cena hovoru je 50 Kč za minutu

Energetický rituál pro zatmění Úplňku v Kozorohu

Mimořádná událost, zatmění Úplňku ve znamení Kozoroha, bude mít na naše energetické rozpoložení mimořádný vliv a dopad. Ve hře jsou vibrace síly, vůle, úspěchu, neohroženosti, touha po vytvoření nových zdrojů stability. Víra se chce přetavit v přesvědčení.

Pakliže máte rádi rituální gesta, rádi dáváte vědět Universu o svých záměrech a láká vás ovládat vlastní energii a osud, je dnešní magické cvičení pro vás jako stvořené. Vychází z tajných nauk keltského magického systému wyda.

Dnes v noci – ideálně o půl jedenáctné, ale postačí po západu slunce – si pro sebe udělejte asi čtvrthodinu nerušeného času.  Pokud máte možnost vyjít ven do volného prostoru, je to úplně ideální, ale postačí i kus místa u vás doma, podstatné je mít prostor, ve kterém se můžete volně pohybovat a cítíte se v něm bezpečně.
Postavte se zpříma a zavřete oči, nebo rozostřete zrak. Pomalu a svobodně dýchejte, soustřeďte se na to, jak vám s nádechem do plic proudí studený vzduch a s výdechem vaše tělo opouští teplý vzduch. Nyní hrdě zvedněte hlavu, vytáhněte ji tak vysoko, jak jen dokážete, úplně napřimte páteř a prociťujte, jak jste vysocí, hrdí, silní a mocní. Obloukem vzpažte obě ruce až nahoru do širokého rozpažení, vaše tělo se nyní podobá velkému písmenu ypsilon. Cítíte se jako mocný člověk v bezčasí, bez omezení, uctívající síly přírody, uctívající sám sebe a plynutí věčnosti.
Nyní si představte, jak se začínáte měnit. Z vašeho čela, těsně pod hranicí vlasů vyrůstají dva kozoroží růžky. Na levé straně stříbrný, na pravé zlatý. Cítíte, jak ze stříbrného vyzařuje síla Luny, ze zlatého energie Slunce. Vypněte se vzhůru ještě hrději a začněte se otáčet kolem své osy po směru hodinových ručiček. Zvolna se otáčíte dokola, ruce vzpažené v pozici vítěze a růžky na vašem čele se také začínají obtáčet jeden okolo druhého, až vytvoří jediný roh. Roh jednorožce spletený ze stříbrného a zlatého paprsku.
Zastavte se. Z vašeho rohu na čele vyšlehne zlatě bílý paprsek a dotkne se hvězdy na obloze, která patří jen vám. Odtud můžete nyní a navždy čerpat vše, co potřebujete. Stojíte a víte, že jste v kontaktu se svou silou, neohrožeností a neporazitelností. Ještě chvíli prociťujte svou moc.
Spusťte paže a skloňte hlavu před vesmírem. Otevřete oči.

Použijte svou získanou sílu v souladu se svým nejlepším svědomím.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA