cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2021 - Lvi

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2021 - Lvi 

Vzkaz Andělských karet – určuje, na co se máte hlavně zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2021 

A pro vás, zrozenci LVA, je jí karta UZDRAVENÍ 

Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, že situace, které vám dělají starosti, se uzdravují. Někdy je ale třeba k tomu, aby se situace mohla zlepšit a uzdravit, od celého problému poodstoupit, aby do něho mohlo vstoupit uzdravující světlo. Současně je třeba, abyste se přestali zaměřovat na to, co je špatně a věřili ve zlepšení. Vaše myšlenky jsou mocné a Andělé vám nabízejí svou pomoc k realizaci vašich cílů a záměrů. Vizualizujte si proto potřebné situace jako uzdravené, žádejte své Anděle o pomoc a podporu a když přijde, přijměte ji. 

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví? 

LÁSKA – v oblasti lásky se vám nabízejí nové, pozitivní citové zážitky, mohou přijít naplňující romantické vztahy. Jen je třeba, abyste se postavili za to, čemu věříte. Důvěřujte si a uvědomte si svou osobní sílu, šarm a charisma. Jednejte se sebedůvěrou a laskavostí vám vlastní

A vzkaz Andělů lásky? Stojí za to počkat. Milí Lvi, Andělé vám tímto vzkazují, že ve vašem milostném životě pracuje Boží načasování. Takže, pokud jste teď sami, věřte, že někde na vás vaše láska čeká a že byste ji měli brzy potkat. Pokud jste ve vztahu, mějte s ním trochu trpělivosti a jednejte zde s laskavostí a sebedůvěrou. Ať může váš vztah, pokud je kvalitní, se dále rozvíjet a sílit. A pokud ne, ať můžete potkat někoho nového, a zde věřte v Boží načasování tak, aby vše dopadlo pro vás tím nejlepším možným způsobem. 

PRÁCE – v oblasti práce vás čekají nové zdroje peněz, času nebo pomoci. Jsou před vámi nové možnosti a příležitosti. Může vás čekat povýšení či změna v práci. Tak se nebojte chopit příležitosti a dejte se do práce. Současně ale hledejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Nezapomínejte na spánek, odreagování i uvolnění od stresu. A pokud byste se chtěli věnovat studiu či dalšímu vzdělávání, Vesmír je vám nakloněn. Máte i dobrou možnost získat stipendium či nějakou jinou podporu. 

ZDRAVÍ – i v oblasti zdraví je vám Vesmír nakloněn a drží nad vámi ochrannou ruku. Mělo by se vám dařit dobře, jen nezapomínejte naslouchat svému srdci a svému tělu. Odpočívat, pečovat o sebe a cíleně budovat harmonické prostředí okolo sebe. Nezapomínejte, že stres a zvláště dlouhodobý, muže být vaším nepřítelem a škodit vašemu zdraví. 

A pokud byste někdy cítili, že potřebujete Andělskou pomoc a přímluvu, obraťte se na Archanděla Ariela. Nabízí vám pomocnou ruku na vaší cestě životem.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA