cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 26. ŘÍJNA DO 1. LISTOPADU 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

VĚŽ.

Tento týden bude plný zvratů a změn. Vše špatné a zastaralé, vše, co dlouhodobě k ničemu nevedlo a kde nebylo možné východisko, se zatřese od základů a zhroutí se. I když to budou mnohdy bolestivé a nečekané zvraty, později si uvědomíte, že se tak otevřela cesta novým možnostem. Hodně snů a plánů se zhroutí jako domečky z karet. Vydrží jen to, co je dlouhodobě naprosto v pořádku a má  budoucnost.

Práce: Hodně podniků je zavřených. Jsou zrušené akce, na které jste se těšili. Projekty, které jste dlouho nemohli dokončit, nedopadnou dobře. Budete muset  změnit plány. Tento týden neinvestujte. Ani čas ani peníze. Nečekávejte dobré zprávy, ale bohužel spíše neúspěch. Naštěstí nic není trvalé a bude zase lépe.

Vztahy: Tento týden bude ve znamení hádek a nečekaných a náhlých rozchodů. Dlouho nefunkční manželství se ukončí. Na povrch vyplují nevěry. Hodně vztahů a nejen těch milostných prožije velkou zkoušku. Radikální změny se promítnou do všech vztahů a oblastí života.

Zdraví: V tomto týdnu propukne dost nemocí. Budou to však onemocnění, kde jste dlouho nereagovali na varovné signály. Pozor na úrazy, je možné, že hodně z vás bude muset náhle podstoupit operaci. Hrozí též riziko předčasných porodů. Buďte opatrní a nechoďte tomu zbytečně naproti. 

Vydržte přátelé, vše se v dobré obrátí, obrňte se trpělivostí.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA