cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO RAKY NA CELÝ ROK

Vzkaz Andělských karet určuje, na co se máte zaměřit ve všech oblastech života v období od vašich letošních narozenin až do těch příštích, které oslavíte v roce 2022.

Vám, zrozenci Raka, Andělé posílají kartu PŘÍRODA .

Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, že je pro vás velmi důležité pobývat často v přírodě a nechat na sebe působit její energie a vnímat její krásu a harmonii. Díky tomu umožníte svým Andělům i Andělům přírody, aby vám mohli více pomáhat a vy jste mohli lépe objevovat nové, zatím nepoznané a předávat to dál. Ideální pro vás je návštěva starého hvozdu, či pohled na krásu rozkvetlé louky, nebo někdy postačí jen návštěva parku. Pokud uvažujete o tom, že se přestěhujete z města na vesnici, je tato karta pro vás jednoznačným potvrzením. V případě, že po dokončení studia budete hledat uplatnění, nebo vy, pracující, budete přemýšlet o změně, může vás tato karta směrovat k zaměstnání, které bude blíže k přírodě - zvířatům či rostlinám.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

LÁSKA – v oblasti lásky je tu pro vás vzkaz na dvou úrovních. Jednak dělejte to, co milujete, potom vás čeká období osobního růstu v povolání, nebo v umělecké činnosti. Jen je k tomu třeba poctivě pracovat a pomáhat si i s ostatními. A dále vztahy jako takové, především vztahy partnerské. Zde si nebojte přát, ať se vaše sny stanou skutečností. Může vás čekat radostné období. Nevyhledávejte však boje, ale dejte přednost kompromisu, učte se sebeovládání a trpělivosti.

A vzkaz  Andělů lásky ? Nebojte se projevit vaše city

PRÁCE – v oblasti práce se vám nabízí úspěch, pokud ovšem svou práci děláte srdcem a cítíte ji jako radost a zábavu. Nezapomeňte si ale hlídat i rovnováhu a vyvarujte se práci na několika projektech najednou. Nechte se vést svou intuicí a postavte se svým strachům, které by vám mohly ubírat vnitřní sílu. Obklopte se přáteli a odborníky a naslouchejte jejich názorům. Ale rozhodnutí by pak po důkladném zvážení mělo být jen na vás samotných.

ZDRAVÍ – pečujte o sebe i o ty, které milujete. Hledejte kouzlo života a užívejte si jeho krásu. Uvědomujte si své emoce a vnímejte i praktické a moudré rady vašeho okolí i od těch, co vás shůry hlídají a uvidíte, že se budete cítit báječně.

A pokud byste měli někdy pocit, že jste na vše sami, vnímejte svou intuici, která je vám vlastní, nebo oslovte Archanděla Haniela, který vám nabízí pomocnou ruku.

Přejeme krásné narozeniny a 365 dnů radosti, lásky, štěstí a pevného zdraví.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA