cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 20. DO 26. ČERVENCE - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

CO VÁS ČEKÁ OD 20. DO 26. ČERVENCE - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

CÍSAŘ

Karta CÍSAŘ v principu představuje nějakého muže, který má na vaše životy autoritativní vliv. V tomto týdnu to pro Vás znamená spíše nutnost uspořádat si věci, dát do pořádku staré resty. Převzít zodpovědnost za sebe a své jednání, být praktičtí a cílevědomí. Převezměte vládu nad svými životy.

ZAMĚSTNÁNÍ : Realizujte své cíle. Zapomeňte na přecitlivělost a jděte za si svým. Samozřejmě ne přes mrtvoly,ale pokud chcete dosáhnout úspěchu, není čas na domněnky. Teď je čas na jednoznačné vítězství rozumu. Zaujměte jasný postoj, soběstačnost, vůli a odpovědnost. Nebuďte však ješitní a despotičtí ke svým podřízeným. Chladnokrevnost a sobeckost také není úplně nejlepší postoj. Můžete se dočkat nějakého materiálního přilepšení. Není vyloučen ani nález peněz či malá výhra.

VZTAHY: Ty vás tento týden lehce potrápí. Ještě minulý týden byste byli nejraději s partnerem non stop a tento týden vás naopak bude často štvát. Budete mít mezi sebou souboj o autoritu, budete se vzájemně kritizovat a budete mít tendenci se chovat poněkud sobecky. Byla by celkem škoda, si zničit hezký vztah jedním týdnem, zkuste se ovládat na maximum a nenechat se od partnera vyhecovat.

ZDRAVÍ : Tento týden vás nějaké velké zdravotní komplikace čekat nebudou. Máte dobrou zdravotní kondici. Pozor na špatné jídlo, zablokování krku a ramen. Masáž by vám měla udělat po všech stránkách dobře.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA