cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 27. ČERVENCE DO 2. SRPNA - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

CO VÁS ČEKÁ OD 27. ČERVENCE DO 2. SRPNA - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

SEDM PENTAKLŮ

Karta SEDM PENTAKLŮ říká, že sklízíte  to, co jste zaseli. Jste poněkud líní, nic se vám nechce. Očekávali jste od všeho poněkud víc. Cítíte lehké zklamání z průtahů a bojíte se finanční nejistoty. Buďte trpěliví, vše má svůj čas a i když se zdá, že je vše ztraceno, není a byla by škoda veškeré úsilí takovým postojem zahodit.

ZAMĚSTNÁNÍ : Pokud jste závislí v práci na klientech, očekávejte slabší týden. Tržby budou stagnovat a celkově vás bude přepadat strach o finance. Potíže s firmou nebo nedorozumění s nadřízeným potká zřejmě každého. Nepropadejte poraženecké náladě, je to vše dočasné a úsilí, které jste vyvinuli v minulých týdnech se brzy zúročí.

VZTAHY: Vztahy budou spíše nestálé a ty nově vznikající budou mít hodně pomalý vývoj. V dlouhodobých vztazích bude poněkud váznout komunikace. Po minulém týdnu se držíte lehce v izolaci a nemáte moc chuť trávit  čas s partnerem. Nechte vše plynout, vše má svůj čas. V polovině týdne už zas bude vše v pořádku. Pokud plánujete miminko, mohlo by se tento týden zadařit a to i párům, které nemají v této oblasti dlouhodobě úspěch.

ZDRAVÍ : Po zdravotní stránce buďte opatrní, hrozí riziko infekcí, plísní, ekzémů či akné. Nezanedbávejte proto žádné škrábnutí, ve veřejných prostorách jako jsou bazény a sprchy dbejte na důkladnou hygienu. Chraňte si pleť před sluncem. K létu také neodmyslitelně patří žhavé lásky a nezávazné poměry. Pozor však na následky v podobě nechtěných těhotenství či pohlavních nemocí.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA