cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO BLÍŽENCE NA CELÝ ROK

Andělské karty napovídají, na co se máte zaměřit ve všech oblastech života po celý rok od vašich letošních narozenin až do narozenin, které oslavíte v příštím roce 2022.

Milí Blíženci, Andělé vám posílají kartu  BOŽSKÉ NAČASOVÁNÍ.

Prostřednictvím této karty vám Andělé oznamují, abyste věřili v Božské načasování a nesnažili se násilím otevřít dveře, které jsou pro vás zavřené. Místo toho buďte přístupní a vnímaví k novým, pro vás třeba i překvapivým možnostem a příležitostem. Tato karta hovoří o tom, že vaše prosby a modlitby byly sice vyslyšeny, ale současně se vše řídí i zákony Božského načasování. Pokud na některé věci příliš naléháte nebo na ně příliš pospícháte, nemusí vám přinést ty správné plody. Může se potom stát, že vaším plánům budou chybět pevné základy a nebo půjdete zbytečně trnitou cestou. Věřte, že dveře, kterými jste chtěli projít pro splnění svého cíle, jsou pro vás uzavřené zatím proto, že ještě nenadešel ten správný čas. Bude-li  třeba, požádejte své Anděly o vedení.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

LÁSKA – v oblasti lásky hodně záleží na vás samotných. Pokud chcete, aby se vám v lásce dařilo, pečujte o sebe i o ty, které milujete. A pokud něco řešíte, uvědomte si své emoce, hovořte o nich a hledejte správnou cestu. Komunikujte, vždyť vy to umíte a také dokážete udělat cokoliv krásnějším. Jen se nesnažte příliš vyhovět ostatním na úkor sebe samotných. Když si nebudete vědět rady, požádejte Anděly o pomoc. Pokud se vás zmocní pocit, že váš vztah nemá řešení, rozhlédněte se po dalších možnostech. Hledejte kouzlo života.

A vzkaz  Andělů lásky ? Komunikujte a komunikujte s láskou a nebojte se projevit vaše city.

PRÁCE – ohledně práce si udělejte jasno v tom, čeho vlastně chcete dosáhnout. Andělé vám nabízejí svou pomocnou ruku. Jestli vám současná práce nevyhovuje, nebo máte pocit, že si zasloužíte lepší, rozhodně neztrácejte čas někde, kde vás to nenaplňuje a jednejte. Jen buďte obezřetní a vše si předem prověřte a rozhodněte se nejen rozumem a získáním informací od někoho, ale  dejte i na svou intuici a andělské vedení.

ZDRAVÍ – i v této oblasti záleží především na vás samotných. K tomu, aby vaše zdraví zůstalo stabilní, nebo aby došlo k jeho zlepšení, je třeba toto pojmout jako váš cíl a systematicky na tom pracovat. Ohledně zlepšení zdraví či udržení uspokojivého stavu je dobré se poradit s odborníky a zkušenými lidmi. Nesnažte se vše řešit na vlastní pěst, nevidíte vždy vše jasně. Zaměřte se na očistu těla i mysli a nepřehánějte to s prací. Je pro vás důležité udělat si čas i na odpočinek, na své koníčky a na své blízké.

A abyste neměli pocit, že jste na všechno sami, nabízí vám Archanděl Rafael svou pomocnou ruku.

Milí Blíženci, přejeme krásných 365 dnů radosti, lásky, úspěchů a pevného zdraví.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA