cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 12. DO 18. ŘÍJNA 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ


SPRAVEDLONOST

Tento týden bude pro mnohé doslova a do písmene týdnem „božích mlýnů“ nebo to můžeme nazvat karmou. Prostě jak jste zaseli, tak sklidíte. Každopádně ve všech oblastech života se ukáže pravda. Pozor na to, abyste neporušili zákon. Pokud naopak řešíte soudní spor a jste v právu, dopadne to pro vás dobře.

Práce: Tento týden buďte za každou cenu poctiví a čestní. Můžete očekávat kontroly. A to jak ze státních úřadů, tak i od zaměstnavatele. Pokud se řeší nějaký pracovní spor, třeba mezi kolegy, zůstaňte nestranní a nezaujatí. Řešte jen své pracovní záležitosti. Nenechejte si nic namluvit ani se do ničeho nutit. Používejte rozum a logické myšlení.

Vztahy: Vztahy budou vyvážené, pokud jste v nich féroví a zodpovědní. Pokud jste lhali, podváděli nebo nějak jinak balamutili partnera, věci vyjdou najevo. Velmi dobře se bude dařit manželstvím, které se v tomto období uzavřou. Pokud jste řešili dlouhodobé potíže, je velká šance věci napravit.

Zdraví : Nezanedbávejte preventivní kontroly. Pozor na nemoci srdce a onemocnění ledvin. Tento týden se prověří, jaký je váš skutečný zdravotní stav. Ukáže se špatná životospráva a potrápí vás všechny civilizační choroby a neduhy.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA