cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 13. DO 19. ČERVENCE - TAROTOVÁ PŘEPOVĚĎ

CO VÁS ČEKÁ OD 13. DO 19. ČERVENCE

 VELEKNĚZ 

Karta  VELEKNĚZ říká, že tento týden bude ve znamení duše, víry, morálky a učení. V praxi to znamená, že se budeme hodně zabývat vlastními pocity, budeme se obklopovat lidmi, ke kterým máme důvěru nebo k nim dokonce vzhlížíme. Pokusíme se také vzdělávat, nebo budeme mít chuť si alespoň přečíst něco zajímavého, shlédnout nějaký dokument a podobně. Pokud jste však nejednali vždy úplně v souladu s obecně platnými principy nebo jste jednali dokonce protizákonně, můžete dostat poněkud za vyučenou.

ZAMĚSTNÁNÍ: Ideální doba pro nové učení a úkoly. Jakékoliv školení či zaškolení nových zaměstnanců, poradenství a přednášky budou přínosem. Počítejte s tím, že pokud máte šéfa - muže,  bude mít tendence vás poučovat. Jestliže se nejedná o důvěryhodné rady , berte ho s rezervou. Fanatické poslouchání a hltání každého slova by vám mohlo  spíše uškodit. Na úřadech se potkáte s neochotou. Obrňte se trpělivostí.

VZTAHY: S partnerem vás čeká duševní souznění. Pokud plánujete vztah jakkoliv posunout a máte termín na svatbu, nebo pánové- hodláte-li požádat partnerku o ruku, nemohli jste si vybrat lepší okamžik. Ovšem pozor, pokud praktikujete vztah formou nevěry, hrozí riziko odhalení. 

ZDRAVÍ: V tomto období vás potrápí bolesti kloubů a šlach a to hlavně na rukou. U starších ročníků se začnou projevovat choroby, které už jsou spojené s jejich věkem. Pozor na úrazy hlavy a dokonce i možné mrtvice. Pokud budete volit formu odpočinku, měl by být hlavně duševní. Vyvarujte se zbytečnému stresu.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA