cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na březen

BERAN

Tento měsíc můžete udělat velké věci pro svou finanční stabilitu a položit solidní základ svému budoucímu bohatství. Očekávejte převratné zprávy v pracovní a finanční oblasti. Jediné, co současné konstelace radí, je – nezaleknout se a nepodceňovat své schopnosti, o kterých ve skutečnosti není třeba pochybovat. Máte na to, tak se do toho směle pusťte. Věci se dějí velice rychle, nezaspěte svou šanci

BÝK

Stáhněte se dovnitř, do bezpečí a jen tiše vyčkávejte a pozorujte situaci. Během tohoto měsíce obdržíte mnoho zajímavých zpráv a nabídek. Na ty zatím nereagujte a počkejte si na další informace. Držte ústa na zámek a nedávejte najevo své názory ani emoce nebo pocity. Někdo se s vámi pokouší promyšleně manipulovat, buďte chytřejší a nedejte se ovládat. Avšak ani vy se o manipulaci nepokoušejte, zažili byste potupu.

BLÍŽENCI

Už už to vypadalo, že jste konečně dosáhli kýženého klidu a hlavně svobody. Ano, už jste skoro u cíle, ale tento měsíc ještě podstoupíte poslední zkoušku kvality. Nemějte žádný strach, planety stojí při vás, ale je nutné vyjít ze stínu a říci pořádně nahlas svou pravdu. Jako vždy máte podporu ve svém partnerovi. Ostatně všechny záležitosti, které se týkají partnerství, vám v březnu vycházejí na jedničku.

RAK

Hned počátkem března rozjitří vaše jemné city drobná rozepře s nejlepším přítelem. Vypadá to horší než to je, tak se zbytečně netrapte. Ale pak jako by se karta zcela obrátila. Prožijete dny plné sluníčka v mezilidských vztazích. Věnujte péči a pozornost domovu, je ideální čas na stěhování na lepší místo. Velmi vás bude bavit nakupovat bytové doplňky a vůbec zvelebovat domácnost. Také je čas oprášit staré nebo zapomenuté koníčky.

LEV

Ideální měsíc pro všechny, kdo studují, učí se novým dovednostem a znalostem a všechny, které čekají zkoušky a testy všeho druhu. Mysl funguje jako na drátkách, skvěle vstřebáváte informace a výborně vám to mluví. Přesto, že jste jako vždy oslňující, na duši leží nějaké zbytečné chmury. Zažeňte je fyzickou aktivitou. Především kvůli náporu jak v práci či učení, je vhodné dát tělu pořádně co proto a vyplavit hormony štěstí.

PANNA

Planetární konstelace hlásí, že vám na jedničku funguje intuice, šestý smysl a odhad na lidi. Je vhodné využít toho pro váš vnitřní růst. Pokud ještě duchovně nepracujete, směle se do toho pusťte. Kupte si své první vykládací karty, nebo kyvadlo, budete koukat, jak vám to jde. Důvěřujte prvnímu pocitu, který máte při setkání s lidmi. Intuice vám velmi dobře napoví, kde se ve vašem okolí skrývá škodící bytost a také to, jak s ní naložit.

VÁHY

Klid, mír, spokojenost, právě to jsou ingredience, ze kterých vám planety namíchaly koktejl na tento měsíc. Upíjejte po malých doušcích a užívejte pohodu, klidně si i pořádně zalenošte. Jediné, co není vhodné zanedbávat a házet za hlavu, je péče o partnerský vztah, váš protějšek mimořádně potěší trocha romantiky. Nemusíte zrovna utrácet za drahé dary, nejvíce uděláte své radost tím, že s ní strávíte více času.

ŠTÍR

Nedávno jste něco trochu zanedbali v mezilidských vztazích a teď se vám to vrací. Možná jste doufali, že cosi odejde, vyřeší se samo, ale tento měsíc vás minulost dostihne. Tentokrát už nezalézejte do jeskyňky a čelte výzvě s otevřeným hledím. Pokud budete upřímní a uznáte i díl své viny, čeká vás nejen morální vítězství. Nebojte se přiznat sobě i partnerovi nějakou malou lidskou slabost, svou upřímností získáte na ceně.

STŘELEC

Počátkem měsíce zažijete malou ztrátu, která zamrzí. Snad se nebude jednat o peněženku, nebo pracovní místo. Spíše přijdete o iluze o člověku, kterému jste hodně, ale hodně věřili. Netrapte se, pokud o vás někdo roznáší drby, vypovídá to hodně o něm, ale vůbec nic o vás. Na druhou stranu se březnu potkáte s velkou měrou lidské podpory a solidárnosti. Až vás dojme, jak moc vás lidé mají rádi

KOZOROH

Planety vám nachystaly mimořádně příjemné konstelace v mezilidských a milostných vztazích. Pronikáte do oborů a způsobů myšlení, které se s vaším světem zatím míjely. Užívejte života plnými doušky, ale nepřipusťte, aby vám to přerostlo přes hlavu a vy zanedbali nějakou pracovní povinnost. Bylo by to ničivé. Tedy ne zas tak moc, ale mohli byste promeškat mimořádnou příležitost v profesním růstu.

VODNÁŘ

Chraňte svůj majetek, dejte pozor na doklady a automobil na noc raději zaparkujte v garáži. Lapkové krouží městem a mají zálusk na vodnářský majetek. Novým zaměstnancům či uchazečům o práci ve vaší firmě se podívejte pořádně na zoubek, zkouší, jak vám sedne ušitá budka. Planety tvrdí, že nenaletíte, tak žádný strach. Odhad na lidi máte, komunikovat se nebojíte, takže se zdá, že vše dopadne na jedničku.

RYBY

Pokud vás trápí samota, buďte ve střehu. Amorek má nabito ostrými a hledá právě vás, aby vás trefil do červeného. Nenechte se omezovat společenskými klišé, váš nový protějšek tak trochu nezapadá do vám známých škatulek, ale klidně se jeho světu otevřete. Tento týden naleznete poklad tam, kde jste jej určitě nehledali. Děsí vás vztah s věkově nerovným partnerem, nebo protějškem z velké dálky? Zkuste tomu dát alespoň šanci.

Věštírna Květy Fialové

 

 

 

 















Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA