cena hovoru je 50 Kč za minutu

Andělská láska

Který z Andělů nás bude provázet dny a týdny na přelomu letošního a Nového roku? Jaké příležitosti nám přináší a se kterými tématy se můžeme na svého strážce obracet? Zeptali jsme se Andělských karet a zde je odpověď.

BERAN – Anděl Věčné lásky

Nám pomáhá, abychom si lépe uvědomili nesmrtelnost naší duše. Léčí zármutek při pocitu ztráty. Nabízí nové a nové šance pocítit a prožít skutečnou lásku. Přináší útěchu a poselství o tom, že láska nikdy neumírá.

Modlíme se k němu při potížích ve vztahu, prosíme jej o láskyplný vztah.

BÝK – Anděl Smíření

Pomáhá nám zbavit se břemen strachu či smutku z minulosti. Navrací sílu, vitalitu a optimismus, léčí staré rány a blokády. Usnadňuje přechod z jednoho období do druhého, bdí nad šťastným průběhem významných životních změn.

Modlíme se k němu o sílu odpustit našim viníkům i sami sobě.

BLÍŽENCI – Anděl Hlubokého klidu

Přichází k nám v okamžicích, kdy jsme se vzdali bojů a bitev a hrozí, že nám život začne připadat nudný nebo prázdný. Pomáhá nalézat štěstí a poklady v životě v každodennosti a stereotypu. Podporuje projevování vděčnosti za dary zdánlivě všední.

Modlíme se k němu při překonávání těžkých překážek a tehdy, pokud trpíme samotou.

RAK – Anděl Odpuštění

Přináší situace, které nás úplně a zcela osvobodí z okovů minulosti. Pomáhá nám velkoryse vyřešit sváry a neshody. Léčí odsudky směrem k ostatním i nám samým a umožňuje znovu nalézt ztracenou sílu, kterou jsme předali ostatním.

Modlíme se k němu pro sílu odpustit a přestat odsuzovat.

LEV – Anděl Esence lásky

Přináší situace, kdy můžeme prozřít a prohlédnout masky, za kterými se skrývá skutečná láska. Pomáhá rozeznat pravdu, čistotu a požehnání v těžkých a obtížných situacích. Navrací důvěru ve vlastní úsudek.

Modlíme se k němu, pokud jsme zmateni a bojíme se věřit sami sobě.

PANNA – Anděl Milosti

Přináší do života příležitosti, kdy dokážeme ocenit pomoc, podporu a především pravé přátelství. Přivádí milost ve hmotné podobě lidí, kteří správně nasměrují náš život tím správným směrem. Nabádá nás otevřít se ostatním lidem a více se začlenit do společnosti.

Modlíme se k němu, pokud se cítíme opuštěni, nebo když trpíme sociálními fobiemi.

VÁHY – Anděl Zázraku lásky

Přináší velmi konkrétní, až hmotné situace, kdy se oddáme hlubokému zážitku skutečné lásky. Pomáhá otevřít srdce jak pro přijetí, tak k vyjádření intenzívního citu. Díky němu překonáváme strach z odmítnutí, nebo ztráty lásky.

Modlíme se k němu při pocitu, že si nezasloužíme být milováni.

ŠTÍR – Anděl Vnitřní síly

Přináší do našeho života situace, kdy se učíme sebedůvěře a víře v sebe sama. Pomáhá nám přijmout vědomí vlastní velikosti, síly a slávy. Odnaučuje falešnému studu, léčí potlačenou osobnost a přílišnou zdvořilost či plachost.

Modlíme se k němu, pokud nás trápí strach z vlastního Ega a obavy z hmotného světa.

STŘELECAnděl Víry

Přináší situace, kdy je nutné spolehnout se na sílu naší víry v dobré konce a nebeskou pomoc. Pomáhá zbavit se pocitu, že jsme na vše sami a výsledek záleží vždy jen na naší těžké práci nebo odříkání. Otevírá v nás schopnost přijímání.

Modlíme se k němu při nedostatku víry, když nás ovládne malomyslnost a deprese.

KOZOROHAnděl Bytí

Nás uvádí do situací, které nás učí milovat a přijímat sami sebe. Pomáhá nám přijímat respekt, lásku a blahobyt jako samozřejmou součást našeho života. Pomáhá při jakékoliv kreativní činnosti.

Modlíme se k němu, pokud chceme najít sebe sama či realizovat životní poslání.

VODNÁŘ Anděl Míru

Pomáhá zbavit se strachu, který vytváří boj a konflikt s okolním světem, zastavuje válku, kterou vedeme ve svém nitru, nebo dokonce sami se sebou. Pomáhá překonat krizové situace a přináší hluboký klid a mír.

Modlíme se k němu, pokud zakoušíme strach, neklid a napětí.

RYBYAnděl Harmonie

Přináší situace, kdy můžeme získat svůj životní prostor, své místo na slunci. Díky získanému prostoru se pak cítíme jako rovnoprávní a právoplatní členové Universa a chápeme se lépe životních úkolů. Žijeme v harmonii s okolím i sami se sebou, neboť nikdo nezkracuje naše práva.

Modlíme se k němu, když jsme vyvedeni z rovnováhy a ztrácíme půdu pod nohama.

Krásný adventní čas přeje
Věštírna Květy Fialové






Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA