cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2021 - Panny

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO ROK 2021 - Panny

 Vzkaz Andělských karet – určuje, na co se máte hlavně zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2021

 A pro vás, zrozenci PANNY, je jí karta ODEVZDÁNÍ.

 Prostřednictvím této karty vám Andělé vzkazují, že pokud určitou část vašeho života, která nefunguje, držíte pevně jen ve svých rukou, pak nemá prostor pro své uzdravení. A je úplně jedno, jestli se jedná o vaše finance, kariéru, zdraví, lásku či klid ve vaší domácnosti. A pokud ze strachu, aby nebylo ještě hůř, lpíte na určitých aspektech svého života, bude se situace ještě zhoršovat. Někdy z důvodu obav o budoucnost zůstáváme v pro nás nevyhovující práci, ale při tom na náš už dávno někde čeká nějaká lepší, která nám přinese větší spokojenost, více peněz, nebo obojí. Při tom, když budete ochotni situaci pustit a dovolíte, ať je vám pomoženo, může se situace zázračně zlepšit, či být nahrazena novou, pro vás lepší možností. Dovolte tedy Bohu a Andělům ať vám pomohou a nesnažte se mít za každou cenu kontrolu nad situací a tím, jak vše dopadne.

 A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

 LÁSKA – A copak vás čeká v oblasti lásky? Zde by měl být pro vás důvod k oslavě J Měly by k vám přicházet šťastné zprávy týkající se vztahů nebo dětí. Jen si ale hlídejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem a nesnažte se řešit příliš projektů najednou. Ať vám zbyde i čas a energie na vaše vztahy. A pokud jste náhodou ve vztahu, který teď zrovna příliš neprosperuje, dělejte to, co je pro vás dobré ať se váš vztah může vyléčit, anebo ať potkáte někoho lepšího

A vzkaz Andělů lásky? Milujte nejprve sebe a milujte bez obav.

 PRÁCE – V oblasti práce vám Andělé radí, abyste zůstali odhodlaní a postupovali dál. Uvědomujte si ale i své emoce a otevřete se možnostem vedoucím ke štěstí. Vždyť práce vás může nejen živit, ale i bavit. A tak pokud nejste v práci zrovna spokojení, zkuste se začít rozhlížet po dalších možnostech. Andělé vám budou nápomocni.

 ZDRAVÍ – v oblasti zdraví by se vám mělo dařit, jen přistupujte k sobě a svému tělu s pečlivostí sobě vlastní. Věnujte se svému tělu a nepodceňujte jeho případné signály a varování. Současně pusťte do svého života i radost. Je pro vás potřebná. Dovolte si se opět radovat ze života a udržujte rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

 A pokud byste někdy cítili, že potřebujete Andělskou pomoc a přímluvu, obraťte se na Archanděla Gabriela. Nabízí vám pomocnou ruku na vaší cestě životem.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA