cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na prosinec

BERAN
Pro Berany nachystal měsíc prosinec témata rodiny a kolektivu. Bude to pro ně čas družnosti a veselí. Také pohybu a cest. Pokud budou zahraniční, tak jen velmi krátké a netýkají se ani tak povolání, jako spíše nákupů, nebo rodinných setkání. Berani jsou v čase adventu nabití energií, jednají rychle a nemají mnoho trpělivosti. Proto pozor při sportu, na cestách, ale vlastně i u náročnějších úkonech předvánočního úklidu – planety varují před zlomeninami, naraženinami a spáleninami. Konec měsíce a především vstup do nového roku prožijí Berani vesele a obklopeni velkou společností.

BÝK
Zrozenci znamení Býka budou mít v měsíci prosinec dost často pocit, že by chtěli být někým jiným, někde jinde, nějak jinak. Jako by nad sebou měli ohromný skleněný poklop, který sice není patrný pro ostatní, ale nějak prapodivně je odděluje od okolního světa. Věci se přestaly vyvíjet a posouvat, očekávané zprávy mají zpoždění, volaný účastník není dostupný. Kéž by bylo možné odjet nebo odletět někam daleko a přečkat ten měsíc, než se věci dají do pohybu. Nemá žádnou cenu lámat cokoliv přes koleno, plujte s proudem a nepleťte se sami sobě do cesty. Leden ukáže, že všechno má své řešení, jen možná trochu překvapivé.

BLÍŽENCI
Jako by měli činorodí Blíženci už tak naloženo málo práce a povinností, v prosinci ještě další přibydou. Někdo má pocit, že jste prostě nejschopnější, možná dokonce jediní skutečně schopní a požádá vás o velkou věc. Možná pracovní, možná to bude vyřešení složité záležitosti v rámci rodiny. Každopádně si trochu potrápíte hlavu se správným řešením. Odměna za tuhle věc přijde se zpožděním, ale překvapí, dokonce v tom nejlepším smyslu ohromí. Koncem měsíce si děláte malou osobní uzávěrku a zjišťujete, že jste na to mnohem lépe, než jste si v tomto náročném roce stihli všimnout.

RAK
Zrozenci znamení Raka prožili emocionálně značně náročný rok a jeho závěr jako by celé tohle období shrnoval. Celý prosinec je jako na houpačce, ve vztazích je to nahoru a dolu, jednou už to konečně vypadá nadějně a pak se zase cosi zadrhne. Přicházejí k vám rozporuplné zprávy a nevíte, čeho se vlastně chytnout. Planety mluví o velké únavě. Koncem měsíce učiníte statečné rozhodnutí, které definuje váš záměr postavit se za sebe a svou věc. Přestanete se konečně ohlížet na ostatní a dávat jim ve dveřích přednost na úkor sebe sama. Sice s trochou úzkosti, ale rozhodnete se své štěstí postavit na první příčku svých hodnot.

LEV
Na Lvy čekají v prosinci finanční vydání. Aby také ne, vždyť vrcholí vánoční nákupy a pořádný Lev se chce blýsknout dárkem někdy až marnotratně okázalým. Zdá se ale, že zná své limity, planety alespoň nehovoří o tom, že by měl nastat stav nouze. Pracovní záležitosti vrcholí úspěšným zakončováním projektů a úkolů, ke konci roku už je stůl čistý. Je tedy čas na oslavy, večírky, setkání, hromadné veselí. Mnoho Lvů prožije poslední dny letoška v zahraničí, často ve velice exotických destinacích. A ti, kteří byli poslední měsíce bez partnera, mají v závěru roku šanci potkat toho pravého, či tu pravou.

PANNA
Pečlivé a pracovité Panny jsou v prosinci doslova ve svém živlu. Bohudík a bohužel. V práci je čekají uzávěrky a mimořádné směny, doma úklid, pečení a vyváření. Člověk by jim s tou velkou námahou moc rád pomohl, ale to ne, to by dostal přes prsty. Panny to udělají lépe a rychleji po svém. Tak jim nebudeme brát tu radost ze stěžování si na přepracování a zaneprázdněnost. Hlavně děti a obecně mladí příbuzní, by měli jít Pannám raději z cesty, jenom je zdržují a překážejí. Známe to. Na konci roku už je konečně všechno dokonalé a podle jejich představ. Takže nastane blažená úleva třeba ve formě nachlazení, nebo jiného důvodu konečně si odpočinout.

VÁHY
V prosinci učiní zrozenci znamení Vah důležité rozhodnutí ve svém partnerském životě. Planety moc nekonkretizují, o co jde, jen to, že to bude rozhodnutí dobré a správné. Pokud půjde o rozchod, tak je osvobodí, ale může naopak jít o rozhodnutí pro vstup do manželství, nebo založení rodiny. Po nějaký čas bude tato věc pro okolí tajemstvím. Jinak je znát jistá únava z celého roku, klid a pohoda je teď důležitější, než náročné a bouřlivé oslavy. V druhé polovině prosince energie ubývá a žádné velké změny už se nedějí. Nejlepším dárkem k Vánocům pro Váhy jsou letos knihy, hudba, nebo teplá deka. Na pohodu.

ŠTÍR
Štíři jsou v prosinci buď čerstvě zamilovaní, prožívají druhé líbánky, sladce se usmiřují s partnerem, nebo prostě vypili nějaký nápoj lásky. Ten ale také trochu otupil jejich obezřetnost, protože pokud je jejich poblouznění nějakým způsobem zakázané, ještě před koncem roku to praskne a vypukne bouře. Tak raději pozor. Dobře se bude dařit šéfům, právníkům, vysokým úředníkům, architektům a podobným povoláním. Chytrou argumentací podloženou fakty se mám podaří získat zajímavý obchod, nebo účast na dlouhodobém projektu. Tedy – ani na konci roku se nenudíte, ale to vy málo kdy.

STŘELEC
Střelci si toho nabrali trochu moc a teď neví, kam se vrtnout dříve. Klidně můžeme říci, že zoufale nestíhají. Rodina a partneři už si všímají a hlásí se o svá práva. Ale co dělat, ty projekty se dotáhnout musí, závisí na nich také spousta ostatních lidí. Teď není dobrý nápad stát Střelcům v cestě, zlobí se sami na sebe a z podrážděnosti sekají jazykem. Možná z toho bude opravdu i nějaké mrzení, nejspíše právě s těmi nejbližšími. Pokud ano, zdá se, že před Svátky už se situace uklidní a mnoho Střelců i lidí v jejich okolí přežije. Poslední týden v roce se trochu utrhnou ze řetězu, to vypadá na opravdu velkolepou jízdu.

KOZOROH
Kozorozi v času adventu jenom kvetou, vždyť tradice, křesťanské zvyky, rodinná setkání a uctění předků patří do patronátu jejich vládnoucí planety Saturn. Je velmi pravděpodobné, že z nich v tento měsíc dostaneme i nějakou tu romantiku a nostalgii. Rezervovaným Kozorohům se daří nadmíru dobře i v partnerství, mnozí mohou pod stromeček čekat letenku na romantickou dovolenou, nebo prstýnek vyjadřující budoucí závazek. Aby to nebylo všechno tak růžové, je třeba dát velký pozor na prochladnutí, hrozí nachlazení, záněty, horečky. Rozhodně v prosinci nepodstupujte žádné chirurgické zákroky.

VODNÁŘ
Vodnáři nic neponechali náhodě, restům se věnovali už v listopadu a tak mají v závěru roku trochu času pro sebe a pro odpočinek. Mnozí letos zatoužili po netradičních oslavách Vánoc, možná odjedou do ciziny, možná je oslaví v nějakém moderním, nebo dokonce bláznivém stylu. Však už potřebují trochu upustit páru, letošní rok mohli mít pocit, že plavali v bazénu se žraloky. Především v oblasti podnikání. Zásadní chybu v úsudku, která se jim nedávno přihodila, už rozhodně nebudou opakovat. Je to zvláštní, ale mnoho z nich se v prosinci rozhodnou, že si splní sen věnovat se nějakému druhu umění.

RYBY
Poklidný počátek prosince čeká zrozence znamení Ryb. Hlavní témata se týkají rodiny, cosi důležitého budou řešit zejména s dětmi, a to jak malými, tak už škole dávno odrostlými. Práce zřejmě žádné velké překvapení nepřinese, nechystají se ani změny. Všechno je, jak má. Kolem Svátků zažijí radostné překvapení, může to být neohlášená návštěva z velké dálky, nebo dávno ztracený rodinný příslušník či přítel. Mimořádnou opatrnost by měly Ryby věnovat při oslavách Silvestra, pozor na oheň, svíčky, prskavky a nejrůznější druhy ohňostroje, planety varují před možností úrazu. Tak všeho s mírou.

krásný čas adventu přeje

Věštírna Květy Fialové


















Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA