cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY - Kozorozi

Vzkaz Andělských karet – určuje, na co se máte hlavně zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2022

A pro vás, zrozenci Kozoroha, je jí karta ROVNOVÁHA

Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, abyste hlídali rovnováhu ve vašem životě a ve vašem časovém rozvrhu. Rovnoměrně rozdělujte váš čas mezi práci, odpočinek, vztahy, pohyb a spiritualitu. Zkuste zařadit i pravidelné, třeba i krátké meditace, fyzický pohyb, hru. Jde o to, že pokud váš časový rozvrh nebude vyvážený, bude vám ubývat energie a budete pak mít pocit, že vám 24 hodin nestačí a budete bojovat s nedostatkem času.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

LÁSKA – A copak vás čeká v oblasti lásky? Mělo by se vám dařit, aby bylo by dobré, abyste svou moudrost a praktičnost zaměřili na praktické a moudré rady pro péči o sebe a ty, které milujete, s cílem udělat věci okolo sebe krásnější. U citově vypjatých situací se nebojte využít svou intuici pro to nejvhodnější řešení. A pro ty z vás, kteří jsou déle sami, či se potýkají s neuspokojivými vztahy, by se mělo blýskat na lepší časy, zvláště, pokud najdete cestu sami k sobě a svému vnitřnímu dítěti.

A vzkaz Andělů lásky? Nelámejte hned hůl nad těmi, co milujete

PRÁCE – V oblasti práce vás čekají nové výzvy a příležitosti. Ale není důvod k obavám, máte vše, co potřebujete, abyste uspěli. Buďte však bdělí ohledně smluv a všech dokumentů. Udělejte si jasno, co chcete a co nechcete, rozhodněte se a jednejte. Pokud budete váhat, zkuste najít odpovědi díky meditaci. Nebo alespoň zklidnění své mysli při procházce v přírodě.

ZDRAVÍ – Mělo by vám sloužit dobře, ale je však třeba nezapomínat na péči o sebe, a to včetně jak nových možností podpory svého zdraví a imunity, tak i radosti a spokojenosti. Buďte v tomto otevření a zvídaví, neboť se vám budou otevírat nové možnosti změn, jak nejlépe pečovat o své zdraví a duševní pohodu. A pokud dojdete k názoru, že toto není vaše cesta, nebojte se změnit směr.

 

A pokud byste cítili, že potřebujete Andělskou pomoc a přímluvu, obraťte se na Archanděla Raziela. Nabízí vám pomocnou ruku.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA