš, aby ostatní činili tobě. Tohle vám v měsíci říjnu život připomene mnohokrát. Není to žádná výhrůžka naopak. Pokud se vám něčeho nedostává, začněte to dávat druhým. Nebude trvat moc dlouho a uvidíte, jak se to, po čem toužíte, zhmotňuje kolem vás a ve vás. Tyto dny se vás snaží přimět k upřímnosti a především k sobě samému. Buďte pravdiví a pravdomluvní, jinak zaplatíte ihned a poměrně tvrdě. Vyplatí se vám to, ale kvůli tomu to nedělejte.

KOZOROH
Věci se dávají do pohybu jen pozvolna, a to je správné, alespoň všechny vaše plány dostanou poctivý základ. On vůbec měsíc říjen je zkouškou vaší trpělivosti a schopnosti naladit se na situace a vystihnout ten správný postoj. Prostě – jděte s proudem a netlačte řeku, ona teče sama. Narazíte na lidi, kteří budou reagovat na vaše impulzy, ale může chvilku trvat, než se vyjádří jasně. V tomto čase se nedočkáte mnoha jasnosti a reálnosti, spíše budete cítit a vnímat, říjen bude příjemný sen.

VODNÁŘ
Zdá se, že procházíte minovým polem a bavíte se při tom jako na exotické dovolené. Okolí by vás velmi rádo zatáhlo do různých rozmíšek a šarvátek, ale vám se tak nějak nechce. Správně! Vy přesně víte, kde je váš střed harmonie, je vám tam dobře a také trvalo, než jste ho našli. Takže si svůj buddhistický klid nedejte nikým brát. A že se o to nejrůznější skupinky nájezdníků budou náležitě snažit. Až se vás někdo zeptá, na čí straně stojíte, usmějte se a řekněte – na své.

RYBY
Podobně jako vaši sousedé Vodnáři, i vy plujete s příjemným pocitem na obláčku neohroženého klidu a povznesení. I když proplouváte dramatickými situacemi (přesněji řečeno nad nimi), daří se vám zachovávat klid a soustředěnost. Situace kolem vás se střídají rychle jako políčka filmového pásu, vy ale víte, že nemáte reagovat, ani zaujímat kategorická stanoviska. Je to zkouška klidu a důvěry. Zdá se, že ji dáváte na výbornou.  Tak příjemné časy intenzívního sebeuvědomění jste možná ještě nikdy nezažili.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA