cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 7. DO 13. ZÁŘÍ 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

CO VÁS ČEKÁ OD 7. DO 13. ZÁŘÍ 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ


KARTA PRINCEZNA HOLÍ

Tento týden bude velmi zajímavý. Otevírají se před vámi nečekané možnosti. Máte šanci nastartovat velké změny. Ovšem to znamená projevit velkou dávku odvahy, nadšení a entuziazmu.

ZAMĚSTNÁNÍ : Očekávejte zajímavé zprávy, nové možnosti a nabídky práce, dokonce je možné i povýšení. Zvláště dobře se povede v umělecké oblasti, jako je výtvarnictví, tvorba oděvů, soch a ozdobných předmětů. Doslova a do písmene se můžete svojí prací proslavit.  Využijte svých tvůrčích schopností. Nebojte se být ambiciozní, oslovte své přátele a požádejte je klidně o pomoc. 

VZTAHY : Bavte se a užívejte života. Sice už není léto, ale stále se dá užít nějaký krátký a příjemný románek. Pozor však. Z tohoto mileneckého poměru dlouhodobý vztah nebude. Nenechte se strhnout vášní a nebourejte kvůli tomu mosty. Žhavé jiskření bude i v dlouhodobých vztazích a díky tomu je i oživíte. Ženy mohou velmi dobře otěhotnět. Je tedy ideální čas na plánované početí. Pokud však nic takového neplánujete , chraňte se.

ZDRAVÍ: V tomto týdnu pozor na  záněty močových cest nebo ledvin. Budete náchylní i na onemocnění pohlavních orgánů,  je zde riziko vzniku pohlavních chorob. Užívejte si života, ale chraňte se a dbejte na osobní hygienu.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA