cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2021 - Váhy

Vzkaz Andělských karet – určuje, na co se máte hlavně zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2021

 

A pro vás, zrozenci VAH, je jí karta NOVÁ LÁSKA 

Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, že ve svém milostném životě máte očekávat nové, pozitivní změny. A to ať už v podobě nového partnera, nebo zažehnutí nového ohně v již stávajícím vztahu. Otevřete proto své srdce lásce, a i novým možnostem a příležitostem a nechte své Anděly pro vás pracovat. Buďte otevřeni změnám v již existujících vztazích, nelpěte na svých představách.

 

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví? 

LÁSKA – A copak vás čeká v oblasti lásky? Pozitivní změny ve vašem životě. Může jít o příchod nového partnera, nebo o obrodu stávajícího vztahu. Jen je třeba, abyste nechali věci plynout a byli otevřeni změnám. Netrvejte urputně na svých představách, jak by měl vztah podle vás vypadat, všímejte si i nových lidí ve vašem životě. Může se stát, že vaše existující vztahy skončí a vy potkáte někoho nového, který přinese štěstí do vašeho života. Anebo může nastat nová fáze vašeho vztahu a obnovit se zde láska, úcta i harmonie k plné všestranné spokojenosti.

A vzkaz Andělů lásky? Buďte optimističtí 

PRÁCE – V oblasti práce vám Andělé radí-věřte sami sobě. Celkově byste měli mít důvod k oslavám, mělo by se vám dařit. Nebojte se plnit si své sny a jít si za nimi. Pokud se vám někde nedaří, situace by se měla zlepšit. Nebojte se obrátit na své přátele s prosbou o radu a pomoc a stejně tak i poprosit své Anděle, ať vás provázejí a podporují. Pokud zvažujete další vzdělávání nebo školení, jděte do toho.

 

ZDRAVÍ – i v této oblasti by se vám mělo dařit. Jen se nepřetěžujte a pečujte dále o své zdraví. Vedle práce nezapomínejte na odpočinek. Dovolte si radovat se ze života, obklopte se přáteli a užívejte si života. 

A pokud byste někdy cítili, že potřebujete Andělskou pomoc a přímluvu, obraťte se na Archanděla Jofiela. Nabízí vám pomocnou ruku na vaší cestě životem.





 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA