cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ŘÍJEN 2022

V měsíci říjnu se mění směr pohybu mnohých planet, u některých v lepší, u jiných v horším úhlu pohledu. Pro každého jednotlivce jinak, pro každého člověka a znamení odlišně. To, co je dobré pro jednoho, pro druhého je naopak nepříjemné, každý má emoce, city, vnímání, myšlenky i hranice velmi rozdílné. Pojďme se podívat na jednotlivá znamení slunečního zvěrokruhu, jak se jim povede v měsíci říjnu, na co se mohou těšit a na co si naopak dát pozor.

 BERAN

U ohnivých Beranů, kteří mají rádi, když se vše hýbe velmi rychle, se však nyní v měsíci říjnu se budou muset krotit ve svých emocích, výlevech, skutcích, protože osud jim nyní přichystá určité překážky a nutnost zastavení se. Je dobré, abyste „nic nelámali“ přes koleno, naopak, nezapomeňte, že méně je někdy více. Proto Berani a Beranky, netlačte na příliš na pilu, mohla by se zlomit a Vás poranit, a to doslova a do písmene. Proto také jezděte opatrně, zpomalte své životní tempo a tok Vašich myšlenek, zejména těch, co budete sdělovat svému okolí. Ideálně je pro Vás nyní zalézt si domů, s pěknou četbou, hrnkem teplého čaje a odpočinkovými filmy, či dokumenty.

 BÝK

Milí Býčci a Býčice, patrně budete mnohé zvažovat, hodně přemýšlet o lidech, názorech, postojích, a to nejen svých, ale celkově, obecně celosvětově. Budou Vám chodit informace, které Vás překvapí. Pokud přemýšlíte o nějaké finanční investice, pak jděte do toho, Vaše tušení je správné.

 BLÍŽENCI

Vše, co šlo dosud ztuha, se začne opět hýbat od druhé poloviny měsíce. Do té doby si spíše udělejte pořádek ve svých životech, ve vztahových záležitostech v příbuzenstvu, neboť hvězdy Vám jsou a budou v tomto ohledu v měsíci říjnu nakloněny. Vnímejte a naslouchejte ženám Vašeho rodu, které Vám sdělí nějakou velmi zásadní informaci.

 RACI

Raci, Ráčci a Ráčata budou mít velmi pohodový a příjemný měsíc, ve smyslu pohody, klidu, zajištění a příjemných překvapení. Rodina a Vaši blízcí Vám budou nápomocni a pomohou, když to nejméně budete čekat.

 LVI

Říjen bude přát dobrým pocitům ve vztahu k dětem, rodině a tvořivosti. Naskytne se Vám nějaká velmi dobrá a vhodná příležitost. Pakliže přemýšlíte o životní změně, ať už na osobní či pracovní rovině, pak Vám hvězdy přejí a budou nyní svítit na cestu. Řiďte se však svojí intuicí, nikoliv rozumem, ke kterému máte tendenci inklinovat. Neřešte druhé, ale zaměřte se na sebe a uvidíte, kolik nových obzorů se Vám začne otevírat. Není důležité, co si myslíte Vy, ale dejte také prostor druhým, uvidíte, že se Vám to vyplatí a budete nakonec rádi, díky dobře se vyvíjejícím situacím.

 PANNY

Panny, Panáčci a Panáččata, blýská se na lepší časy. Minulé měsíce jste měli náročné, u mnohých kruté, kdy Vás osud nešetřil. Nyní se však v lepší začne vše obracet a vy sami uvidíte posun, ne rychlý, pomalý, ale silný a trvanlivý. U žen, které jsou sami, se objeví nějaký velmi příjemný muž, kamarád či někdo, s kým si přinejmenším pěkně popovídáte. U osamocených mužů se objeví potřeba sdílení s druhými, kdy budete velmi příjemní, starostliví, ale také vyčerpaní.

 VÁHY

Podaří se Vám něco, po čem delší dobu toužíte, je však třeba toto vše podpořit pozitivním myšlením a úspěch máte v kapse. Je dobré ukončit to, co delší dobu nefunguje, ať už se jedná o vztah, partnerství, podnikání či práci. Hvězdy Vám budou nakloněny, avšak jen těm odvážným a pozitivně myslícím, co udělají něco, cokoliv jinak a vykročí směle k novým, byť neznámým zítřkům.

 ŠTÍŘI

Štíři, Štírky a Štířata, čím více bude blíže k vašim narozeninám, tím méně komfortně se budete cítit, a to ve smyslu výčitek, zpytování svědomí a bilancování toho, co se Vám děje, jak jste žili a proč je vše tak, jak je. Nezapomínejte na svoji matku, máte-li, věnujte jí více pozornosti, zájmu a péče, nezapomínejte a udělejte si čas, i kdybyste ho neměli! Ti, kdož jste sami, patrně to tak bude i nadále, po další 2 roky, než Vám do života přijde někdo, kdo za to opravdu a konečně stojí.

 STŘELCI

Klid před bouří, následná vichřice, vyčištění vzduchu a napětí, než vyjde duha a vše se v lepší obrátí. To je tematický říjen pro Vás, milí Střelci. Aneb heslo pro Vás: „co Vás nezabije, to Vás posílí“. Nezapomeňte projevit alespoň náznakově (aspoň krapet) vděčnosti druhým, moc na to čekají a pro obě strany to bude do budoucna přínosné.

 KOZOROŽCI

Práce, práce a patřičná, a poté zasloužená odměna, která za to bude stát. Bude se Vám dařit na poli pracovním a kariérním. Hvězdy přejí také studentům, žákům pracovním pohovorům a kariérním vzestupům. Je dobrý čas zažádat si o zvýšení platebních a pracovních podmínek.

 VODNÁŘI

Můžete milí Vodnáři očekávat vzestup a růst všeho, co dosud stagnovalo, nehýbalo se a bylo poněkud těžkopádné. Vy sami si mnohé uvědomíte, půjdete do sebe, s bilancováním toho, co bylo, je a bude a najdete východisko téměř ze všeho. Nebudou Vám chybět skvělé nápady a vynikající myšlenky, díky kterým se posunete kvantovým skokem nejen vysoko, ale u vpřed.

 RYBY

Milé Rybky a Rybáci, rodina, klid, pohoda, harmonie a radost z dětí, je to, na co se můžete v tomto měsíci těšit. Překvapí Vás někdo milým dárkem, návštěvou či přijde odněkud malé, příjemné překvapení, co Vás potěší. Je dobré si koupit něco pěkného na sebe, a to nejen oblečení, ale zkuste přemýšlet o nákupu zlata.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA