cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2022 – VODNÁŘ

Vzkaz Andělských karet – určuje, na co se máte hlavně zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2022

 A pro vás, zrozenci Vodnáře,  je jí karta OKOUZLENÍ

Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, aby jste si zase vzpomněli na váš smysl pro úžas a údiv a smysl pro zázraky. Dívejte se na svět znovu jako na kouzelné místo tak, jak jste to uměli, když jste byli ještě dětmi. Pocit okouzlení představuje rozpoložení vašeho vnitřního dítěte. Tak zkuste být zase tak trochu dítětem, které věří a spoléhá na to, že se o ně vždy někdo stará. Dovolte si spolehnout se na pomoc Boha a Andělů, nebojte se je žádat o pomoc i v běžných záležitostech a rozpomeňte se na to, že vás obklopuje zázračná síla i na váš smysl pro tajemno. Ať vaše Božské světlo ve vás inspiruje každého, kdo vás potká.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

 LÁSKA – A copak vás čeká v oblasti lásky? Láska po vás chce, aby jste byli moudří a objektivní. Jednejte s respektem k sobě i ostatním, v komunikaci buďte upřímní a otevření a pak se vám bude dařit i na poli lásky. Pokud jste zadaní, mělo by se vám podařit vztah udržet a prohloubit, pokud jste sami, můžete najít novou lásku.

 A vzkaz  Andělů lásky ? Někteří z vás mohou potkat v tomto roce svou životní lásku

 PRÁCE – Tento rok by měl pro vás být v oblasti práce přínosný. Využijte svou schopnost udělat cokoliv krásnějším a buďte štědří i v poskytování moudrých a praktických rad ostatním. Sami se nebojte žádat své Anděle o inspiraci a rady, stejně tak o každodenní pomoc v praktickém životě. Buďte otevření novým možnostem a příležitostem, nenechte se odradit zklamáním či dočasným neúspěchem. Místo toho očekávejte pozitivní změny ve vašem životě, práci a kariéře.

ZDRAVÍ – Vaše zdraví by mělo být v tomto roce v pořádku, ale očekává se od vás aktivní přístup. Rozhodně nečekejte až se něco objeví, ale sami se aktivně věnujte svému zdraví. Věnujte se prevenci, podporujte kondici a najděte si čas i na odpočinek. Hledejte v tomto směru i nové možnosti – a to jak pro posílení těla, tak i ducha. Je pro vás důležité, aby jste se cítili i duševně v pohodě.

 A pokud by jste cítili, že potřebujete Andělskou pomoc a přímluvu, obraťte se na Archanděla Raziela. A to i pro inspiraci a radu


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA