cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 19. DO 25. ŘÍJNA 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

SÍLA

Tento týden se budete hodně krotit a přemáhat. Máte pocit, že jste plní síly a odvahy a že se můžete postavit celému světu. Energie z vás jen čiší. Ale musíte nechat prostor i ostatním, nemůžete vyhrát tím, že každého ukřičíte nebo zatlačíte někam do kouta. Velice rychle by se to obrátilo proti vám.

Práce: máte plno fyzické síly a chuť se do všeho pustit s vervou. Dokonce i do toho, co jste hodně dlouho odkládali. Jste tvůrčí, zanícení a dychtiví plnit úkoly, které máte. Je veliká šance se prosadit. Karta Síla radí- bojujte jako lev. To, co si nyní vybojujete, bude mít trvalou hodnotu a budete z toho těžit ještě hodně dlouho.

Vztahy : ty budou velmi kolísavé. Jeden den byste nejraději s partnerem neopouštěli lože a druhý den byste nejradši partnerovi jednu vrazili. Bude to trochu mocenský boj. Neplýtvejte energii na to, kdo má doma větší slovo. Vynechejte agresivní hádky a raději si vášně, které s vámi cloumají, nechte jen do ložnice. Pozor na nevěry, neobešly by se bez následků.

Zdraví : tento týden vás bude těšit všeobecně dobré zdraví. Výkyvy počasí možná jen trochu potrápí kardiaky. Tento týden je ideální čas na manikúru, pedikúru a chemické peelingy na pleť.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA