cena hovoru je 50 Kč za minutu

ASTROLOGICKÁ PŘEDPOVĚĎ OD 24. DO 30. SRPNA 2020

Astrologická předpověď pro období od 24. do 30.8.2020

 

PONDĚLÍ

Pozor na intriky, zášť, manipulaci a ovládání druhými. Dnes není dobrý den na hádky, slova vyřčená nejdou vzít zpět a dnes by hodně zabolelo a to vše, i to dobře míněné. Vhodný a podpůrný den pro detoxikaci organismu, ale také hlavy!

 

ÚTERÝ

Napěťové ve vztazích muž a žena. Dnes není vhodný den na domluvy, ani nátlaky a vydírání. Naopak dobré je vše okolo starších lidí, kde se můžeme těšit na jejich přízeň, podporu a skvělé, zkušené rady. Pijte čistící čaje. Pro Ty, kteří jsou zdraví a nemají poškozená střeva, je vhodný klystýr.

 

STŘEDA

Středeční den je o hodně, ale hodně slovech. Někteří jedinci budou chtít mluvit a vyjadřovat se ke všemu, aniž by byli tázáni. Dnes se dočkáte nevyžádaných rad od jiných, které však neberte příliš vážně, naopak by vám neprospěly a mohly uškodit. Středa je vhodná k posilování, protahování, cvičení a masáži beder a vrchní části nohou. Mastičky, mazání, zábaly a nahřátá rašelina či pohankový polštářek dnes udělají malé zázraky v těchto bolavých místech na těle.

 

Čtvrtek

Výborný a skvělý den pro všechno. Dnes věci započaté budou mít šťastný konec a dobrý dopad. Přát budou hvězdy na poli pracovním, rodinném, vztahovém, ale i finančním. Chcete-li požádat o zvýšení platu či úvěr, pak čtvrtek je vhodným dnem. Ti, kterým otékají a bolí nohy, zejména v těchto teplých dnech, zbytečně je nenamáhejte dlouhou chůzí, túrou, pochody ani stáním na nohou. Naopak, dejte nohy nahoru a sprchujte sprchou střídavě teplou a studenou.

 

PÁTEK

Opět pohodový a skvělý den. Pátek bude přát zábavě a dobré pohodě ve všech směrech, stejně, jako vzájemné komunikaci a pohodové domluvě a příměří. Páteční den je ideální pro návštěvu kulturních akcí a zařízení, jako jsou párty, oslavy, grilovačky či posezení s přáteli nebo rodinou jen tak. Vhodný den pro péči o nohy, vlasy, kůži, chrupavky a kosti. Zábaly na vlasy zajistí skvělou podporu vlasových kořínků. Také je vhodný den pro návštěvu kadeřníka, ale vybírejte pečlivě slova, která před nimi vyřknete, neboť je mezi nimi hodně těch, kteří neudrží jazyk za zuby a pošlou dále, co nechcete, ať nejste posléze nepříjemně překvapeni či překvapeny.

 

SOBOTA

Dobrý den pro vzájemnou komunikaci a vyřizování praktických a konkrétních záležitostí, tedy pro domluvu toho, co a jak dále. Také se zvýší vnitřní neklid, agrese a bojovnost, neprovokujte ty, kteří jsou tzv. startovací, tedy cholerické typy lidí (Berani a Lvi). Protáhněte končetiny, zejména nohy. Tělu udělá dnes velmi dobře jízda na kole či koloběžce.

 

NEDĚLE

V odpoledních hodinách se mohou dostavit pesimistické nálady a negativní smýšlení, že nic nemá cenu se sklony vše vzdávat. Zejména pak u lidí, kterým se nechce řešit, to, co je nutné, ale nepříjemné. Nic neodkládejte, naopak, dnes se postavte ke všemu hrdinsky a budete překvapeni, jak se vše „samo“ a snadno nakonec vyvine. Neděle je vhodná pro podporu a masáž spodních částí nohou, od kolen dolů. Nepřemáhejte dnes achilovku, mohla by se vám pomstít nepříjemnou bolestí a křečemi. Pozor dávejte při skocích do studené vody, kdy máte rozpálené a přehřáté tělo. Raději nechte tělo nejprve pozvolna zchladit, alespoň na chvíli smočte nohy do studené vody, vyrovnáte tak tělesnou termoregulaci.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA