cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na červen

BERAN
Na svobodné nadechnutí a volnost pohybu jsme se těšili jistě všichni, ale Berani si to užívají opravdu plnými doušky a naplno. Nechceme nikoho strašit, ale měli byste být ještě v tomto měsíci opatrní. Neriskujte a chraňte se. Ano mluví se tu o možném nebezpečí nákazy.  V červnu vás čekají četná pozvání do společnosti, je jasné, že jste po kontaktu vyhladovělí, ale opravdu zvažte, které prostředí je pro vás bezpečné. Dobrá zpráva je, že vaše milostné a přátelské vztahy budou klapat na jedničku, vaše milé protějšky se dokonce touží posunout ve vztahu dál a hlouběji.

BÝK
Nepříliš příjemné období, které je již téměř za námi, otřáslo vaším duševním klidem. Citliví Býci se strachovali především o zdraví svých drahých. Tématem měsíce června je teda znovunalezení klidu, stability a důvěry v život a jeho požehnání. Obrazně řečeno – pracujeme na posílení a očistě první, kořenové čakry. Budete mít dobrý pocit a prospěch z úklidu, nebo zvelebování domova, především pokud jde o barvy a hebké, hřejivé textilie. Stejně tak hojivá může být práce na zahrádce, terase, nebo jen opečovávání pokojových rostlin.

BLÍŽENCI
Komunikativní a družní Blíženci budou v měsíci červnu přitaženi, vlastně skoro přikování k práci a každodenním povinnostem. Hvězdy ale praví, že je to bude až výjimečně bavit a těšit. Ukáže se, že jste kdysi dávno měli pravdu v jakémsi názoru na věc, nebo nějakým podobným způsobem dojde na vaše slova. Potěší vás uznání od člověka, ke kterému chováte profesionální obdiv. Stejně tak posílení vztahů v rodině, především mezi sourozenci. Bylo by vhodné dávat si pozor na onemocnění plic nebo průdušek a zařadit ke své denní rutině dechové jógové cviky.

RAK
Raky čeká veselý, družný, přátelský a rychlý měsíc. Konečně jste zase ve svém živlu a můžete se potkávat s lidmi, kteří vám tolik chyběli. Také na vás čeká spousta nových seznámení, tam ale buďte opatrní na své něžné srdce, zpočátku ideální románek by mohl v červnu skončit velmi rychle a se šrámy na duši. Jen žádný strach, stejně by nebylo o co stát a za pár týdnů bude po nebezpečí. Rozhodně se vyvarujte cestování na větší vzdálenosti, ať už jako řidič, nebo pasažér. Odložte toulavé bory na červenec, tam se nacestujete, co bude libo.

LEV
Královstvím Lva bude tento měsíc především jeho široká rodina. Čekají vás překvapivé, ale velmi milé a klidně i převratné zprávy. Chystají se velké věci, možná svatby, možná křtiny, nebo něco podobného a vy v těchto slavných okamžicích budete mít významnou a čestnou roli. V druhé polovině měsíce byste mohli být trochu rozčarovaní z toho, jak pomalu se hýbe pracovní projekt, na kterém vám hodně záleží. Rychlost nabere až na konci měsíce, nebo ještě trochu později. V červnu byste měli šetřit energií a „déle mladé“ ročníky může potrápit krevní tlak.

PANNA
Znamení Panny zaznamená v měsíci červnu výraznou úlevu v hektickém pracovním nasazení minulých týdnů. Může to souviset i s tím, že Panny jsou často zastoupené ve zdravotnictví a pomáhajících profesích, tedy na místech, kde si pracovníci v posledním čase sáhli na dno energetických rezerv. Teď to možná tak nevypadá, ale s odpočinkem přijdou i jiné odměny, možná finanční, možná kariérní postup. V tomto měsíci byste neměli podstupovat žádné chirurgické zákroky, ani ty drobné, kosmetické. Co není akutní, nechte až na podzim.

VÁHY
Pro zrozence ve znamení Vah si červen připravil zajímavé, ale trochu náročné okamžiky. Jednou dole, jednou nahoře, ale nic mezi tím. Měsíc nezačne žádnou razancí, planety hovoří téměř o nudě a pasivitě, jako byste cosi hledali, ale sami nevěděli, co vám vlastně chybí. Jen co se červen překlopí do své druhé poloviny, budete sršet energií, vtipem a chutí do života. Vaše nadšení bude tak nakažlivé, že kdosi nový, neznámý, projeví veliký zájem se s vámi seznámit blíže a více. Pokud jste nezadaní, jděte do toho, má to naději a perspektivu.

ŠTÍR
Magnetičtí a někdy trochu temní budou tento měsíc jako vyměnění. Ďábelské charisma vás neopustí, ale jinak zažijete spoustu lehkosti, smíchu, bezstarostnosti a dokonce pravé romantiky. Pakliže se v červnu nezamilujete, tak nejste Štír a někdo musel poplést vaše datum narození. Všechno ve vašem životě se tento měsíc bude točit kolem lásky a vztahů. Nic jiného řešit ani nemusíte, práce, peníze, zdraví, všechno klape jak má. Jen nezapomínejte, že vaším vládcem je planeta Pluto, zodpovědná třeba i za infekční choroby, tak na sebe dejte trochu pozor.

STŘELEC
Mohlo by se zdát, že kamarádský a komunikativní Střelec přivítá rozvolněná opatření a bude se těšit do společnosti osvobozené od omezení a zákazů. Tentokrát je to ale jinak. Potřebujete ještě trochu času, než se na delší čas vynoříte z hloubky, do které jste se poslední dobou potopili. Máte o čem přemýšlet a baví vás to. Zatím ještě nepřišla potřeba své myšlenky sdílet s ostatními, nebo je dokonce obhajovat. Trávíte čas především ve své společnosti a je to společnost skvělá. Ale nepřežeňte to. Mezi zdravým poustevničením a plíživou depresí je tenká hranice.

KOZOROH
V červnu Kozorohům na rameno zaklepe minulost. Nejedná se ale o žádné resty, nebo dokonce hříchy nerozumného mládí. Mohou to být události veskrze příjemné, alespoň tedy pro vás. Potkáte dávnou lásku, nebo člověka, který vám kdysi ukradl srdce. Zaregistrujete, že přibral padesát kilo, vypadaly mu vlasy, nebo má nemožný styl. Každopádně se velmi zaradujete, že se vás nedržel a šel o dům dál. Firma, která vás odmítla na pracovním pohovoru, zkrachovala. Ne, opravdu vás nenavádíme ke zlomyslnému pocitu zadostiučinění, ale není špatné vědět, že jste dopadli dobře. Vy ano.

VODNÁŘ
Začátek měsíce je ve znamení práce a především pracovních vztahů. Dozvíte se zprávu, která vás zamrzí, ale ještě než se rozhodnete k tvrdé odplatě, zjistěte si o té věci víc. Ten, kdo byl označen jako viník, v tom může být úplně nevinně a s vámi je možná manipulováno. Jinak bude červen spíš milý a příjemný měsíc, především v oblasti citů. Jste dobře naladěni a lidé na vás reagují vstřícně a přátelsky. Budete mít tendenci dávat věcem volný průběh a přijímat, co k vám přichází a nedělat si zbytečné starosti. Mnohé Vodnáře potrápí alergické reakce, ale nic strašného.

RYBY
Něžné Ryby budou mít měsíc jako z pohádky. Abyste v červnu minuli lásku, museli byste být slepí i hluší. Pakliže jste zatím sami, už brzo nebudete. Jestli žijete v dlouhodobém vztahu, pak vám předpovídáme druhé líbánky, a to bez ohledu na váš věk. Netušíme, co by to mohlo být, ale planety tvrdí, že v tomto měsíci zažijete skutečný zázrak. Může to být výhra, neuvěřitelné setkání, nebo uzdravení z velmi neblahé nemoci. Nebo potkáte skutečného vtěleného anděla. Každopádně to bude stát za to. Vděčnost vám připomínat nemusíme, vy poděkovat umíte.

Věštírna Květy Fialové





Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA