cena hovoru je 50 Kč za minutu

Indiánský horoskop 2018

V Indiánském horoskopu se dozvíte:
– stručnou charakteristiku svého znamení a paralelu se západním Zvěrokruhem
– jméno spojence, který vás bude v roce 2018 provázet
– duchovní poselství svého zvířete pro rok 2018
– návod, jak se spojencem pracovat v reálném světě

amansk horoskop amanismus totemov zvata Noor

indiánský horoskop 2018

Vydra
20. ledna — 18. února
přibližně odpovídá znamení Vodnáře
Člověk Vydra je ztělesněním naděje. Snadno komunikuje a navazuje vztahy, je vynikající společník. Do všech činností se vrhá s nadšením a vždy brání slabé a znevýhodněné. Má mimořádný smysl pro spravedlnost a za své přátele bojuje do vyčerpání sil. Miluje výzvy a jejich zdolávání si užívá.
V roce 2018 Vydru provází OREL
Esence:
Moc, vláda a vítězství
Pokud se k vám jako spojenec pro letošek připojil Orel, je jasné, že se po vás budou chtít velké věci. A to znamená jedno – rozhodně na ně máte, jinak by po vás nebyly požadovány. Napřimte se, zvedněte konečně hlavu a udělejte to teď hned, bolestínství a výmluv už bylo dost. Vy víte, kým jste, a teď je čas se za svou pravdu a svou podstatu postavit. V tomto roce se stáváte poslem velkých pravd, jejich hlasatelem, tlumočníkem a apoštolem. Orel ohlašuje kvantový skok ve vývoji, probuzení, ke kterému jste už dávno uzráli, ale asi se mu trochu vyhýbali. S jeho pomocí rychle chápete a bleskurychle jednáte. Překonáte meze, jež vám dá nejprve surově rozpoznat. Přinutí vás k síle, svobodě a rozletu, ke skoku síly a víry. Po zkušenosti s orlí medicínou už nikdy nebudete to, co dříve. Už nikdy se nebudete podceňovat, bát a skrývat. A podobnou slabost už nedovolíte ani ostatním. Pro své okolí se sami stanete Orlím šamanem.
Realita:
Letošní rok pro vás nachystal velké výzvy. Je dobré vědět, že se nejedná o nějaký trest, nebo odplatu, ale kultivaci vašeho vědomí sebe sama. Snažte se nevnímat své těžké úkoly jako nepřízeň osudu a nevýhody, ale příležitosti dokázat věci, které se místy vymykají vašim představám o tom, co je reálně možné. Probuďte v sobě šamana a v těžkých chvílích zavolejte Orla, bude vědět, co dál. Překvapit vás může jen vlastní ostrozrak. No, jste to opravdu vy!
Žádosti a modlitby:
Svého spojence Orla volejte, pokud ucítíte pochybnosti, nebo máte pocit, že své úkoly nezvládáte. Má-li Orel jasně definovatelnou vlastnost, pak je to nadhled z výše svého letu. Pakliže vám není jasné, co se děje, obraťte se na Orla, aby vám ve snu, představě nebo vizi ukázal to, jak se věci skutečně mají, a poskytl informaci, kterou potřebujete ke správnému zhodnocení věcí. K přivolání spojence noste při sobě horský křišťál.

Vlk
19. února — 20. března
přibližně odpovídá znamení Ryb
Člověk Vlk je ztělesněním severu, noci, chladu a zimy. Je citlivý, citový a v komunikaci plachý. Jeho čelisti ale mají mimořádně ničivý stisk. Své emoce tají, miluje ale hluboce a stále. Odmítnutím vždy velmi trpí a může se opájet myšlenkami na pomstu. Spíše se však stáhne a poustevničí. Tajně touží po přátelství a sounáležitosti, stejně tak ale potřebuje velký díl volnosti.
V roce 2018 Vlka provází SRNEC
Esence:
mírnost, uskutečnění, síla duše
Srnec, něžný, bystrý a pozorný průvodce, vás naučí naslouchat jemným hlasům ve zdánlivě tichém lese. S jeho pomocí se opět stanete dítětem, které s široce otevřenýma očima hledí na svět, jako by to bylo poprvé. Nevede vás nikam ven či daleko, učí vás věrnosti místu, na kterém se již nacházíte, a ukazuje vám ho znovu a s hlubším zaujetím. Medicína Srnce vám ukáže zázrak, ve kterém žijete a mimořádnost vašeho osobního daru. Pokud stále nenalézáte svou osobní hřivnu, své místo na světě, Srnec vám ukáže, co leží přímo před nosem, a bylo dosud přehlíženo a nechápáno. Znovu vás zavede do dětství, abyste se rozvzpomněli na své prvotní sny a touhy, do dob, kdy jste přesně věděli, co vás baví, čím jste nadšení, a kde se sami vidíte být. A pak se s vámi vrátí do současnosti, přes práh dospělosti, jako s novou, bytostí.
Realita:
Letmým pohledem by se letošek mohl zdát tichým a všedním rokem, ale to je jen zdání, které často klame povrchní pohled. Když se bude zdát, že se neděje vůbec nic, právě vy budete vědět, že se děje úplně všechno. Nečekejte pro letošek velké kvantitativní změny, tady půjde spíše o kvalitu. Do života se vám vrátí situace, příležitosti a lidé, se kterými jste se již potkávali, tentokrát budete motivováni jednat jinak, znovu a lépe. Učíte se vděku za to, co již máte, abyste si z této pozice přitáhli ještě více věcí, kterých si dokážete vážit a za které jste vděční.
Žádosti a modlitby:
Na Srnce se obracejte, pokud máte pocit stagnace, uvíznutí a nudy. Proste jej o pochopení své situace a uklidnění, ne nečinností nic neztrácíte. K zesílení vašeho vzájemného vztahu noste při sobě karneol.

Sokol
21. března — 19. dubna
přibližně odpovídá znamení Berana
Člověk Sokol je ztělesněním vítězství. Je vysoce morální a svobodomyslný, schopen bleskové reakce a změny směru. Často stojí v čele skupin, nebo projektů. Umí se také opájet vlastním úspěchem a svou velikostí. V lásce je nedůvěřivý a žárlivý, potřebuje si být jistý láskou protějšku. Zradu a lež trestá nesmiřitelně a tvrdě.
V roce 2018 provází Sokola LEV
Esence:
autorita, sebevědomí, síla a odvaha
Pakliže vám do života vstoupil Lev, znamená to, že se máte ujmout své vlastní autority, poznat svou moc a sílu a naučit se majestátnímu klidu plynoucí ze zdravé sebejistoty. Učí vás, jak se přestat rozptylovat, mrhat vlastními silami a vypadávat ze středu. Lev vám ukazuje, jak nejednat okamžitě, vše jen v klidu pozorovat a vyčkat s tím, dělat předčasné závěry. Uvidíte, ledacos se urovná samo od sebe, do spousty věcí nemusíte zasahovat a ušetříte tak spoustu sil. Pokud jednáte skutečně ze svého středu, vědomi si klidu, jistoty a moudrosti, která k vám patří, vaše rozhodnutí budou přesná a dokonalá. Lev ve své majestátnosti, je spojenec, který vás učí, jak líně ležet u napajedla obklopen smečkou ladných lvic a veselých lvíčat, vyhřívat se s přivřenýma očima na slunci, klidně vyhodnocovat situaci, a teprve, když si to situace skutečně žádá, postavit se a z plna hrdla své lví autority zařvat tak, že se otřese celá krajina. A jedno si pamatujte, lev dělá jen to, co nemůže udělat nikdo jiný. Ale když nikdo jiný nemůže, tak lev musí!
Realita:
Čeká vás hektický, změnami a zvraty nabitý rok. Nebojte, tyhle události nepřicházejí proto, aby vás obtěžovaly a popouzely, ale aby vás vyprovokovaly ke skutečně reakci – konání v nicnedělání. Odolejte impulsům vyletět jako střela a zakousnout se protivníkovi do krku. Věci velmi často nejsou tím, čím se zdají. Počkejte si, však ony ukážou svou pravou tvář. Mlčte příhodně, ale ne stále a příliš dlouho, pamatujte, že mlčení je jedna z nejtěžších forem agrese. Pěstujte dechové techniky, meditujte, protahujte svaly, odpočívejte a lenošte. Učte se ladit na okamžik akce.
Žádosti a modlitby:
Volejte Lva ku pomoci, pokud prchlivost cloumá vaším majestátem a vy se potřebujete rychle uklidnit. Žádejte ho o impuls, kdy máte jednat. Naopak chtějte od něj sílu, pokud jste napadáni s tím, že jen lenošíte a nic neděláte. Řekněte si o pomoc, pokud trpíte napětím a nespavostí. Pomocníkem v práci se Lvem vám bude citrín a sluneční kámen.

Bobr
20. dubna — 20. května
přibližně odpovídá znamení Býka
Člověk Bobr je ztělesněním odpovědnosti. Je skvělý stratég, činorodý, pracovitý, vynalézavý a zručný. Jeho základní potřebou je jistota. Citová, materiální, jakákoliv. I vztahy buduje pečlivě, dlouho a na jistých základech. Má smysl pro praktičnost a šetrnost. Partneři mu občas vyčítají těžkopádnost, ti zkušení dokáží ocenit mimořádnou stabilitu.
V roce 2018 provází Bobra DELFÍN
Esence:
citlivost, telepatie, hravost a radost ze života
Jestliže se vás pro letošní rok ujal spojenec v podobě Delfína, přichází čas léčení vašich citů na nejhlubší úrovni. Delfín komunikuje pomocí zvuku a vibrací. Podporují váš společenský a milostný život a vyvádí vás ze samoty, oddělenosti a izolace. Tak, jako vám pomáhá spojovat se lidmi a skupinami, dokáže vás navést i na entity z jiných světů a vesmírů a navázat s nimi přátelství. Delfíní inteligence je pánem moří a všeho, co je tekuté, včetně času. Delfín má specifický způsob myšlení, proto je přátelský a srozumitelný především pro autisty a lidi s disharmonií třeba v učení. S jeho pomocí pochopíte, že nepřemýšlíte špatně a hloupě, ale prostě jinak a možná lépe, než standardizovaná většina. Pokud se celý život cítíte jiní, v tomto roce pochopíte výhodu této odlišnosti. Konečně svět začne chápat vaši vysokou etiku a morálku.
Realita:
Rok, který na vás čeká, vypadá jako krok zpátky. Ale v tom nejlepším slova smyslu. Dostali jste druhou šanci, Duch řekl „Znovu, a lépe“. Potkáte spoustu lidí, vztahů a situací z minulosti, situací, ve kterých budete znovu jednat, tentokrát s většími znalostmi a rozhledem. Dozvíte se, co vedlo k záhadným rozchodům v partnerství, kterým jste dosud nerozuměli, pochopíte, jaký skutečný vztah k vám měli rodiče, co se opravdu dělo, když jste minulé situace nechápali. Budete moci odpustit a zapomenout. A jít dál.
Žádosti a modlitby:
Volejte Delfína, pokud se vám zdá, že nerozumíte situaci, lidem, nebo sobě. Volejte jej, když se cítíte sami a ponecháni osudu napospas, stejně tak ale, když se vaše ochranné valy hroutí a život vás nutí vyjít ze stínu, vykouknout z moře na hladinu. Chtějte ochranu, když jste nejistí a zranitelní. Delfína snáze přivoláte pomocí akvamarínu.

Jelen
21. května — 20. června
přibližně odpovídá znamení Blíženců
Člověk Jelen je ztělesněním prozíravosti. Představuje tajemné dávné přírodní síly. Bývá tiše moudrý a dokáže hovořit mimořádně inteligentně. Vládne skvělou intuicí. Působí vznešeně a přitom sympaticky. Rád se toulá a stejně rád se vrací tam, kde mu jednou bylo dobře. V lásce vyžaduje oddanost a stálost. Je člověkem skvělých nápadů, do cíle je ale ne vždy dotáhne.
V roce 2018 Jelena provází VEVERKA
Esence:
komunikace, otevření se, chystání a přípravy
Veverka představuje oblíbenost, veselí, připravenost k bleskovým akcím a okamžitou schopnost vyhodnocení situace. Dokáže se pohybovat velikou rychlostí všemi směry a nejen v této viditelné dimenzi. Je citlivá a plachá, zároveň velice zvědavá a ve své čistotě nesmírně roztomilá. Veverka je pro vás neocenitelným navigátorem. Dokáže pomoci okamžitě e bezkonkurenčně dobře. Pomůže vám překvapivě tvrdit bránit vaše záležitosti a zachovat si přátelskou a milou tvář. Veverka vás nabádá, abyste se otevřeli novým vztahům, možnostem a představám bez bázně z konkurence a přemožení. Ukazuje vám vaši jedinečnost a to, že nemusíte s nikým soupeřit a nikdo vám není konkurentem, hojnost a bohatství, které dostanete, tak nebude nikomu uzmuto. Veverka vám připomene dětskou sebejistotu a hravost, se kterou jste se kdysi s důvěrou dívali na svět a věřili, že vám patří. A to jste si myslili správně.
Realita:
Letošní rok si mnoho neodpočinete, ale zdá se, že zrovna vy budete ve svém živlu. Společenských událostí, seznamování a nových výzev si užijete dle libosti i spokojenosti. Budete vyzývání, abyste obstáli, drali se dopředu a soutěžili. Jako by po systém, ve kterém žijete, chtěl, abyste dokazovali, co ve vás je a své právo na život si zasluhovali. Veverka je tu proto, abyste se s její pomocí tomu nesmyslnému soutěžení zasmáli. Nic, jako život, si zasluhovat nemusíte
Žádosti a modlitby:
Na Veverku se obracejte, pokud potřebujete bleskurychlou radu v náročné, nepřehledné situaci. Ptejte se jí, pokud potřebujete vědět „odkud vítr fouká“. Pomůže vám, pokud chcete vypadat či vystupovat sympaticky a mile a nejste zrovna v přátelských vibracích. Podpoří vás, když jste tlačeni do soutěžení a drcení soupeřů, které odmítáte. Stejně tak, pakliže vy sami si myslíte, že jediná cesta k vašemu štěstí je porážka někoho druhého. V komunikaci s Veverkou pomůže jaspis.

Datel
21. června — 21. července
Přibližně odpovídá znamení Raka
Člověk Datel je symbolem trpělivosti. Oplývá taktem, jemností a diplomacií. Je romantický, oddaný, přátelský a vždy láskyplný. Usiluje o harmonii, mír a dobré vztahy. Vynikající rodič, chápavý a trpělivý. Empatický a tichý citový partner. Svými city a oddaností může své drahé poněkud dusit. Svou péči má tendenci trochu přehánět.
V roce 2018 Datla provází HAD
Esence:
proměna, vitální energie, léčení
Had se proměňuje, svléká kůži, a nejen tento proces, ale i samotná hadí kůže je zázrak sám. To vůbec není náhoda, že ochutnáním svlečené hadí kůže nabyl pohádkový Jiřík schopnost porozumět zvířecí řeči. V indiánském světě by nešlo jen o chápání zvířecí řeči, ale vstupu do planin spojenců a zákonitostí jejich existence. Vždyť ani Jiřík nedostal pomoc svých zvířátek zadarmo, byl prvním, kdo nezištně pomohl, spojenci pak jen opláceli jeho vlastní laskavost. Pakliže do vašeho vstoupil spojenec Had, otevírá se vám nesmírné mysterium magie a hlubokého léčení. A vězte, že se to neděje jen tak, ale proto, že jste si tento stupeň zasvěcení zasloužili a odžili. Nazráli jste k nezadržitelným změnám. Probudili jste Hada a Had nyní probudí vás. Vede vás ke kořenům vašeho rodu, ke vzniku vaší existence. Nabádá vás, abyste sloupli vlastní kůži a stali se tím, kým už dávno jste. Tento hluboce duchovní spojenec přivádí pozornost k vašemu tělu, abyste jej uctili jako chrám a nástroj života. Jemně vás odvádí do stínu, klidu a samoty, abyste v tichu a tmě zahlédli mysteria života.
Realita:
I zapřisáhlým ateistům, odmítačům absolutna nevěřícím Tomášům ve znamení Datla uchystal tento rok mystickou atmosféru, ve které se bude magický aspekt života jen obtížně přehlížet. Čekejte náhody, shody okolností, vize, věštecké sny, předtuchy. Čím ochotněji uznáte jejich existenci, tím lépe pro vás mohou zázraky pracovat.
Žádosti a modlitby:
Od Hada chtějte maximum, jen tak bude spokojen se svou prací pro vás. Nasaďte laťku svého očekávání tak vysoko, jak dokážete a rozšiřte své obzory za dosavadní hranice. Had s vámi bude dobře komunikovat prostřednictvím hematitu.

Losos
22. července — 21. srpna
přibližně odpovídá znamení Lva
Člověk Losos je ztělesněním sebevědomí. Má mimořádnou sílu osobnosti, energii vůdce a náčelníka, esenci válečníka. Nic ho nezastaví, nepřítel, nepřízeň osudu ani jiná překážka. Žije naplno až do úplného vyčerpání. Občas propadá pocitu nadřazenosti a své pravdě věří bez výhrad. Opravdová láska z něj dokáže udělat oddaného životního partnera a rodiče.
V roce 2018 Lososa provází LOSOS
Esence:
omlazení, moudrost, emocionální síla, stabilita
Silný instinkt, který vede lososa proti bystrému proudu řeky domů, do bezpečí, je tento rok propůjčen právě vám. Vaším spojencem je vlastní znamení, znamená to tedy, že celý kmen Lososů, k jehož totemu patříte, vás volá. Spojenec z vodní říše přináší citové uzdravení, emocionální stabilitu a odvahu, rozvoj a rozkvět srdeční čakry a s ní léčení vztahů a lásek. Tak, jako se Losos obrací proti proudu řeky, otočí se letos i tok času a vy poplujete vstříc svému omlazení, regeneraci a vnitřní energii. Pocítíte vibrace a stavy neohroženosti a neporazitelnosti, ucítíte, že jste doslova nezničitelní. Dostanete odvahu důvěřovat své intuici a věřit, že jste v bezpečí a doma. Přemůžete nutkání chovat se arogantně tam, kde potřebujete demonstrovat svou sílu.
Realita:
Tématem letošního roku pro vás bude rodina, vztahy, mateřství, děti a minulost. Pokud ještě, nebo již nemáte věk na početí dítěte, jistě se budete starat o jiné dítko, které se díky vaší práci letos „narodí“. Ta péče, trpělivost, nadšené očekávání, pýcha na dobře udělanou práci se může a nemusí týkat dítěte v pravém slova smyslu. Očekávejte sny, vzpomínky, narážky a zážitky, které vás zavedou zpět do dětství, často proto, abyste znovu navázali zpřetrhané vztahy, nebo zprůchodnili kanály energie, které zdánlivě vyschly. Často budete stavěni do situací, kde si uvědomíte svou osobní sílu, která dosud nebyla rozpoznána a tedy ani užívána.
Žádosti a modlitby:
Volejte Lososa ku pomoci, pokud se cítíte ztraceni, pokud potřebujete pocit zázemí, bezpečí a jistoty. Také v okamžicích, kdy vámi zmítá bouře emocí a vy se potřebujete rychle uklidnit, abyste uslyšeli hlas intuice, která poradí, jak dál. Žádejte Lososa o sílu, pokud se cítíte slabí, o moc, když si připadáte bezmocní. Ke komunikaci se spojencem vám dobře pomůže nádherně růžový kunzit.

Medvěd
22. srpna — 21. září
přibližně odpovídá znamení Panny
Člověk Medvěd je ztělesněním síly. Oplývá nekonečnou neohrožeností, samostatností a silnou sexuální přitažlivostí. Nemá potřebu se předvádět, jeho klady jsou zřetelné a viditelné. Nerad pracuje a žije pod tlakem času, pak může dělat chyby a ztrácí se sám sobě. Je rozumný a praktický, náročný až tvrdý. V lásce si nedůvěřuje, je za ni však nezvykle vděčný.
V roce 2018 Medvěda provází LABUŤ
Esence:
krása, proměna, integrace, půvab
Letošním rokem propluje mocný a hřmotný Medvěd na hladině pohádkového jezera v doprovodu něžné a vznešeně tiché Labutě. Po vydatném a náročném roce jste vedeni letos k sobě samotnému, do nitra, k tichu, meditaci a ladnosti vlastní osobnosti. Uvidíte svou krásu a vznešenost, budete o sebe pečovat a bude o vás pečováno. Labuť je bytost ze světa stříbrné Luny, Jednorožců a tiché ženské písně doprovázené zvukem loutny. Je to vodní pták a spojuje planiny vzduchu a vody, myšlenky a citu. Naučí vás, jak se radovat ze sebe sama, ze svého těla, krásy duše a vlastní existence. Uvidíte svůj půvab tak, že se do sebe nebudete moci nezamilovat. A díky lásce a obdivu, který k sobě pocítíte, dovolíte nyní i jiným lidem, aby vás uviděli v celé kráse, důstojnosti a půvabu. Jednoznačným rysem Labutě je čistota a to je také esence, kterou vám jako váš spojenec zprostředkuje. S její pomocí odhodíte zátěž ve formě starých přesvědčení a nefunkčních programů.
Realita:
Půvab, ladnost pohybu a krása, to jsou výzvy, které vás budou tento rok tvarovat a rozvíjet. Naučíte se lehce pohybovat v každé situaci, poznáte nenucenost a půvabnou přirozenost. Budete se hodně zajímat o své zdraví, detoxikaci těla, úklid mysli a možná prostoru, ve kterém žijete. Osoví vás jóga, balet, cestování letadlem, možnost hrát na hudební nástroj, zdokonalovat se ve zpěvu, nebo jiném koníčku, který jste možná už trochu založili do šuplíčku. Pokud máte kila navíc, snadno dosáhnete ideální váhy, budete se starat o vzhled své pleti a vlasů. Možná objevíte nový styl oblékání, který vás vystihne lépe, než ten dosavadní.
Žádosti a modlitby:
Volejte Labuť, pokud pochybujete o své atraktivitě, připadáte si nemotorní, nebo těžcí. Žádejte její pomoc, když si přijdete zamotaní do nízkých energií a potřebujete vzlétnout, nebo se elegantně po anglicku vytratit. Řekněte si o energii a podporu, kdykoliv chcete vypadat opravdu krásně a velmi žensky (platí i pro muže, kteří chtějí vyjádřit svou ženskou, jemnou kvalitu). Ideálním pomocníkem v komunikaci s Labutí je perla, nebo alespoň horský křišťál.

Havran
22. září — 22. října
přibližně odpovídá znamení Vah
Člověk Havran je ztělesněním intelektu. Dokáže se vám podívat až na dnu duše a uvidět, co sami o sobě ani netušíte. Havran je znamením léčitelů a šamanů. Žije pro ideál a dokáže pro něj strhnout masy. Je velice kreativní a novátorský. V lásce je podivuhodně nekomplikovaný, dětsky upřímný a veselý. K partnerovi tolerantní a chápavý.
V roce 2018 Havrana provází VLK
Esence:
rodina, jistota instinktu, vůdcovství a ochrana
Váš průvodce vám nyní dává sílu neoddiskutovatelné důvěry ve vlastní síly a hlas volání vaší duše. Věřte svým instinktům. To co cítíte jako správné, nyní skutečně správné je. Nemáte potřebu velet, máte potřebu vést, protože víte, že znáte cestu, která je správná. Cítíte hlubokou sounáležitost se svou smečkou, pracujete pro její dobro, i pro sebe v rámci své skupiny. Cítíte největší potenciál nejsilnějšího Vlka své rodiny i nejslabší místo nejmenšího z vás. Víte, jaké má smečka možnosti. Vědomí té součásti většího celku vám dává sílu, kterou vládnete. Čerpejte sílu a znalosti, které vám zanechali vaši předci. Je ten pravý rok zabývat se svými kořeny, seznamovat se se zapomenutými členy svého rodu. Odhalení dávných tajemství vás posílí a pomůže vám pochopit vaše speciální osobní dary, se kterými jste přišli na svět. Dokážete přemoci své strachy a omezení, přerostete pocit diskriminace a vyděděnosti. Skvělý čas pro nalezení osobního pokladu při práci pro společenství.
Realita:
V letošním roce vás čeká téma skupiny, kolektivu, tlupy všeho druhu. Poznáte jaký je to pocit někam patřit, být členem společenství, ve kterém vládne jasná hierarchie. Budete se radovat z práce pro ostatní, z pocitu, že vaše místo ve skupině je jasné a má pochopitelné rysy. Možná budete se svou smečkou bojovat za společnou věc a uvidíte, kdy se máte ujmout vůdcovství, kdy se zařadit mezi rovnocenné členy.
Žádosti a modlitby:
Proste Vlka o odvahu přidat se ke skupině lidí, která vás láká, ale připadá vám cizí, nebo nepřátelská. Rozhodněte se, kam chcete patřit, čí dres chcete nosit a pak žádejte o pomoc při začlenění. Pokud pátráte po minulosti svého rodu, hledáte ztracené a zapomenuté příbuzné, je Vlk ideálním stopařem, který najde, co potřebujete. Pokud jste ještě nepojmenovali svou osobní sílu, svůj úkol zde na zemi, chtějte po Vlku vedení. V komunikaci vám skvěle pomůže měsíční kámen.

Had
23. října — 22. listopadu
přibližně odpovídá znamení Štíra
Člověk Had je ztělesněním intuice. Hmotný všední svět jim mnoho neříká. Žijí pro sebe a svůj tajemný svět. Mají zázračnou schopnost odhalovat tajemství. Jeho životní postoj je jaksi černobílý, pohybuje se mezi extrémy velkých pravd. Nerozumí slabosti a pro lež nemají žádnou omluvu. Milují stoprocentně oddaně a totéž očekávají od partnera.
V roce 2018 Hada provází LOS
Esence:
kvalita, pravda, vitální síla, autorita
Los vás navštívil a ujal se role vašeho průvodce proto, že ví, že máte na mysli velký a mohutný projekt, který potřebuje hodně energie a stabilní síly. Jde vám o hodně a vaše cesta je indiánským během a opravdu hodně dlouhou trať. Proto potřebujete pro svou pouť jasně vytýčené mantinely, které vymezují váš akční rádius. Los vám pomůže zprostředkovat dostatek stabilní síly, výdrž, inteligentní rozhodování, ale také vnitřní ticho, ve kterém zřetelně uslyšíte rady Vyššího Já, jak se správně rozhodovat k dalším krokům. Los je vnitřní vtipálek a skrytý filuta, který vám pomůže oživit cestu k cíli veselím a humorem. Pomůže vám odlehčit a zpestřit dlouhou cestu proto, aby vás nepřestala bavit daleko před cílem. Nenecháte se tak rozptylovat únavou nebo dlouhým tichem, protože se budete v hloubi duše bavit víc, než uvidí kdokoliv, kdo vás při té náročné pouti pozoruje. Zatímco budete pozorovat řeku, jež není třeba tlačit, neboť teče sama, užijete si sami se sebou i s moudrým a suše vtipným Losem spoustu chytré legrace.
Realita:
Čeká vás vyrovnaný, rok, ve kterém si stanovíte dlouhodobé cíle a rozmyslíte skvělou strategii, jak jich dosáhnout. Ideální čas pro počátek stavby domu, založení firmy, nastoupení na vysokou školu, jakýkoliv dlouhodobý projekt bude letos načasován prostě báječně a skvěle. Zdá se, že půjde o záležitosti, ke kterým minimálně v počátku nepotřebujete nikoho jiného než sebe sama, svůj nápad a energii nadšení z nového plánu.
Žádosti a modlitby:
Letos je to úplně jasné, Losa budete potřebovat k podpoře dlouhodobých projektů, modlete se tedy o správné načasování a především výdrž. Volejte svého spojence ve chvíli pochybnosti, protože cíl je v nedohlednu a před vámi spousta pomalu plynoucího času. Obraťte se na Losa, pokud jste rozmrzelí, znudění nebo unavení a potřebujete trochu humoru a energie k pokračování. Vaši vzájemnou komunikaci skvěle podpoří achát.

Sova
23. listopadu — 21. prosince
přibližně odpovídá znamení Střelce
Člověk Sova je ztělesněním ušlechtilosti. Má velké ideály, je schopen riskovat a miluje dobrodružství. Vždy hraje fér, nebo si to o sobě alespoň myslí. Nemá mnoho pochopení pro druhé, ale rád jim nabízí své pravdy jako univerzální formulku k dobrému životu. Miluje vřele a vášnivě, nebrání se ale paralelním vztahům. Jako spirituální učitel propadá duchovní pýše.
V roce 2018 Sovu provází SLON
Esence:
trpělivost, moudrost, autorita
V některých kulturách je Slon považován za mystické zvíře, nesoucí na hřbetě celý svět. Pakliže do vašeho života vstoupil Slon, znamená to, že se vám otevírá obrovská síla poznání pozemských mystérií. Přináší vám pocit lásky k vlastnímu stvoření, k bytostem Všehomíra a také jemný a něžný soucit. Velké uši Slona jsou jako stvořené k citlivému naslouchání. Učí vás přiblížit se k srdci svých drahých nasloucháním slov i hlasu mezi slovy. A stejně tak, pokud potřebujete prožít stav důvěřivosti a přijetí, poskytne vám Slon veškerou svoji pozornost a napojení. Slon vám přináší veškerou svou podporu, abyste se na světě a ve svém těle cítili co nejlépe, doslova jako doma. Stejně tak vy, v péči svého spojence, budete mimořádnou podporou a bezpečným přístavem svým blízkým. Stáváte se apoštoly míru, lásky a dobroty. Tento rok je mimořádný pro všechny, kteří touží vybudovat stabilní domov, přestěhovat se do ciziny, nebo si splnit sen o vlastním domě. Pokud se vaše touhy netýkají bydlení, může se stát vaší svatyní vlastní tělo.
Realita:
Rok, který vás čeká, potěší nejen vás samotné, ale především vaše blízké a rodinu. Pokud potřebují jemného rádce a moudrého pomocníka, najdou jej právě ve vás. Častěji než jindy budete žádáni o radu a pomoc, vyslyšení a uklidnění. A vy jste přesně tím člověkem, kterého vaše sociální bublina potřebuje. Uvědomíte si vlastní moudrost, často ani nebudete vědět, odkud se bere a kde jste k ní přišli. Uvědomíte si jemnost své moci a moc své jemnosti. Pro vás by letos mohla platit afirmace karty Císař z Tarotu – Sloužím tím, že vládnu, vládnu tím, že sloužím.
Žádosti a modlitby:
Volejte Slona, pokud jste přetížení, příliš vás vyčerpává okolí svými potřebami a pomalu ale jistě ztrácíte trpělivost s nepoučitelnými přáteli. Modlete se ke Slonu pokud máte strach, že váš pramen lásky a pochopení vysychá. Požádejte ho o pomoc, jestliže se cítíte vykořeněni a potřebujete vytvořit více energie domova a pohodlí. Sídlem vašeho spojence se může stát sluníčkově zbarvený citrín.

Husa
22. prosince — 19. ledna
přibližně odpovídá znamení Kozoroha
Člověk Husa je ztělesněním úspěchu. Je neuvěřitelně pilný, ctižádostivý a energický. Jeho energie má pomalu stoupající tendenci, nic ji ale nedokáže zadržet na cestě k úspěchu. Na co sáhne, to se mu daří, nesoutěží ale s ostatními, je prostě záviděníhodně nadaný. Obtížně se otevírá citům, věří, že lásku si musí těžce odpracovat. Jeho vášeň je živočišná a mnohdy překvapivá.
V roce 2018 Husu provází JESTŘÁB
Esence:
zvyšování životní síly, růst, kreativní potenciál, záměr
Pro stabilní, jemnou a pracovitou Husu je spojence s totemem Jestřába velikou výzvou. Výzvou užít si rok, který může připomínat velkou jízdu na vlně radosti a vzrušení ze života samého. Zdá se, že tenhle obrovský tah na bránu, chuť do života, chuť bavit se a žít, cítíte od prvních dní nového roku 2018. Jestřáb přiletěl, aby vás povznesl ke slunci, vysoko, až tam nad mraky. V nadoblačné výšky vidíte svět pod sebou jasně a ve srozumitelných souvislostech. Máte nadhled, nejen nad situací, ve které právě jste, ale i nadhled a tím pádem odstup od trablů a bolístek, které se z odstupu najednou nezdají tak podstatné. Přinejmenším náhle vidíte řešení a možnosti postupu dál. Jestřáb je energický, prudký, intuitivní, nespoutatelný, impulzívní a nepřekonatelně smělý. A tyto vlastnosti vám pro letošní rok velkoryse propůjčuje. Řekněte si co chcete, a ihned vás napadne, jak toho dosáhnout. Vaše nadšení je nakažlivé a pro okolí nesmírně inspirativní. Nemusíte bojovat o pochvalu a obdiv, jen se s nadšením věnujete své věci a náhle vás překvapí uznalý potlesk. Jindy jste po něm toužili, teď se vám ho dostává jen proto, že jste a jací jste. Inspirujete. Letíte na vlně světla a pekelně si to užíváte.
Realita:
Letos si dovolíte luxus risku a odvahy. Je jedno, do čeho se pustíte, stejně to dopadne ještě lépe, než jste si představovali. Setřesete zbytky zátěže, které ještě zůstaly po loňsku, kdy jste pracovali tak tvrdě. Konečně se odhodláte být trochu „sobečtí“ a hleďme, nikdo to jako sobectví nebude brát.
Žádosti a modlitby:
Jestřába zřejmě nebudete musit žádat o nic, dává svobodně, dobrovolně a velkou měrou vše. Přesto, pokud pro vás letošek bude až příliš rychlý a strhující, poproste Jestřába o pocit bezpečí a ochrany, aby se vám z té výšky nezatočila hlava. Také pro vás rád bude kompasem, pokud neznáte správný směr, ve kterém je pro vás nejlepší letět. Na fyzické úrovni můžete chtít zlepšení zraku, pokud není dobrý, a také o pomoc se závratěmi, které vás asi trápí. Pro komunikaci si pořiďte lapis lazuli.
Přátelé milí, užijte si blízkosti rad svých spojenců a čerpejte. Je vám dáno.
S láskou
Věštírna Květy Fialové

astrologie Kozoroh amansk horoskop


 

 

Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA